Sezatoarea canadiana (195)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

Ankalaura, vreau doar sa-ti zic ca Ana Stroe a punctat foarte bine, nici nu cred ca se putea spune altfel insa e foarte mult adevar in ceea ce a scris ea. Vei intalni mai incolo o gramada de oameni care vor ocupa posturi importante si nu sunt atat de competenti pe cata insemnatate are functia ce o au.

In alta ordine de idei am ramas uimita saptamana trecuta la lucru pe cat de mult se barfeste la noi in firma. In prima zi cand mi-a revenit o colega de birou din concediu de maternitate era la curent cu un proiect pe care l-am avut ( vroiam sa ne mutam in Laval), intre timp ne-am razgandit. Am ramas pe moment uimita, insa i-am zis nu si imi statea pe varful limbii sa o intreb daca nu-mi da si adresa unde trebuie sa ma mut . Insa incerc sa ma abtin, ca suntem doar 2 emigranti in firma si mi-o pot lua.

Ieri am fost la Ottawa pentru cateva ore, am luat viza pentru state si sa nu va zic ce mirare pe chipul sotul meu cand vedea ca nu mai intram, ca ofiterul imi controla geanta mea si avea de lucru. Nu m-am gandit ca o pureca atat de bine. Interviul a fost super usor pentru noi, am iesit fericiti. Nu am avut timp de vizitat orasul am trecut pe langa universitatea Ottawa, e mare, insa sper sa ne facem timp sa mergem sa vizitam.

Mi-ar placea si mie sa merg la teatru , insa in cursul saptamanii slabe sanse, va urmaresc mereu asa ca voi vedea si eu daca vine Maia Morgenstern, daca e sambata sau vinerea poate am noroc.

Va pup, sa fiti iubite si sa aveti parte de o toamna frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Pai si atunci cum altfel? ca nu vorbim de un job de secretara sau altceva, de mediul privat, eu stiu, unde sunt sute de mii de professionneli de orice, vorbim de o pozitie cu o responsabilitate putin iesita din comun... adica sa fii educator... as spune eu nu e ca si cum faci rapoarte lunare intr-o firma, faci raportul, gata, next, mai vedem la toamna... ca sa fii educator, nu trebuie sa lasi ceva in urma? si cum lasi ceva in urma, doar prin abilitati sociale? Ca altfel, oricum e la naibii de greu sa prinzi un astfel de post. Abilitatile sociale merg la un oarecare nivel, chiar si in educatie, in relatia cu ceilalti, ca anjajat, dar ca educator, ce faci cu abilitatile sociale?
Ca ma uit din perspectiva de parinte, si cu ce ma incalzesc pe mine abilitatile sociale ale profesoarei, daca e un evaluator varza si un educator si mai varza? Nu vrea perfectiune, eu ca parinte, dar vreau ca copilul meu sa ramana cu ceva totusi...

Anka, eu dezvolt asta eventual la o intilnire, nu pot aici in public; pot sa-ti spun in schimb ca e o alta cultura a muncii aici decit in Romania (in privat cel putin, unde am fost eu); iar sistemul nu-l schimba in nici un caz un individ; cind esti beneficiar al unui serviciu (ca parinte de exemplu) da, poti sa te plingi, ai dreptul sa-ti manifesti nemultumirile; daca insa respectiva persoana se intimpla sa-ti fie coleg sau sef ai doua alternative: taci si ignori sau pleci.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

stiti cumva daca s-a terminat meciul cu Bute, cit e scorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Dana, n-am sunat din motive meteo, serios, nici nu vedeam pe unde merg cu masina, plus trafic aiurea in centru.

Anka, merci de grija, sunt vivanta, cum imi spun colegii de munca.
Maine dimineata sustinerea proiectului + raspunsuri la intrebari.
Si sa stii, "habarnisti" dintr-aia de care spui tu eu nu am in curs...deci o sa am intrebari.
Iar despre tine nu pot zice ca a fost plata lectia ta, ci mai degraba ca ai nimerit intre ciocan si nicovala, quebeci care sfideaza engleza si invers care s'en fiche de franceza...eu am intalnit si o confirm ca pe o realitate a unei societati dualiste. Intr-o scoala privata, unde interesul de a invata exista sigur, nu ai fi trait o experienta asemanatoare.
Dar ma intreb cum o sa fie raportul tau oare despre aceasta lectie?

A castigat Diaconu! Sa fie super si pentru Bute! Asa vreau! Am un baiat simpatic la job care mi-a zis ca ar da orice sa-l vada in chair, pe viu pe Bute al nostru. Nici eu nu-l cunosc personal, sunt doar fan pe FB...dar dupa ce mi-a zis asa Fred m-am gandit ca as vrea si eu, nu numai ca e roman, ci ca e "fain", cool, atragator...

