La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 24
biaz29 spune:
La multi ani
Ana Lugojana pui frumos de Dana,
Alex campion la papalit lapte de mami,
Rares energie colosala!
Felicitari, Dana, Raluk si Monikus pentru absolvirea primului an al scolii profesionale de mamici! Mult succes si multe bucurii in anul urmator dintr-un program de studii pentru o viata intreaga!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Maria, draga, imi pare tare rau pentru perspectiva operatiei. Sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie pentru puiul tau. Oricum va fi, noi suntem aici si daca putem ajuta cu o perspectiva diferita, cu franturi de informatii sau doar cu o canapea virtuala pe care sa-ti odihnesti ingrijorarile, o facem cu cel mai mare drag. Si ne vom bucura tare cand veti avea din nou punguta cu doi bani.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
kawaichan spune:
Nela esti de coma,welcome back,cum fu in Thai? De-abia astept sa lansezi albumul al mare de poze ca pana acum am vazut doar ceva firimituri de pe Iphon:))
sa va fie de bine vacanta si o asteptam cu drag pe Buni,(prietenii stiu de ce)
Io nu visez la telefon nou ca n-am bani acu,da' nu se stie cand ma apuca damblaua deocamdata mi-am luat laptop ca au crapat toate calculatoarele in casa si cam orbecai pe tastatura noua,o adevarata placere
hai ca trimit,sper sa te mai prind
editat ca am scris cu picioarele
kawaichan spune:
inca unul si ma bag si eu la nani.
Hepi,draga mea,sper ca mai primesti uratori intarziati
La multi ani frumosi si impliniti alaturi de Maia ta draga si sotul din dotare,sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica am uitat sa va spun ca bonsaiul uky e bine sanatos. multumesc de intrebare. cu placere, si altadata. o zi buna. la revedere. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Hello my epi mai...
.. eu stiam ca este bine uki, uitasem sa-ti spun , dar are incorporata o camera de luat vederi si transmite live totul din casa voastra , de acolo dintre feresetrele alea mari ! Vezi ca stiu ? ...sunt sigura ca nu de deranjeaza, mai ales ca intri atat de rar..trebuia sa "vad" ce mai faci
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila buna ziua madamelor, am luat o pauza de la treburile casnice ca sa va citesc. si observ cu stupoare ca doamna uka nu l-a descoperit pe dl. Kinder max king regal royal...cum l-o chema???? trimite urgent pe sorin sa cumpere cel putin 10...sincer fiind, sincer vorbind... |
..un pup si pt lady techi..mda, pe domnu asta kinder maxi chiar l-am omis, trebuie sa iau masuri ..il strig pe sorin da' nu vine, cica pe el il cheama dragos ...tztztz, cata arogantza
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
girlz, ma bucur sa va revad, sincer ! sunteti prietenele mele si sunteti de nota 10 (zece)
sa fie zambet !
_
happy_uka spune:
citat din mesajul lui aricelul Uka unde e casuta? _ Maria (28.08.2009) |
aricico, uite aici casuta
nu incurajez astfel de actiuni, dar scriu tot aici, ca me lene ..
am lasat cupilu la mama .. am de lucru, de listat, de aranjat dosare ..nu am niciun chef, asta e clar..mda...
_
monikus spune:
Buna seara tuturor,
Sper ca nu deranjez.
Nu am venit cu mana goala. V-am adus si voua cate ceva
.
La multi ani Ana si Alex.
Va multumim frumos pt urarile voastre si va dorim tot binele din lume.
O seara cat mai placuta in continuare.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei