Sezatoarea canadiana (195)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zavalita, , m-ai amuzat cu scenariul tau. Astept impresii din timpul iernii, proaspete, :).

Dragaica, frumosi copilasii, unul serios, celalalt vesel, deschis; asa-mi par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Zavalita, sigur ca merita sa dai o tura si pe la outlet-uri. Sunt haine noi, doar nu din noile colectii. Eu multe haine imi iau de acolo (Vaughan Mills la noi). Si incearca neaparat Winners!
Mergi mult pe jos sau cu autobuzul? Pentru ca eu pana acum nu m-am putut plange de frigul din Canada, cred ca mai mult am rabdat in Ro. Aici in casa e cald, in magazine prea cald, la birou la fel. Plus ca eu merg cu trenul pana la serviciu, sotul ma duce la gara, iar apoi merg underground pana foarte aproape de serviciu. Si inca ceva: sotul meu e topograf, si e toata ziua afara! Nu zic ca nu e frig, dar pana acum a rezistat:-) Intr-adevar in Montreal e mai frig decat la noi, dar cred ca mie mi-ar fi mai frica de black ice (verre-glasse ii spune la voi?). Asta daca mai vrei sa adaugi la temeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Zavalita esti simpatica foc... Si sa stii ca nu esti departe de adevar, mai ales la faza cu vantul care isi schimba directia si nu mai stii cum sa stai. 156 nu mi se pare chiar asa mult, pentru o geaca buna. Eu am una cu vreo 50 de dolari de la Jacob's , subtirica, usurica, neimpermeabila, dar si-a facut treaba de 6 ani de cand sunt aici. Asta pentru ca nu prea am petrecut mult timp pe-afara si ma imbracam mereu in straturi. Am fost cu ea la sanius insa si am inghetat toata. Ideea e ca peste tot aici iarna e foarte cald, inauntru, si afara pentreci putin timp, nu stiu la tine cum e, insa la mine, autobuzul era in fata blocului si aveam si cosmelie din aia unde ma adaposteam, ma lasa direct la metrou, de la metrou la servici faceam 5 minute, si tot asa. Mai tare ma incalzeam si ma enervam. Daca ai mult de mers si planuiesti si multe excursii pe-afara, poate una impermeabila e mai buna.

Dragaica ce frumusei ratoii tai! Unul al lui tati si unul al mamei, asta ca sa nu va suparati. Au crescut tare de ultima deata de cand nu i-am vazut.

Fetelor multumesc de sfaturi pentru afte, pana la urma nu i-am mai luat nimic, facea tare urat cu orice il dadeam, asa ca m-am lasat pagubasa cu violetul de gentiana. Doctorul a zis ca nu e mouth, foot and hand disease, a zis ca sunt pur si simplu afte si sa le lasam sa treaca de la sine. Sa ii dam inghetata si chestii reci. Al meu copil nu mananca inghetata, nu se omoara cu dulciurile, ne-am indopat noi astia mari tot week-endul cu o cutie mare de inghetata. Dupa greva foamei de o saptamana, ieri in sfarsit s-a trezit OK, a papat binisor toata ziua, spre seara era hotarat sa recupereze tot ce-a pierdut ca a baut 1 litru de suc de legume din ala V8 si a papat o farfurie de paste. Deci e bine!!! Oricum e bine de stiut pentru data urmatoare.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ZAVA - eu gasesc scump in draci 156 -30' nu o sa fie acu'... As mai astepta, nu de alta da' o sa fie reduceri serioase, si peste tot e plin de haine.
Cat despre scenariul tau apocaliptic... Cand o sa iti alegi cursurile, alege-le si in functie de program. Poate te duce sotul la metrou. Nu stiu cum e la scoala ta, dar la scoala mea metroul te duce pana in hol. La fel am vazut la Dawson, si nu numai. Eu nu mi-as fi luat curs de la ora 8 ca nu am niciodata cum sa ajung fara acrobatii imense... Ma rog, eu merg pe jos la scoala.
Mie altceva nu imi place - e cumplit de cald la metrou!!
Aa, si apoi... ce are daca lipsesti de la un curs, cand o sa fie furtuna de zapada?
Ma tot uit si eu de haine, dar sa mor ca 100 nu dau pe o haina, si poa' sa scrie pe ea si xiang fuang, daca tine cald e ok. N-o sa mor
M-am uitat si la incaltari, da' ce am innebunit sa dau 300 pe cizme? nici 200 nu dau, nici 100 Gasesc eu ceva pana la urma, intotdeauna gasesc.

