Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

O , o briosa, un corn...
Ce mai faceti? Ce mai ziceti?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flori, nu pot sa refuz cornul orice ar fi . Mersic.
Cu jobul zic sa te gandesti bine ce vrei. Siguranta financiara este foarte importanta mai ales cand ai copii si un credit pe ceva ani. Si crede-ma ca nici pe departe nu-s carierista, altfel n-as fi stat acasa cu fetele sa le cresc pana in jur de un an. Chiar ieri calculam ca pierd ceva bani pe luna nemergand la servici dar aleg sa stau acasa ca sa alaptez, sa o cresc eu caci perioada aceasta nu se mai intoarce. Nu totul se rezuma la bani dar trebuie sa si fim pregatite pentru surprize. Ma refer la cum am fost noi surprinsi cand am descoperit ca sunt insarcinata cu Iulia si din fericire totul a fost bine financiar, chiar si daca a trebuit sa schimbam masina. Oricum tin pumnii sa fie bine.
Titularizare cand ai?

Getik, ca esti o mamica tanara m-am prins. Parca intr-unul din mesaje scriai cu "k" ceea ce nu este comun generatiei peste 30 de ani sa zicem. Acum esti in CIC?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Otilia pe 11 iulie este examenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am otare, aromata, cu lapte si frsica dupa preferinta.
am nevoie de 5 [cafele] azi ca sa ma trezesc, pana la 4 am stat si am margelit si acu sunt zombi

otilia da sunt in generatia sub 30 de ani, am 26 d ani. si momentan sunt CIC pana la sf anului 2011, dupa dumnezeu cu mila,

giny bafta la examen

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Cristina ai ajuns acasa? Cum se mai simte tatal tau?

Mergi la inceput

buna fetele cf?
eu sunt terminata din cauza unei masele care acum iese si ma terminat, nu mananc, nu pot inghiti, mesteca sunt varza.
va pup si ne auzim.
aici am ultimele noutatii sper sa va placa
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetele!
Scuze de disparitie ca magarul in ceata... Am fost la Belfast si stiti ca acolo totul este cu susul in jos dar s-a terminat definitiv. Am inmanat si varianta copertata. Am primit si certificatul de doctor. Ceremonia de graduation va fi in iulie.
Carticioaia mea este asa frumusica: e rosie coperta cu scris auriu. Tare mandra este Roxi.

In fine am vazut ca aici Getik este suferinda si sa zic sanatate.
Flori la treaba vorba Otiliei.
Otilia ce sa spun tu esti mama eroina. Noi suntem nascute in aceeasi zi dar suntem diferite din punctul asta de vedere. Bine nici nu am avut incotro ca alt copil nu puteam sa mai am dar to nu sunt o mamica asa dedicata asa ca tine.

Va pupic si va mai dau detalii maine.

Mergi la inceput

Cristina felicitari pt doctorat! Cred ca Roxy e tare mandra de mamica ei!

Getik cum te mai simti?

Mergi la inceput

buna fetele
crsitna felicitari pt doctorat
giny la fel este, aseara amputut manca si eu ceva, acumm am luato de la capat

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Getikule iar m-ai prins netrezita bine. Ce inseamna cf? ce faceti sau cofee? ca primul meu gand a fost cfr ca tot sunt pe aici subiecte cu nasteri la spitalul cf. Putin putin mi-am mai revenit dupa nesomnul de azi noapte daca mi-am dat seama ca prima varianta nu-i buna
Si apropo de masele. Prma mea masea de minte mi-a iesit odata cu primii dinti ai Anei . A doua masea de minte a urmat cam dupa un an. Credeam ca dupa ce o nasc pe Elisa imi apar si celelalte doua dar nici gand nu au desi am mai nascut inca o data.
Cristina, hai mai ca nu-s nici pe departe zmeoaica. Norocul meu ca o am pe mama care m-a ajutat enorm si ca m-am apucat de facut copii "devreme" dupa standardele mele, adica imediat dupa master, si nu a durat decat 9 luni de cand am scapat de master pana la testul pozitiv
Felicitari multe doamna doctor Normal ca e Roxy mandra, pana si eu sunt mandra de tine , serios. Spune-ne cum mai este tatal tau ca eu deduc ca este binisor daca te simt bine dispusa in mesaj.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput