Sezatoarea canadiana (195)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Ma bucur pentru boxerii romani! pina la urma a gasit barbatu-meu un site unde am vizionat gratuit meciul;
Dragaica, am vazut in ceva poze ca va cunoasteti cu Bute.

Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Dragaica, am inteles corect, daca da: asa prieteni sa tot ai!!
Unde sunt pozele acelea? Mai bine nu intreb, caci tot nu am avut timp sa le vad nici pe cele puse pe cont. Dar bebelusii vostri i-am vazut la semnatura, sa va traiasca!

Anka, Dragaica, eu stiu care e partea de adevar si de vorbe in legatura cu operatia aceea. Ceva timp in urma, anii '70, nu toti oamenii erau educati, instruiti.
Si in plus nu uita Andreea, suntem in 2010 in Canada.
Cu dumnezeu alaturi si mult curaj!

Edit:
Andreea, am inteles ca nu a fost inca botezul, nu stiu de ce credeam ca a fost deja. Noi am dansat peste tot la Casa Greque pe unde ma fost, si la MOdavie, si La Georgia. Sigur o sa gasiti cev pe gustul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Deci mi-am sustinut proiectul astazi sambata, intr-un stres mare am tot stat toata echipa de dimineata si pana la 15:30, cand am intrat la comisie. Nu scriu ca sa va sperii, sau sa ma palng, e doar un drum ales si vreau macar sa-l termin bine daca nu foarte bine.

Mi-ar fi placut sa fiu aici, in Canada, de la 17-18 ani, sa nu mai studiez chestii nerecunoscute aiurea in alta parte, sa pot studia linistita, cu un ritm acceptabil, dar conditiile fiind date incerc sa remediez ce pot.
Si inainte, in celalalt program, si aici, am colegi de toate varstele, dar media de varsta e undeva pe la 40 ani acum. Mie imi place mult asta, faptul ca fiecare vine cu experienta lui si ii imbogateste si pe cei din jurul lui. Dar totusi varsta, oboseala, atentia, memoria isi pune amprenta in sedimentarea notiunilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Mi-ar fi placut sa fiu aici, in Canada, de la 17-18 ani, sa nu mai studiez chestii nerecunoscute aiurea in alta parte, sa pot studia linistita, cu un ritm acceptabil, dar conditiile fiind date incerc sa remediez ce pot.

La fel am simtit si eu cind am facut citeva cursuri aici la McGill...Imi venea sa pling de ciuda ca am facut atitea prostii in facultate in Romania si ca nu am timp sa reiau totul de la capat.
Succes mai departe si cit mai multe note bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am pus doua poze portret cu ratoii la semnatura

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Deci mi-am sustinut proiectul astazi sambata, intr-un stres mare am tot stat toata echipa de dimineata si pana la 15:30, cand am intrat la comisie. Nu scriu ca sa va sperii, sau sa ma palng, e doar un drum ales si vreau macar sa-l termin bine daca nu foarte bine.

Si inainte, in celalalt program, si aici, am colegi de toate varstele, dar media de varsta e undeva pe la 40 ani acum. Mie imi place mult asta, faptul ca fiecare vine cu experienta lui si ii imbogateste si pe cei din jurul lui. Dar totusi varsta, oboseala, atentia, memoria isi pune amprenta in sedimentarea notiunilor.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Andreea - ce buflonci dragalasi ai! acum vad mai bine cat de diferiti sunt intre ei, fizic vorbind.

Iselin - felicitari pentru sustinere!

Pana si eu simt deja chestia asta, ca am pierdut atatia ani in facultate in ro, invatand toate prostiile NUMAi pentru examen, chestii niciodata intalnite in viata reala, niciodata aplicate, un fel de hai ca facem ca sa avem ce face...Fara sa ne preocupe de ce.
Si aici, uite, dupa doar 7 saptamani de scoala, mai precis 6 incheiate, mi se pare asa de interesant, abia astept sa merg iar, sa mai aflu, si pac imediat apoi vad ca si aplic ce vorbesc oamenii aia, in aceeasi saptamana! Faptul ca vezi clar utilitatea lucrurilor pe care le aflii este super!

Am fost azi la Patiseria Angelica, luat savarine, amandine si un kataif. Kataiful m-a cam dezamagit, pastele nu erau insiropate, si cam crantaneau a crud. Celelalte doua insa bune. Ciudat sa intalnesc in acelasi loc atatia romani. [:]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

iselin, ce program faci? un DESS?eu de abia astept sa incep scoala aici, dar aflu de abia in decembrie daca am fost acceptata ori ba.

dragaica, mult curaj...fetele cu copii stiu mai bine ce vorbesc, eu iti tin pumnii. sunt foarte "ochiosi" puii tai.

merci cristina pt site, am bagat in favorites.

cat de important e ca geaca sa fie impermeabila? am gasit ceva la pret bun( atat cat se poate) la sportexperts, imi place ca e lunga pana peste genunchi si nu-i urata, 156 fara taxe( reducere e de 100), pana in -30, dar e rezistenta nu impermeabila. s-o iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Zavalita,
La -30, sigur nu ploua :) Eu nu mai iau geci impermeabile de cand eram studenta si mergeam la munte... Eu zic ca daca e de oras, nu din aceea de drumetii, ia-o!

Am fost azi pana la Ikea Boucherville (reamintesc ca eu locuiesc in NDG) special sa iau Tirup Swivel chair... si e prea mare pt dormitor... semn cu plans!

Ma duc sa vad cum mai pot muta mobila!

O saptamana frumoasa!

PS: Ce zi frumoasa azi! Oh, imi place toamna! nu stiu daca e varsta, dar de cativa ani... imi plac toate anotimpurile!

Mergi la inceput

terefiata fiind de iarna, ma gandesc ce si cum va fi...

scenariul apocaliptic( IMAGINAR)

iesita din casa dimineata, nu mai vad unde-i statia de bus...din experientele trecute trec strada, dar nu vad nimic. ma uit pe ceas si astept cuminte bus-ul sa vina in 3-2-1 minute( dar nu vine). nu e o cabina de asteptare si nici nu e nimeni in statie sa astepte bus-ul. toti asteapta o fiinta inocenta ca mine sa opreasca busul,moment in care vor navali din scarile de bloc in fuga, ridicandu-si mainile spre sofer.
si ninge si iar ninge...ca in fabula canadiana care tot circula pe net.isi schimba vantul directia, il simt ba in fata( si nici nu pot dezlipi genele, ca mi-au inghetat), ba din laterala. imi protapesc fularul si mai bine, imi pun manusa pe fata si ma fatai sa nu inghet. am bocanci moonlight in picioare, si ma batai ritmic.

INTRIGA:oare se va depune zapada pe mine si apoi se va topi in metro, udandu-mi geaca si dandu-mi frisoane de frig..si febra...etc ulterior?

Mergi la inceput

e scump 156 fara taxe? unde pot sa gasesc geci mai ieftine dar bune de -20 pana in -30?
ati fost in outleturile de aici? se merita sa merg?

Mergi la inceput