La Dovlecelu' Vesel (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

De ham nu mai zic nimic am dat vreo 90 lei cu tot cu transport si e groaznic ...nici eu nu prea eram de acord, dar acum chiar ca nu-i mai cumpar niciunul ...

Techila stii cum e ...fac haz de necaz

_

Maria (28.08.2009)

Aricelu' puiu, si eu am niste wings din alea, ceva ham ce mi l-a adus Sorinica din State! Ii vine Anei la gat, asa, nici nu tre' sa ma chinui prea tare daca vreau sa o sugrum!
Obect de mobilier... si asta ca multe altele!
Stai ca mai am o speranta: daca ajunge Ana copilul explozie (se ingrasa un kil ) poate ca ii sta totusi fix pe ea si m-am scos in caul asta!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Noi suntem bine, doamne ajuta!
Ne-am intors de pe meleaguri thailandeze, ne pregatim de weekend si o asteptam pe Buni cu mare drag! Vine joi!
In rest, all ok, nme bucuram inca de o toamna calda (peste 28 de grade la noi).

Am vazut toate pozele, of course!
Ma bucur din suflet ca Maria a apucat sa se vada cu atatea fete! Bravo, dear!
In alta ordine de idei, te imbratisez, Maria, si ma gandesc du drag la voi. Sa dea dumnezeu sa fie bine cu operatia! Ai sa vezi ca o sa fie bine!

Fram, dear, ma bucur ca e totul opk down there! Te ombratisez cu drag! Pisi ce mai face? Tot cu taietei? Ana tot cu iaurtzel si san traieste, dar eu sunt perseverenta...

Ukutu' dragutu' am vazut pozele cu Carinutu! Cum le vad de pe telefonul bengos (de care nu ma mai despart, mai nou, parca e lipit cu scoci de mana ), nu pot sa comentez (sau nu stiu eu cum se face, cel mai probabil). Dar stii ca gandesc acelasi lucru: sunt super mese!
Mai, si ultima achizitie, casuta, e de vis!
Eu tatonez terenul pentru o olita 7 in 1 daca se poate: sa fie si jucarie, sa se spele usor, sa nu-mi ocupe prea mult spatiu... sa... sa...nu m-am documentat, of course, ca de obicei ma duc si o aleg pe cea mai shiny (asta apropo de deciziile Aricelului )

Revin, o aud pe Banana plangand!

Buna dimineata !!

Nela, bine ai revenit !!! Ma bucur ca sunteti bine sanatosi si pozitivi .. bravo ! cum a fost? stiu pe cineva care a fost in Pattaya anul trecut si s-a intors cam dezamagit, stiu ca m-a surptins. voua cum vi s-a parut?

Esti sora mea cu iphonul..este microb, iti zic! Eu am din 2008 si nu ma pot desparti, desi mai face si fitze, cateodata nu ma poate apela nimeni, se mai blocheaza..dar tot sunt..credeam ca dupa nasterea carinei ma voi maturiza ..hahahaha .. Acum caut aplicatii pe ea, le stii pe alea cu animale ? m-a salvat de multe ori de la plictiseala, ..sau cu muzica, e fascinata carina, daca ii pun o gaga..e hipnotizata 3-4 minute si aia cu tom, talking cat? i-ar placea anei la nebunie, pisica aia imita tot ce spui, pe o voce pitigaiata , e super haioasa! sa-mi zici daca te ajut cu ceva.. Eu il am decodat, nu stiu daca se poate si la voi, am acces la sute de aplicatii si jocuri gratuite dar sa nu spui nimanui

Apropo, poti pune comments la poze daca te loghezi in safari pe contul de gmail si bifezi optiunea sa ramai logat. Uite , pentru Sorin, niste idei de www.more-thing.com/noel-collection-incl-mirror-protector.html" target="_blank">cadou de craciun pentru sotie ..Mi-am comandat si eu de pe siteul asta niste huse, niste boxe micute de voiaj care fac tot banii, mai multe accesorii ! Sunt fan ! A, au venit in 3 saptamani, dar au ajuns !!

Scuzati off topicul ..

Mult succes cu olitza, am reinceput si eu tratativele cu dar nu vrea si pace ..se uita asa mirata la mine si zice "caca??caca??" de parca "ce ma, tu te astepti sa fac eu aici?? ha!"

Ah, am limbarnita ..cred ca nu trebuia sa mananc bomboane cu rom Adevarul este ca sunt atat de fericita cand o vad pe carina atat de incantata la casuta ei ..

Va pup ! Sa avem un weekend fain! Noi mergem la gratar cu tooooot familionuuuu

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Scuze de off si aici

Mah ma innebunitiIo nu o sa am iphon,insa se lanseaza la sfarsit de octombrie Samsung Galaxy S.Offf,Doamne....il astept ca pe cafeaua de dimineata.Sunt absolut indragostita,privesc la filme cu el pe youtube si visez la clipa cand il voi atinge...cad in extaz.Mi-am facut deja rezervare,prima din oras(se observa disperarea)
Visez cate poze o sa fac cu el fetelor.Acuma,pana scot io Canon-ul meu...am pierdut momentul si filmulete si cum o sa adorm eu fetele cocotata in pat cu telefonul in mana si cate si mai cate,hihi.

Gata am terminat off.

Am terminat tort pentru soata,am epuizat.

