La Dovlecelu' Vesel (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

La multi ani pt isteata lui tata Ana Elisa, Alex cel smecheras si Rares frumuselul, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!

Dana, sa intri mami si la dovlecei sa citesti urarile frumoase ale fetelor ca acum atmosfera e prietenoasa. Sper ca sunteti in Ro si petreceti frumos cu bunicii.

Nela, si zici ca a fost de vis. Ma gandeam ca daca esti in concediu nu mai vine buni dar cred ca nu mai poate de dorul Anei. Sa ne pui poze sa ne clatim si noi ochii cu tinuturile alea exotice.

Monique, acum am vazut reteta. Multumesc! O sa incerc reteta intr-o zi si o sa-ti comunic rezultatul.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna ziua madamelor,
am luat o pauza de la treburile casnice ca sa va citesc.
si observ cu stupoare ca doamna uka nu l-a descoperit pe dl. Kinder max king regal royal...cum l-o chema???? trimite urgent pe sorin sa cumpere cel putin 10...sincer fiind, sincer vorbind...

of maria, spor la luat decizii, imi pare rau pt puiul frumos. macar sa fii sigura ca e diagnostic corect...ca sa stii sigur ce tratezi.

aricelule, imi pare rau de alegerile tale, dar sa stii ca io m-am distrat...da, stiu, sunt o nemernica

nela, te pup si pe tine si pe banana. trai neneaca...vine buni...raiul e pe pamanat a?

hai pa

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Care Sorin? Ia si corecteaza ca intra Nela la banuieli

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Crocodana si noi tot la CMU am fost si acolo am patit-o cu vaccinul ca nu mai primesc din afara, dar de luna asta mergem la Medicover, vineri avem programare ...ar trebui sa-i fac Infanrix-ul si Prevenar-ul, dar o sa aman putin, deoarece vreau sa cunosc putin personalul, conditiile, doctora la care mergem, etc.
Voi la cine sunteti inscrisi?

De ham nu mai zic nimic am dat vreo 90 lei cu tot cu transport si e groaznic ...nici eu nu prea eram de acord, dar acum chiar ca nu-i mai cumpar niciunul ...

Techila stii cum e ...fac haz de necaz

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Uka unde e casuta?

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

... am iesit si m-am udat pana la chiloti.

pai nu-i mai tine pe tine....ca racesti. Lasa-l si pe sotu' tau sa se bucure, ca doar e sambata azi

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

pai nu-i mai tine pe tine....ca racesti. Lasa-l si pe sotu' tau sa se bucure, ca doar e sambata azi

De obicei ne bucuram sambata seara dupa baia saptamanala, dar azi am facut o exceptie, ne-am facut de cap in miezul zilei...auzi tu

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini
Neeeeeela, te pup mami ca mi-a fost dor de tine! Cred ca a fost super in concediu! As si ce as vrea si eu Iphone, dar la Orange te obliga pe langa abonament sa iti iei si o obtiune de inac 9,5 euro pt internet si parca mi se pare cam mult! Ce face Anusca?

de Andreiutz (24.08.2009)
BOTEZ
POZE MAI VECHI
POZE MAI NOI

Te pup, Santo, mi-a fost tare dor de tine, sa stii!
Mi-am mai ostoit dorul cu pozele de la Ukuta, ca v-am vazut in cateva si pe tine si pe Ardeias!
Mai, si aproposito de poze, are Andreiut niste ochelari meseriasi! Super super trendy e cu ei, asa albastri! E un frumos, asa sa ii zici!
M-am uitat cu emotie la filmul in care merge de-a busilea... asa emotionant este! Imi inchipui cum o sa fiu si eu... Ana e din ce in ce mai miscareata, deja isi ridica funditul, da sa mearga de-a busilea un pic.
E atat de frumoasa, dulce si haioasa, mica cum e ea... Vorbeste toata ziua, mai, dar toata ziua! De toate! Tata, mama, vivi (nu stiu de unde si pana unde)... chestii simple, insa le zice cu atata patos!
Am un copil extraordinar de cuminte, realizez acum ca se joaca singurica tare mult, chestia e sa ma simta langa ea pe salteluta!

Nu stiu, intamplare sau nu, de cand am luat decizia sa imi mai iau neplatit inca sase luni de concediu si de cand sunt acasa cu ea non stop, Ana este foarte bine! Nu a mai vomitat, mananca binisor (acum un pic mai putin pentru ca ii da un dinte, am vazut eu, in fata, acolo jos, e ceva miscare...de data asta chiar ca e "dintii"!). Bine, mananca numai iaurt si san in continuare si paine sau biscuiti pentru bebelusi ca si snacksuri intre mese, dar nu ma las, o rog la cel putin doua zile cu ceva nou, doar doar gasim si alta mare iubire in afara de IAURT!
Eu sunt mai relaxata un pic in ceea ce priveste greutatea ei. Are cam 7400-7500, cam asa ceva, am cantarit-o azi. Insa arata bine si e foarte activa, pana si mie imi place!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

am uitat sa va spun ca bonsaiul uky e bine sanatos. multumesc de intrebare. cu placere, si altadata. o zi buna. la revedere.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Intr-o zi atat de mare, permiteti-mi doamna, sa va urez LA MULTI ANI fericiti!
Am fost alaturi de dvs cu gandul si sufletul, sa stiti!
Si mi-e dor de Maia, asa ca rogu-te mai zi-mi de ea. Ce mai face, cum mai este?
Bunicul tot cu postarita?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

De obicei ne bucuram sambata seara dupa baia saptamanala, dar azi am facut o exceptie, ne-am facut de cap in miezul zilei...auzi tu

Pentru puiul tau

A lu' Pisi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

Citat:

Citat:

Pentru puiul tau

A lu' Pisi?

Da, da, a lu' pisi

Pentru puiul tau

Mergi la inceput