Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Flori imi pare rau ca esti dezamagita...
Eu ieri am facut 5 ore de la servici pana acasa, azi universitatea si scolile sunt inchise din cauza ninsorii. Afara este asa de frumos - ca in povesti - dar ne da de tot peste cap ca nu se poate circula. Dudu a mers pe jos pana la Asda ca sa ia paine(3 mile)...Greu tare.
Roxy este tot mucioasa. sa vedem daca maine se invata.
Pupici!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Yeri s-a decis ca azi universitatea se deschide asa ca am purces la drum de la 6 ca am zis ca ma duc la sala. Cand ajung acolo sala era inchisa... Am plecat catre biroull meu dar eram in echipamentul sportivos asa ca m-am schimbat in dulapul femeii de servici. Azi sa vedem prin ce peripetii mai trec ca sa ajung acasa...

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flori, decoreza-ti tu casa cat mai interesant de Craciun daca iti place asa mult.

Si aici e doar un brad in centru, cu luminite galbui. Adica nimic interesant deocamdata. In schimb pentru decorarea caselor am primit pliante care mai de care, varietate foarte mare de produse. Si fac totul in rosu, de la lenjerii, la draperii, pern de scaune si servetele, toate cu acelasi model de Craciun.
Din pacate eu n-am chef sa investesc nefiind casa me ca tare ma mananca palmele dar poate la anul nu mai locuim aici.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna, fetelor!

Otilia ma bucur sa te citesc aici! Acasa o sa decorez de sarbatoare, dar mi-ar fi placut sa fie si in oras. Anul trecut a fost de vis...cred ca a fost diferenta prea mare si de aici dezamagirea.

Cristina cat de mari mai sunt nametii?

Week-end placut!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Neata!

Ati fost cuminti? A venit mosu'?
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!

Mergi la inceput

Neata!
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor! Sa fie sanatosi, voiosi ...
Otilia bine ai revenit la targovisteni. Si eu ca si tine nu investesc ca asa cum ai zis si tu nu este casa mea iar eu sigur plec in martie de aici.
Flori nametii nu sunt mari dar aici cand da zapada incepe haosul. . Azi au fost -8 grade dar de vineri nu a mai nins asa ce ste bine.
Roxy de dimineata s-a trezit cu o alergie deci la 2.15 ne ducem la doctor. Asa ca mosul nostru este cam enervant. Ea si-a dorit un karaoke si asta i-a adus mosul plus disco ball si manusi foarte dragute cu degete fetisoare si cu codite. Lui tati i-a adus un fular si un hanorac si mie un hanorac.

Va pupic si sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Neatza!

Aseara am fost in oras si surpriza...au pus atia de la primarie mult mai multe lumini decat sapt trecuta si avem si brad pe platou la prefectura. Sunt un om fericit!

A venit mosu' si la piticul meu...a fost f incantat de cutia si zapada artificiala in care era ambalata masinuta.

O zi buna, fetelor!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Flori hai ca ai fost simpatica. I-a placut ambalajul...E bine in felul asta poti sa-i dai masinuta cu alta ocazie daca nu a bagat-o in seama corespunzator.
Ma bucur ca au aranjat in oras ca tare dezamagita erai.
Noi ieri am fost la medic dar bubitele disparusera asa ca ne-am dus degeaba.
Eu ieri ziceam ca incep postul dar l-am sarit asa ca de azi ...
Va doresc o zi linistita.
Pupici!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Eu nu stiu din ce motiv dar azi am asa o stare buna. Zici ca sunt nebuna. Imi vine sa zambesc tot timpul.
Deci hai ca fac acfeluta, ceai si ce mai doriti voi dar numai sa mai intrati la sporovaiala.
Ieri eu toata ziua am stat langa SEM asa ca aseara am ajuns franta si pana la urma am reusit sa adorm pe canapea. De dimineata ca deobicei am fost la sala unde am bagat regulamentar si acum ma pregatesc sa scriu un raport despre munca de ieri. Dupa masa am un curs: cum sa scrii project proposals.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Cristina da-mi si mie din buna ta dispozitie. Tu vii cu cafeaua...eu cu briosele. Cine mai vine la taclale?

La mine e a nu stiu cata zi trezita la 5 juma - 6. Piciul asta nu mai doarme.

Mergi la inceput