Targoviste (11)
Raspunsuri - Pagina 11
ginye55 spune:
Neatza...a revenit copilutul cu info proaspete despre starea luminitelor din oras.
Au inceput de aseara sa puna si casutele de anul trecut pe platou de prefectura...zici ca's un copilut prost. DAr m-am bucurat f mult.
Cristina la fel de bine dispusa esti si azi?
O zi excelenta, fetelor!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
tuinea spune:
Buna dimineata!
Poftiti la ceai, cafeluta, capucino, cioco calda si tot ce mai doriti voi.
Flori sa stii ca nu ma plang. Nu am acelasi zambarici de ieri dar e in regula. Te vaitai de trezit. Si eu sunt in clubul tau. Eu ma trezesc de la 5.30 ca sa fiu la 6.30 la sala asa ca stiu despre ce vorbesti.
Cat despre bucuratul de luminite si eu sunt la fel. Imi plac culorile, luminitele... asa ca ma bucur si eu cu tine.
Cat despre ieri am avut o zi mai linistita. Cursul a fost placut.
Acasa Roxy si-a scris felicitarile pentru colegi si a luat o gramada de timp ca stiti voi sunt nume straine si tare greu sa le scrii.Azi am niste experimente. sa vedem cum merge.
Pupici!
tuinea spune:
Buna dimineata!
vad ca am ramas singura...
Hai sa va ademenesc cu ceaiul, cafeaua si alte bunatati pe care le doriti. Aprind si focul in semineu (e cu gaz se face repede) asa ca la povestit nu la gura sobei ca nu posed una dar poate se ofera cineva.
Eu sunt azi iar in microscopie pana la gat dar nu ma plang ca acolo ma simt eu comfortabil. La noi ne-a trecut in extrema cealalta peste noapte. De la -6,8 grade la +5...Nu e bine dar asta este.
Va pupacim!
mihaser spune:
salutare!
ar fi trebuit sa fiu la Christmas party, dar nu am vrut sa merg...
Am fost in schimb aici pe strada la o petrecere de kinderi si a fost frumos...ne-am intors la 9:30 pe ninsoare...erau copiii asa fericiti...
si la noi au pus casute...unele au niste roti de cascaval imense...asa super mi se par!
ofer si eu ceaiuri si cookies!
ginye55 spune:
Neatza!
Aseara m-am intelnit cu foste colege de liceu (pe unele nu le-am vazut de cand am terminat - de 7 ani) si cu sotii in dotare...
nu m-am mai simtit asa de bine de o gramada de timp. Apoi ne-am strans la una din fete acasa (care apropo Cristina, sta cu tine in bloc ) si l-am luat si pe Edi dupa mine. Tipa a facut bradul de Craciun ...a fost fi-miu in extaz....luminitea, becuri...plus spectacolul oferit de pici pt ca era in centrul atentiei intre atatia adulti.
Azi tb sa fac ceva schimbari prin casa. Tb sa-i mut dormitorul lui Edi ...acum sta in dormitorul mare si are un perete exterior si e cam frig fata de restul casei. O sa-l mutem in dormitorul mic....consider ca fac curatenie de Craciun.
O zi buna!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Miha merci mult de tratatie!
Vad ca amandoua v-ati distrat si vin si eu a treia sa va spun a si noi am fost la Christmas market in Leeds ieri unde a fost super. Roxy a fost tare incantata.
Sambata am avut lectia de inot unde Roxy s-a descurcat excelent. Am ajuns la faza cu cercul sub apa si cu trecutul prin el. I-a placut tare mult.
Ieri dupa ce ne-am intor de la plimbare am facut niste foi de prajitura ca noi joi avem petrecere de craciun si avem pot of luck care inseamna ca fiecare aduce ceva de acasa(normal traditional).
Flori - cine este colega ta care sata in bloc cu mine? La ce etaj ca poate o cunosc.
Va pupic si sa aveti o zi super!
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Flori - cine este colega ta care sata in bloc cu mine? La ce etaj ca poate o cunosc. Va pupic si sa aveti o zi super! Cristina si Roxy (2.10.2004) |
Neata!
S-a mutat de vreo 2 ani in bloc...la et 10...Alexandra o cheama.
Noi am finalizat cu succes operatiunea mutat....am cazut aseara lata. Edi a fost incantat (cand nu e el incantat ...mai ales de nou). I-am cumparat ieri o "ploaie" de luminite si drept urmare s-a trezit de 2 ori peste noapte sa i le aprind.
O zi buna!
ginye55 spune:
NINGEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!Yupiiii...prima ninsoare in Targoviste!
tuinea spune:
'Neata!
Flori acum sa te tii - sa vezi ce circulatie frumoasa prin oras...Si mie imi place zapada dar nu cand trebuie sa ajung in timp undeva...
Felicitari pentru mutarea completa. Te cred ca lui Edi ii plac luminitele ca si Roxana le iubeste.
Pe Alexandra nu o stiu. Cum sta pe fata sau pe spate. 3 familii de la 10 le cunosc poate s-a mutat in apartamentul de pe colt pe spate si atunci chiar ca nu stiu...
Eu azi si ieri am avut niste zile de cacao ca nu ne merge un montaj si chiar am lichidat toate ideile...Azi la 12 trebuie sa plec ca are Roxi serbare. Este prima serbare la care o sa asist...I can't wait!
Va doresc o zi super si va pupic!
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea 'Neata! Pe Alexandra nu o stiu. Cum sta pe fata sau pe spate. 3 familii de la 10 le cunosc poate s-a mutat in apartamentul de pe colt pe spate si atunci chiar ca nu stiu... Cristina si Roxy (2.10.2004) |
Dap....sta pe colt, pe spate.
Asteptam impresii de la prima serbare "a ta".