Targoviste (11)
Raspunsuri - Pagina 17
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Flori pai sufar dar da tu adresa frumusetii sa ma gaseasca si pe mineca eu cred ca apierdut-o |
Nici eu nu as mai suporta sa vad ca ninge...nu mai are farmec acum ca s-au dus sarbatorile. La noi e ger...-11gr.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
tuinea spune:
Buna fetelor!
Sper ca la voi este mai buna decat la mine ... Tata a facut vineri infarct... Este la terapie intensiva si eu nu pot sa merg acasa din cauza ca trebuie vineri sa inmanez la Belfast....
Sunt total debusolata... M-a suparat mama asa de tare ca nici macar nu m-a sunat sa-mi spuna ci a fost mai mult o presimtire a mea ...
Va pupic si va doresc o zi buna!
ginye55 spune:
Cristina recuperare rapida tatalui tau! Ce face? Cum se mai simte?
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Azi este un pic mai bine decat ieri. Ieri am vorbit cu el la telefon, a fost deconectat de la aparatele de monitorizare si chiar s-a dus fara carucior la baie. Doamne ajuta!
Flori sarut mana pentru sustinere! Voi ce mai faceti? Cand incepe soata serviciul la Targoviste? Poate ne vedem o fuguta saptamana viitoare.
Azi la mine se anunta o zi asa de agitata ca am asa de multe de rezolvat inainte de plecarea de maine...Asa ca fug la treaba.
Va pupic!
getik1 spune:
cristina ai incercat cu lingurita de zahar?
flori si ari se distreaza cand face spuma pe burete si o spal si da si ea cu manuta. si poate la primavara reusim si noi sa ne vedem cu copii
cristina si unde este internat tatal tau la noi la cardiologie la tgv? sanatate multa si sa ne mai anunti si pe noi ve face, si poate mama nu a vrut sa te ingrijoreze si de aceea nu tia spus
va las o tare, aromata, fierbinte cu lapte si frisca dupa caz.
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
Otiliav spune:
Cristina, multa sanatate tatalui tau si voua multa putere de sustinere. Inteleg ca mergi in tara in curand. Sigur ii va prinde bine vizita ta ca de altfel si tie. Roxy cum mai este cu scoala? Soata ceva interviuri, ceva promisiuni la orizont?
Getik, mai povesteste-ne despre tine ca eu nu stiu nimic si mi-s tare curioasa din fire. Pe Cristina o cunosc de la ingineri, pe Flori de la cozonaceii nostri de 2008. De fapt pe Onitza o stiu cel mai bine ca din 2004 tot ne-am intalnit.
Ah, multumim de cafea . Eu fara ea sunt lesinata.
Flori, super bine ati inceput anul. Tu cand mergi la servici si unde? Ca tin minte ca erai cam nehotarata.
Mihaser, iar ai fugit? busy, busy? Zi-mi si mie d eunde pot cumpara online un trening de bumbac? Am gasit la Next, chiar si lungimea pantalonului mai mica asa cum imi trebuie dar 66 de euroi. Sau sunt eu in urma cu preturile ?
Pitzinuca . Am citit un subiect lansat de tine si sper ca situatiunea e schimbata in bine acum. Nici nu ne-ai mai scris cum ai nascut, cum e fetita?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ginye55 spune:
Cristina poate reusim sa ne vedem, mi-ar placea tare mult...doar stam una langa alta acum. Ma bucur ca tatal tau este mai bine! Soata incepe undeva pe la jumatatea lui febr.
Otilia eu pana in sept sunt acasa (asta daca nu vine bb 2 intre timp si mai bag 2 ani CIC ) Sunt la fel de nehotarata unde sa ma duc: in principiu dau titularizarea pe targoviste, poate reusesc sa prind un post la I-IV in oras si astept un raspuns de la universitate...in principiu au zis ca au nevoie acolo de un asistent, dar abia spre vara stiu sigur. Ca salariu e aceeasi mancare de peste, dar logic inclin balanta spre universitate, mai ales ca e la departamentul de pregatire a cadrelor didactice si as face ce imi place mie.
Otiliav spune:
Pai si munciti Flori pe branci ? ca timp prea mult pana se termina CIC nu mai este.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
getik1 spune:
otilia pai nus tiu cu ce incep si cu ce sa termin
pai am 26 de ani, sunt nascuta crescuta in tgv micro9 exact langa piata 1mai, acum stau la sotanga, m-am mutat la sot.
am o fetita de 1 am 1 saptamana, mai 2 surori mai mari ca mine, si nu mmai stiu ce sa va zic daca ma intrebati va raspund cu cea mai mare placere dara asa sunt in pom si pomu in aer
am facut generala la nr8, si liceu la nr1
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Pai si munciti Flori pe branci ? ca timp prea mult pana se termina CIC nu mai este. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
shhhht...sa nu mai spui la nimeni
Numai ca ma pot titulariza si sa intru direct in CIC fara sa ma duc la post...postul ramane al meu, in intervalul asta ma suplineste cineva. Asta e treaba valabila in invatamantul primar. Cu postul de la facultate e mai aiurea...il pierd.