Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

daca BB nu e fortos, locul lui de joaca timp de 9 luni e (aproximativ) injumatatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

va fi ok, am cautat pe net si vad ca sunt multe mamici care au avut bebei in regula chiar si cu asa ceva. Sincer nu stiam ca exista...dar omul cat traieste invata!
Pt greturi citisem undeva ca ajuta sa tii in gura un cub de gheata.
incearca si asta, poate o sa te ajute.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetelor

Am intrat mai rar sa va citesc ca mi-e tot rau, tot gretulesc si vomit de 2 saptamani si ceva. Am slabit 3 kg si ceva ca nu prea mananc si ce mananc nu sta prea mult in stomac ca imediat ma arde si-mi vine sa vars.Azi dimineata am fost la control de 8 saptamni fix, bebe are 1,6cm, activitate cardiaca si doctorul m-a asigurat ca totul arata normal si ok. M-am apucat de plangacit cand am vazut pe ecran ca avea mugurasi de manute si picioruse. Tot ce sper e sa fie bine in continuare si sa fie o sarcina fara probleme.

Lia, graviduto, cum te simti?
Lorena, ti-ai facut analizele de trombofilie? Sper ca rezultatele sunt ok.

la toate fetele si va doresc numai bine si teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

....pai s-a lasat cu de-a pupici de molipsire pe aici, incat e imposibil sa scape cap. asta fara dedicatie anni, anda multumim de pupicei; luati cativa si de la noi poate va las greturile

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor pe unde sunteti de este asa slaba activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Fetili...eu gata, raportez ca trec pe decaf!

Am fost ieri la farmacie pt niste cosmetice si mi-am luat si 2 teste...si normal ca nu m-am putut abtine si am facut unul aseara si s-a pozitivat imediat. E ! eu luna asta nici nu speram. Chiar a fost o surpiza.
Simptome nu am decat dureri de sani si cam atat.
Mai fac unul sambata si apoi luni o sa sun la dr sa-mi fac programare. Aici abia dupa 8 sapt te vede dr. Abia astept
Da doamne sa se prinda bine bb data asta.

Hai ca va pup!

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Felicitari Angie
Un sanatos, frumos si la termen!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Laurici daca tine mai putin decat de obicei si nu se transforma in rosu, e de bine, posibil sa fie implantare.
Alina e mai bine daca faci testul dim. Poate totusi e .
Gaby felicitari pt masinuta.
Kitty si eu sper sa prindem odiseea impreuna,
Miha ce vesti ne dai?
Angie bafta la test, sa iasa II

Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Felicitari Angie!!!!!!!!!!!!!

Bebita sanatos si la termen iti dorim!!!

V-am zis eu fetelor ca si-a revenit barza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Fetelor eu cred ca am racit sau a luat-o razna organismul meu de tot.
Am ovulat in Z15 adica ieri si de atunci am scurgeri maronii....culoarea cafelei cu lapte...scuze pt detalii...nush ce naiba sunt.

Mi s-a mai intamplat sa am pete maronii imediat dupa ovulatie(datorate ruperii folicului), dar aveam 2-3 spotting-uri si atat...acum ma tine scurgerea de ieri continuu. Aveti idee ce poate fi?....implantare sigur sigur nu e pt ca abia am ovulat.

Mergi la inceput