Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Ceiut, cafea?
Fac eu cinste cu ce dorit voi.

Multumesc mult de felicitari. Apropo ca sa va spun o gluma tare: am inmanat teza in aprilie 2010 si acum este ianuarie deci a durat exact 9 luni. Cel de-al doilea copil LOL.

Otilia orice ai zice tu tot cu coronita si banderola de mama eroina ramai. Tata este binisor. Azi iese din spital si vineri pleaca la Covasna - oricum era organizata asta. Abia astept sa-l vad eu cu ochii mei. Vocea i s-a schimbat in bine dar vreau sa-l vad eu. Cat despre d-na doctor... stii cum este titlul de la Belfast a fost ceva care a venit suplimentar pe langa servici dar daca stiam ca o sa ma doara atata capul...Oricum nu pentru titlu am facut-o ci mai mult ca sa am in viitor ceva sa arat ca munca nu a insemnat decat timp departe de familie pentru bani.

Cat despre maselele de mine... eu am fost harnica la asta. Prima mi-a iesit la 16 ani dar am facut febra, frison... Le avema pe toate in mai putin de un an dar nu cred ca au adus prea multa minte cu ele ca sunt subdezvoltate. Au ramas mici si pipernicite. De durere de dinti este buna tinctura de propolis sa aplici acolo unde te doare Getik.

Flori ce face Stefanutu? Trebuie sa vedem cand ne intalnim.

Eu sunt la servici si sunt asa intr-o nebunie si cum nu am stiut de unde sa incep am intrat sa vad ce faceti voi. Cineva mi-a pus un meeting miercuri si trebuie sa-l aman asa ca dai si lupta neicusorule.

Va pupuic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cristina ma bucur ca tatal tau este mai bine! Cand ajungi in RO? Vorbim...tb sa ne vedem.

Otilia orice ai zice tu tot cu coronita si banderola de mama eroina ramai.
Subscriu!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Getikule iar m-ai prins netrezita bine. Ce inseamna cf? ce faceti sau cofee? ca primul meu gand a fost cfr ca tot sunt pe aici subiecte cu nasteri la spitalul cf. Putin putin mi-am mai revenit dupa nesomnul de azi noapte daca mi-am dat seama ca prima varianta nu-i buna
Si apropo de masele. Prma mea masea de minte mi-a iesit odata cu primii dinti ai Anei . A doua masea de minte a urmat cam dupa un an. Credeam ca dupa ce o nasc pe Elisa imi apar si celelalte doua dar nici gand nu au desi am mai nascut inca o data.
Cristina, hai mai ca nu-s nici pe departe zmeoaica. Norocul meu ca o am pe mama care m-a ajutat enorm si ca m-am apucat de facut copii "devreme" dupa standardele mele, adica imediat dupa master, si nu a durat decat 9 luni de cand am scapat de master pana la testul pozitiv
Felicitari multe doamna doctor Normal ca e Roxy mandra, pana si eu sunt mandra de tine , serios. Spune-ne cum mai este tatal tau ca eu deduc ca este binisor daca te simt bine dispusa in mesaj.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

cf= ce faci, am prins chestia asta de pe mess ca este mai scurt si acum incerc sa ma dezvat, dar este teribil de greu

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

neata fetele haidetii la va ofer ona tare, fierbinte, aromata si cu frisca

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Fetelor magarul a iesit din ceata...
Getik sarut mana de tratatie! Delicios.
Flori mii de scuze ca nu am reusit sa ne intalnim dar joi am fost franta ca am ajuns la miezul noptii si era si ziua soacrei iar vineri a trebuit sa plec la Bucuresti sa ma intalnesc cu proful meu...
Sa va spun pe unde umblai si peripetiile:
- marti la miezul noptii una bucata eu si doua bucati din doater ne-am urcat in autobuz catre Londra Luton
-schimbat autobuz ajuns la Luton la 8.25 eu stres mare ca a inceput check in-ul...
- intru la aeroport zbor anulat la Blueair eu zic ca-i gluma dar nu a fost. Nervi, telefoane
-cumpara alt bilet la wizz air ce tebuia sa plece a 1 ora dupa avionul nostru
-anunta compania de inchiriat masini ca intarzii o ora
- trecut de securitate, asteapta gate-ul sa se afiseze - nimic. In final 3 ore intarziere...
-Suna din nou una bucata companie rent a car si zi ca ajungi cand poti si ca ii mai updatezi...
- Ajuns la Bucuresti totul a mers mai bine de atunci
-ieri plecat de la Targoviste catre Bucuresti la 3 - ninsoare ca in povesti dar strazile albe ca pe camp nu stiai unde e marginea la DN si une-i campul. In final la 6.05 eram la Baneasa.
-avionul a zburat si acum in UK din nou

IUf asta fuse si intre calatorii alte milioane de draci, nervi si alet chestii dar ca sa fiu optimista zic ca se poate si mai rau.

Va pupacesc fetelor si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Cristina bine ai revenit! Cum se mai simte tatal tau?
Iti era dor de Romanica noastra inzapezita dupa o ninsoare? Afla ca nici macar azi nu prea s-au omorat sa curete drumul...cel putin nu la noi in oras. Noroc ca nu e ger si nu e polei pe sosea.
Imi pare rau ca nu ne-am vazut...data viitoare!

Mergi la inceput

fetelor buna dimineata haidetii va poftesc la o fierbinte, tare aromata si cu multa frisca cine doreste este servita.

scuze ca noi am disparut din peisaj dar am fost la soramea de unde nu avem net asa ca ne-am conformat.

cristina tare scurta vizita in romanica, la noi soseaua este curata(sotanga).

giny pup edi si pe tine

fug sa fac curat ca sa plec cu ariciu la sanius

http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Ianuarie2011#5559566146871853042 aici sunt cateva poze de ieri de la sanius

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Flori imi pare si mie rau ca nu am reusit sa ne intalnim. tata este ma bine dar cand a auzit de repaus total...i s-au cam bulbucat ochii. In fine acum est ebine ca este la Covasna si nu are decat sa se odihneasca.
Getik ma inscriu la o cafea virtuala dulce cu frisca chiar daca in realitate nu consum pentru ca am palpitatii.
Eu sunt din nou in camplu muncii. aseara am avut si primele 2 re de germana. a fost super dar soata mea nu a mai putut sa vina sa ma ia pentru ca a fost accident pe motorway deci ia autobuzul si trenul si la gara m-a asteptat el. Deci intr-un cuvant am ajuns franta aseara pe la 8 fara un sfert acasa. Azi am fost la sala si nu ma pot plange ca a mers rau.
Acum o gramada de hartogaraie.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Getik ce mult seamana piticot cu tine!

Cristina o zi usoara!

Va pup!

Mergi la inceput

'Neata!
Flori pai intri asa si nu ne zici nimic?
Eu azi iar am o gramada de hartogaraie de facut. Am fost la sala si iar m-am rupt de spate dar acum stiu de unde este: de la cross trainer... Si imi place...
In fine azi ma duc sa vad un apartament pentru mine, vineri altele. Sa vedem ce iese.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput