Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

giny ce tare a fost, edi m-il inchipui cum a pus el buzita
alinuk bine ai venit aici la noi

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor! Eu tot asa mai pe la pranz dar deh e prima zi de lucru deci totlul merhe taras grapis...
La servici nu este agitatie prea mare dar cred ca de maine va incepe dansul din nou.
Azi am programata curatenie si desfacerea bradului. Flori tu ai fost tare harnicuta ca l-ai si desfacut. Eu acasa il tineam pana la sfantul Ion dar aici se cam aglomereaza situatiunea.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata fetele!

Cristina tare tare harnicuta sunt...mai ales ca toata ziua sunt acasa ...

De azi suntem singurei. A inceput si tati serviciul. Ieri am primit o veste buna: si-a gasit de munca in Tgv...gata cu naveta pana la Bucuresti. Incepe din februarie.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Poftiti la ceiut, cafeluta si ce mai doriti.
Flori felicitari pentru noua slujba! Ce bine ca si-a gasit. In felul asta poate sa petreaca mai mult timp cu voi. Cat despre harnicuta stiu ca esti. Eu nu am resusit aseara decat sa spal ca am venit de la servici cu capul patrat...
Azi de dimineata am fost la sala si tare greu a mai fost... Deh toate bunatatile de la Craciun, ziua mea, Revelion...
Azi am o zi incarcata asa ca fug la treaba.

Va pupic!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Pai nimeni-nimeni... Ceai, cafea?
Ma dor dragele mele toti muschii - in special fundul - de ieri de la sala dar nu m-am lasat si m-am dus azi dinnou. Aseara am fost si la piscina ca Roxy de cand a invatat sa se balaceasca numai la asta viseaza.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Cristinachiar ma gandeam ca o sa te vaiti azi de toate cele. Hi-hi-hi sufera baba la frumusete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetelor

flori ma bucur ca a reusit sotu sa gaseasca in oras de munca este printre fericitiii, pup dulce pe edi care sta cu multa spuma in cada

cristina pentru febra musculara este buna 1 lingurita de zahar face minuni

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1
pup dulce pe edi care sta cu multa spuma in cada

E innebunit .... sta si cate 30 de min in cada inconjurat de spuma . Are mainile, picioarele...putza crete de atata stat in apa. Si cand il scot se mangaie pe obrajori si zice: 'nai-nai' (mai-mai)

In alta ordine de idei, Cristina, Getik multumesc pt felicitari pt jobul sotului!

Mergi la inceput

La multi ani celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
La multi ani Ionilor, Ioanelor si derivate din acestea. Sanatate, bucurii si impliniri!

Flori pai sufar dar da tu adresa frumusetii sa ma gaseasca si pe mineca eu cred ca apierdut-o. Cat despre facut baita....moama to nu m-ai vazut pe mine si pe Roxy...Aici avem limitare din cauza boilerului dar as sta o zi in cada cu saruri si spume.

Getik am sa fac asa cum zici dar incerc sa pierd din depozitul din ultimile 10 luni...Deh stresul...

La noi ninge si eu am asa o stare proasta de nu va spun...

Va pupic!

Mergi la inceput