Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor acum chiar ma bag la nani c azi am avut program din ala 8-8
pup pe toata lumea

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

bella, z 20 si ti-a venit cm
cum???????????????

pai de ce asa devreme

bella la eco se vede o sarcina cand depaseste valoarea betei 1000 unitati asa ca nu imediat ce ai testul pozitiv se si vede
si un test de sarcina se pozitiveaza ori de la 25 unitati cele bune sau de la 50 de unitati

eu astept totusi sa te testezi

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

nu mi-a venit cine a zis ca mi-a venit?

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Noapte buna fetelor care s-au culcat deaja si sunt la al 2 lea - al 3lea sau chiar al 4lea vis. Somn usor si celor care se culca de acum incolo si mie la fel Fetelor gravidutelor bagati pupci de molipseala pentru aspirante pana in maduva oaselor. Liaaaaaaa unde esti tu dane bebelu,anda, ramo x2, etc.

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

noapte buna fetele

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Mihahegarty
Ralph pentru cei 37 ani!!!
sa va dea DD sanatate si sa va adyca DD mult dorit
te asteptam sa vii cu vesti bune de la dr.

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Buna seara tuturor fetele, cu toate ca stiu ca sunt super singura pe aici!! Daca aici in UK e aproape 12 noaptea, apoi in Ro e 2, asa ca voi dormiti duse!! Dar eu v am citit pe toate si vreau sa multumesc in parte pentru toate cele v ati gandit azi la mine!
Camcris multumesc din suflet pentru urari de la multi ani pentru sot!!! A fost un pic cam trist azi ca a fost ziua lui, el nu prea tine cont de asa ceva!!!
Dar spre seara s a mai inveselit si cand l am intrebat cum de e vesel, mi a zis ca e fericit ca ziua lui de nastere e gata!!!
Na zii si tu ce sot am!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Neata dragelor!
La Multi Ani pt sotul Mihaelei, sa fie cat mai fericiti impreuna si sa-i faca o surpriza frumoasa astazi (sa nu mai vina uratii)!
Fetelor cu Z1 o imbratisare de incurajare!
Alina, daca ai avut CM peste sarcina? Am mai avut o aspiranta care a patit la fel, Ukume, poate intra si-ti spune exact cum a fost la ea, e aproape sa nasca, daca n-o fi nascut deja! Asa ca te-asteptam cu beta mare
Restul pe unde umblati? Anca? Ce fac surorile tale? Ceva vesti bune?
Cosmi?
ici tuturor fara exceptii!

in devenire

Didisor!! Multumesc de urari iubita si tin sa te anunt ca declar azi Z1 de CM, deci nu a avut sotul parte de asa cadou de ziua lui....nici tu ca na uratii au venit, nici tu din acelasi motiv!!!
Asa ca 'happy days!!!'
Eu ma bucur ca te ai gandit la noi si te pupic

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angie844

Fetili...eu gata, raportez ca trec pe decaf!

Am fost ieri la farmacie pt niste cosmetice si mi-am luat si 2 teste...si normal ca nu m-am putut abtine si am facut unul aseara si s-a pozitivat imediat. E ! eu luna asta nici nu speram. Chiar a fost o surpiza.
Simptome nu am decat dureri de sani si cam atat.
Mai fac unul sambata si apoi luni o sa sun la dr sa-mi fac programare. Aici abia dupa 8 sapt te vede dr. Abia astept
Da doamne sa se prinda bine bb data asta.

Hai ca va pup!

Mamica de Sarah-Aimée

Norocoaso!!!!Felicitari si la termen!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Miha poate ii faci sotului cadou un test cu II. La multi ani sotului, sa dea Dumnezeu sa devina tatic cat mai repede!
Imi pare rau pt mama ta!
Bella poate e vreun in burtica de ai pofta asta de mancare. Uau si greturi, sigur e vreun micut ascuns pe acolo.
Roxy daca mai zici ca nu te bagam in seama ne luam la , pai vorba e asta.
Bebelu,, sper ca nu te-ai obosit prea tare prin casa da? Lasa ca le faceti voi in timp, sarcina e cea mai imp.
Anna, Anda ma bucur ca bebe e bine
Angiuraaaaaaaaaaaaaaaa, Bravoooooooooooooooooo, inca o graviduta, Yupi

Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un .

Katysi multam draga mea de urari pentru sotul meu! Dupa cum poti citi mai sus eu declar Z1 si deci, sotul are ce presta din nou curand...
Stiu ca tu esti Z2, nu? Deci hai sa vedem ce se intampla luna asta!! Poate noi doua o sa deschidem odiseea de iulie-august, dar eu iti spun sincer ca ma voi relaxa luna asta si nu ma voi lega de orice simptom aiurea!! E pur si simplu deprimant cand iti faci vise si iti vin uratii!!! Deci ma inarmezi cu multa multa RABDARE si CREDINTA!!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Se pare ca trebuie avut totusi grija cu naprasnicul, se ia mai ales in caz de lipsa de progesteron, eu nu am astfel de probleme. Deci decat sa ma dereglez mai bine stau cumintica in banca mea.

Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un .

Katy, eu iau naprasnic pastile, dar nu pot zice decat ca s-a confirmat ce a zis doamna de la plafar: ca daca e prima luna dupa pastile, garantat o sa-mi vina la 2 sapt dupa inceperea tratamentului si apoi ca toate fetele care au luat de la ea pastile au ramas in 2 luni de tratament. Acum nu stiu ce sa-ti zic, de venit, mi-a venit exact la 2 sapt...in rest nu mai stiu.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Gabydaca merge la tine reteta cu napraznicul, ma apuc si eu!!! Sa ma instruiesti cum si de unde cumpar pastilele alea!! Dar asta doar daca tu ramai insarcinata!

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

In sfirsit mi-am facut curaj sa postez din nou aici.Am mai citi pe ici, pe colo citeva mesaje.Dar in ultima luna toata viata mea a fost data peste cap,si nu am avut puterea sa ma adun.Poate era mai bine daca o faceam( adica mai usor pt psihicul meu). La doua saptamini dupa ce am fost la inmormintarea tatalui meu am aflat ca sunt gravida.Din nefericire doctorul mi-a spus clar ca o sa il pierd.A fost pt mine soc.Doctorul imi cere inca sa merg sa verifice singele.Dar Simburica nu mai e.
Pot sa spun simplu : imi vine sa urlu!!!
Nu vreau sa intristez pe nimeni.Ma opresc aici.Va citesc din umbra - multa bafta la gravidutele recente sanatate si aveti grija de voi

Felicity. Sunt alaturi de tine scumpa mea!Sa te ajute DD sa fii tare!

MHegarty

Mergi la inceput