Targoviste (11)
Raspunsuri - Pagina 9
ginye55 spune:
Neatza! Hai la !
Cristina
Eu sunt treaza de pe la 6 juma...trezita intr-un mare stil de cine credeti?...de fi-miu, logic. A primit ieri in avans de MOs Nicolae o masina de pompieri, mare cat el , care piuie, tiuie, face in toate felurile...zeci de mii de butoane...nino-nino....nebunie....si edi nici nu a facut ochi si a fost calara pe ea. Cred ca a trezit si vecinii. Una peste alta nu va doresc sa fiti treziti in felul acesta.
Azi tb sa ma duc sa intolesc piciul de iarna....geaca, ghete, fes...toate cele. E f nasoala vremea la noi, frig, ceata deasa...macar de ar ninge. Dar nu...luni au anuntat 18 gr.
Week-end placut, fetelor!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Neatza!
Hai ca dau o si in dimineata asta...chiar daca ati bagat gol tot week-end-ul.
Cum ai petrecut Cristina? A nins la voi? Ceva oameni de zapada? Plimbari cu saniuta? Frumusetea ta ce face? Mai plange dupa fostii colegi/ vechea scoala?
O zi buna!
tuinea spune:
Buna dimineata din nameti.... La noi a nins, totul este acoperit. Ieri au fost -7 grade la ora 10. Am fost la muzeul armurilor si al armelor. A fost super frumos. Aseara am procesat un costum de piraterita pentru Roxy ca are pirat day azi. Pe frigul asta iti dais eama cum pica ziua asta - ca nuca in perete. De dimineata traficul a fost infernal.
Flori multumim frumos de cafeluta si iertare ca nu am intrat dar eu in weekend tare ocupata mai sunt acasa...Cat despre ritula de trezire te inteleg perfect ca pe mine daca ma trezesti cu zgomot toata ziua ma doare capul...sa treaca.
Va pupic si fug ca azi am o gramada de treaba.
ginye55 spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE-SI SERBEAZA ZIUA NUMELUI ASTAZI!
tuinea spune:
Buna dimineata!
La multi ani Andreilor si Andreelor!
Eu o am pe Roxy si Andreea asa ca dau de baut.
La noi ninsoarea s-a intetit asa ca azi am facut 2 ore pana la servici.
Acum intr-o pauza de cafea de la o intalnire si fug inapoi.
Va pupic,
Cristina
ginye55 spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traisca?
Roxi ANDREEA sa traiasca!
La multi ani!
Cristina sa-ti traisca!
Asteptam si noi zapada...cred ca in curand o sa o vedem.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Multumesc frumos Flori de urari! Si al tau bebic sa traiasca si sa fie sanatos si voi pe langa el.
Cat despre zapada: ai grija ce iti doresti....Aici este cosmar. Parca nimic nu mai merge cum trebuie de cand cu zapada asta.
Eu azi ca deobicei ocupata dar am inceput ziua bine ca nu am mai fost blocata in trafic macar - am venit de la 6.30.
Va pupic si sa aveti o zi super!
ginye55 spune:
Neata..mai pe la pranz asa.
Azi tati mi-a facut o surpriza...eu il stiam la serviciu si cand m-am trezit era langa mine...nu a mai plecat azi...sarbatoreste de ziua Romaniei.
Asa ca azi sunt rasfatata...cum sunt de fiecare data cum e el acasa.
Sa aveti o zi la fel de buna ca a mea!
tuinea spune:
Flori eu sunt geloasa pe tine dar sa stii ca tare ma bucur pentru tine.
Am uitat sa zic La multi ani de ziua Romaniei mai si de asta am intrat.
Pup!
ginye55 spune:
Neata!
Aseara am fost in oras si am vazut ca au aprins luminile pt Craciun. Am fost f demagita! Asa de mult am asteptat momentul si e un mare fas! Anul trezut a fost de vis...anul asta....cateva lumini de o parte si de alta a parcului de la Mitropolie, cateva lumini in parc si atat! Nu brad la Prefectura, nu casutele de anul trecut....in parc la Chindia nimic... F F F urat! Sper sa faca macar bradul pe platou! Nici nu se merita sa mergi in oras...si atat am asteptat pt pici...el e innebunit dupa lumini...becuri...orice face lumina.
Cristina
Va pupic!