Va spuneam ca am ceva de povestit:La cumparaturi si un mosulet beat...continui io!V-am lasat doar titlu.
Ma duc sa cotrobaiesc prin casa,au bazar la gradi si sa vad ce gasesc inca folositor,

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Le pup pe Iulika Burtika si pe Anomisescus!

Si am vazut-o si pe Miha de Josh! Imi pare rau ca ati trecut prin asa episod naspa! Ce s-a intamplat?

Diamar, pozici n-am asa multe. Am facut.... cu telefonul, of course... in scurtele momente cand dadeam scociul jos ! Le-am pus pe facebook, o sa dau un link si aici, sper sa mearga.
Ce fac baietii, cum mai stati cu sanatatea? Citeam ca ati luat antibiotice mai devreme in saptamana, all ok acum?
N-am apucat sa ma bag pe mail inca sa vad pozele cu Alex si pozele cu baietii tai, Diamar, imediat o fac!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila
nela, te pup si pe tine si pe banana. trai neneaca...vine buni...raiul e pe pamanat a?

hai pa

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Da, mai, raiul e pe pamant si aterizeaza joi!
Vaaai, Mad Man scrie pe mine! V-am zis ca ma uit la un nou serial, Mad Man? Super tare!
Ma rog, ma uitam, de cand a plecat Buni de-abia vad serialele consacrate in pauzele de somn ale Anei (Cougar Town, Disperatele, House, Weeds, Anatomia...din astea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

... am iesit si m-am udat pana la chiloti.

pai nu-i mai tine pe tine....ca racesti. Lasa-l si pe sotu' tau sa se bucure, ca doar e sambata azi

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

De obicei ne bucuram sambata seara dupa baia saptamanala, dar azi am facut o exceptie, ne-am facut de cap in miezul zilei...auzi tu

Pentru puiul tau

Sa va fie de bine!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

ziua buna fetele,

mare zi mare! Ii mai pup o data si aici pe sarbatoriti si pe mamicile lor minunate!

Fragutza, sunt o nemernica (am incheiat citatul)...am citit din urma numai in dunga, d-aia nu s in stare sa leg doua vorbe si abia acum am vazut mesajul tau...mai sper sa reusesc sa mi iau si eu sling fix sapt asta (ca-s super convinsa ca vreau) si apoi te invit eu la un junk sau la un frapucino,colica, ce vrea mucshiul tau lucrat, sa ma bagi la un training scurt!

Bia felicitarile mele mami eroin ce esti!

Nelaaaaa.....ce bine imi pare sa va vad! cum fu?
mai eu is in urma rau cu ceva poze ...intelg ca exista o casuta fantastica a Carinei, ca monique e superba si ca are doua fetite minunate? si ca intalnirea a fost super mega belea?
abia astept sa le vad!

o dupamiazafrumoasa in ciuda ploii!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

as zice eu... bine lucrat! N-auzi ca facu baita la Pisi?

Mai, la Thailandia fu tare!
M-a surprins neplacut, tre sa recunosc, cum se vindea sexul peste tot! La orice colt de strada! Eu am mai fost si in Phuket acum doi ani, stiam cu ce se mananca Thailanda...da' na! Imi venea sa ii acopar ochisorii Anei!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna ziua madamelor,
am luat o pauza de la treburile casnice ca sa va citesc.
si observ cu stupoare ca doamna uka nu l-a descoperit pe dl. Kinder max king regal royal...cum l-o chema???? trimite urgent pe sorin sa cumpere cel putin 10...sincer fiind, sincer vorbind...

of maria, spor la luat decizii, imi pare rau pt puiul frumos. macar sa fii sigura ca e diagnostic corect...ca sa stii sigur ce tratezi.

aricelule, imi pare rau de alegerile tale, dar sa stii ca io m-am distrat...da, stiu, sunt o nemernica

nela, te pup si pe tine si pe banana. trai neneaca...vine buni...raiul e pe pamanat a?

hai pa

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Care Sorin? Ia si corecteaza ca intra Nela la banuieli

Pentru puiul tau

Vaaai, sa si-l ia si sa faca ce vrea muschiul ei (pardon, no offence Fram dear, ce-ai al tau e pus deoparte, da? Adica muschiul bine lucrat...) cu el!
Fara abonament de iphone sa nu-l vad! Am zis!

Mergi la inceput

Somebody stop me already!!! Pliiiiiizzzzz! Ca ajungem la pagina 30 in curand!

Mai,sa ii dau un tzar la Uki sa ne faca capitol nou de pe iphone , ca sigur e in plimbari!!1 Ce naiba, pai se poate?!

Sabina, I hear you cu Galaxie asta! Am vazut reclama la TLC (Travel and Living Channel), pare super mese!
Sa il stapanesti cu placere!
Cum fu ziua sotiorului? Sau am inteles gresit?

Mergi la inceput

Va rog io din sufletul meu al mic sa veniti inapoi de unde plecarati cu toatele ca promit sa nu mai zic nimica!
Hai va rog io!

Mai stau un pic de sase si daca nu vad miscare ma duc la somnic!

Pupici cu sclipici si duminica placuta va doresc, in caz ca nu ne mai auzim!
Maine avem program de umblat, iar!

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important!

Techi...
Te rog frumos,
Sa imi spui,
Ce ai mai gatit
La pui!

I-am facut ciorbita...
N-a prestat