Dragaica, capul sus, nu e usor, fratele meu a facut operatia aceea la 1,5 ani in Ro, in Cluj parca, iar mama tare povestea apasat despre experienta. Nu e usor clar, dar acum el e f bine,si a fost f bien dupa perioada de recuperare, chiar daca matusile fara ocupatie prevedeau o lipsa a fertilitatii viitoare (el era bebe atunci, avea pana in 2 ani...), lipsa de ocupatie, prilej de barfa.

Edit:

Doloress, pentru afte o masura buna este bicarbonatul de sodiu, doar ca am inteles ca este ff dureros de aplicat pe bubite.

Si asa cum spunea Simi este/poate fi o manifestare a Domnului Herpes Simplex ( care e o chestie urata in alta ordine de idei )

Daca sunt doar afte provenienta e din colectivitate, stomatolog, restaurant, etc.

Doar ca stiam ca laptele si aftele sunt incompatibile. Pana trec aftele: nimic acid, nu lapte, da pentru batoanele acelea inghetate.
Si daca imi amintesc bine este contagios cateva zile.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

stiti cumva daca s-a terminat meciul cu Bute, cit e scorul?

Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today

ANA, ACUM DE CATEVA MINUTE A INCEPUT LUCIAN.
HAI LUCIAN!

49$ CAD meciul pe videotron......., dar il
E cam tarziu meciul, nu o fi obosit la ora asta?

Mergi la inceput

Hai ca sunt de servici pe Dc in noaptea asta

A castigat Lucian Bute!! BRAVO LUCIAN!!!

Repriza a 9-a, prin KO. L-a pus la podea de trei ori pe adversar, ma si miram cum se mai poate ridica Brinkley.
Dar sportul asta e un masacru live. Sunt faze la care nu ma pot uita.
Inainte de meci critica sport compara cuplul cu David si Golith, unde Bute era Goliath...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Hello! Am cam pierdut sirul evenimentelor din ultima perioada, ca am fost ocupata... dar vine ea iarna si atunci am mai mult timp de scris.
Va urez un weekend placut, la noi plooouaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mamaaa ce gala, ce baieti avem, frumosi si bataiosi.
Da... frumosi rau de tot, cel putin Jojo Dan alias Ion Ionut e frumusal,frumusal, are niste ochi de te baga-n boala.
Lucian, nu e nici el mai prejos, chipes, inalt si bun la dans, danseaza populara de rupe, va zic din proprie experienta .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Ma bucur pentru boxerii romani! pina la urma a gasit barbatu-meu un site unde am vizionat gratuit meciul;
Dragaica, am vazut in ceva poze ca va cunoasteti cu Bute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oo, stiu ca in ce spune Ana e 100% adevar, si nu e o chestie ce tine de cultura de aici, ci la fel e peste tot, poate cu atat mai mult in Romania.
Dar totusi inclin sa cred ca intr-un astfel de contract, sunt doua coordonate - relatia cu colegii, relatia cu clientii. Le abordezi diferit, desigur, nu te duci tu sa dai cu bata in balta. Totusi, in relatia cu clientii, nu dai ce poti mai bun? Nu iti faci nitica autocritica? Daca o intalnire nu decurge foarte bine, nu te straduiesti ca a doua sa fie mai buna? Aici e mirarea mea.

ISELIN _ lectia mea a fost ok, rapoartele sunt bune, si aprecierile elevilor si cele ale profesoarei, si sincer spun, nu sunt false. Nemultumirea mea personala (in perspectiva exigentei mele personale) este ca m-as fi putut organiza mult mai bine daca as fi avut o imagine clara a competentelor lor. Oricum, raportul final include si o mare parte scrisa de mine, ideea e sa decelezi corect ce a fost ok si ce nu. Evaluarea nu priveste nivelul clasei si nici tema pe care o abordeaza fiecare, ci capacitatea ta de a interpreta toate astea. De aceea predau si CD-ul cu filmul, chestionarele completate de elevi si de profa, si materialele pe care am lucrat. Deci probabil si nota va fi pertinenta. Ca sa nu mai spun ca in film nu reiese ca ei nu aveau habar, deci nici nu comentez aspectul asta. Important e ca au fost atenti, au urmarit materialele, au pus intrebari, deci a fost ok. Nelamuririle mele erau asa, de ordin personal...

ISELIN / DRAGAICA - fertilitatea viitoare n-are nici cea mai mica legatura cu hernia O infectie foarte puternica da, poate antrena fertilitate scazuta. Deci da, matusile respective chiar n-aveau ce face

CARMEN - si la noi a turnat ieri cu ga-lea-ta, intreaga zi!
De meci habar n-am, eu nu ma pot uita la box.

Mergi la inceput