Gata, ca moare bateria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

anka, azi am vazut o geaca xiang mao tao(cam toate hainele sunt de fapt asa) si e 80 fara taxe. dupa cum am pipait-o eu mor naibii de frig in ea. mai aveau ceva la 130 fara taxe, la banii astia o iau cu ochii inchisi pe aia de la sportsexperts. urate cu spume, ca de altfel si toata plaza saint hubert.eu tin o geaca cel putin 3-4 ani, parca nu e asa mult atunci 156.am vorbit cu o mexicanca la fel de indragostita de frig ca si mine si-mi spunea ca a asteptat reducerile de iarna si si-a luat la pret intreg pana la urma.
.cizme de iarna eu am vazut pana in 100 f. multe, dar eu vreau sa-mi iau mai de ski.. am o colega din israel si-mi povestea cum a iesit ea la plimbare in parcul la fontaine si-mi descria durerile datorate frigului, pt ca nu avea incaltaminte adecvata. sper sa fiu dezamagita de iarna cand o veni, pentru ca o s-o astept blindata. am vazut o caciula super misto la sportexperts, mai tine-ti minte caciulile de iepure? ce-mi placeau.
eu am auzit de la colegii mei de curs cum ca mori cu bus-ul meu de gat iarna. vine greu si se deplaseaza aidoma.
ma gandeam atunci la o geaca buna , pe care s-o dau jos rapid,altfel mor de cald in bus si metrou. fara sistem ceapa,imbracata subtire si o mega geaca deasupra. si caciula de iepurila.

jessie, m-ai convins cu outletul.sper sa ajung saptamana asta, sunt vreo 2 pe aici, unul mai departe de montreal la vreo 60 de km parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

poate am intalnit eu doar sadici,dar colegii mei de la cursuri descriu cu maxima satisfactie cat e de frig aici. am si o amica din siberia, care spune ca e mai frig aici decat in novosibirsk. get it anka?siberia mai!!!

imi aduc aminte de soacra-mea care a fost aici in iarna lui 2008-2009. se intoarce femeia acasa, o intrebam: cum a fost in canada? raspunde promt: frigggggggggg. ulterior a revenit sa mai accentueze asta. noi nu aveam inca de gand sa venim, am depus abia in mai dosarul.i remember.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Fetelor, au venit soldurile Krickets. Am trimis nota pe cont. A inceput vanzarea astazi dimineata si este pana sambata la pranz.
Costumele pentru iarna fetite au sosit astazi, din contra cele pentru baietei nu inca, va scriu eu cand sosesc.

Preturile sunt mai bune decat in Clement, au TPS/TVQ inclus, e un depozit mare pe Chabanel.
Cu parcarea trebuie sa va orientati prin jur daca nu parcarea cu plata de alaturi. Anul trecut am luat costum de iarna copilului cu 95$ total.
Marimile sunt de la nou-nascut la 12 ani. Vineri e mai putina lume, dar unele produse sunt deja epuizate.

Mai jos campania lor pe site-ul pe care-l iubeste Cristina CGE

http://www.montrealaubaines.com/2010/vente-dentrepot-krickets-18-au-23-octobre-2010/

Zavalita, daca te intorci pe topicul nostru, undeva in celalalt capitol, o sa gasesti referinte pentru hainele de iarna, ii spusesem cate ceva Ankai, tocmai sa nu panicheze. Si outleturile bune sunt la St-Saveur de ex, unde oricum e ff frumos acum toamna

Dana,it`s coming...

Dana, next time
sa stii ca nu-mi place omuletul asta, dar ma gandesc la expresia chipului tau in seara aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Sa ma laud, deci:

Radu a intrat si la Regina Assumpta!!!!

Nu-mi incap in piele de mindrie!

Ca idee, la Internationala - de unde n-avem rezultate decit in 3 sapt. - R. a zis ca a fost examen greu, f. multe intrebari, la mate a avut timp sa revizeze ce-a facut, la logica abia s-a incadrat in timp si a zis ca multi copiii din sala lui abia ajunsesera la jumatatea testului. Compunerea a fost o chestie ciudata cu o fetita pe care o impinge prietenul ei pe scari si moare, se transforma in fantoma si p-orma il bintuie pe ala, mai ales in biblioteca. Si a trebuit sa continue povestea, pe post de redaction, doar ca era si finalul dat, o propozitie. N-au avut ex. la franceza in sine, in schimb la comprehension de text a zis ca a fost greu, ca textul a fost incilcit si intrebarile multe.

Catrinel a invatat sa se urce pe tricicleta aia de bebei si merge cu spatele :) Asta cind nu merge cu spatele, in alunecare pe burta pe parchet...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Simonna, felicitari pentru Radu Dar cred ca o parte din felicitari le meriti si tu Acum ai dreptul la o vacanta

Zavalita, pe vremea cind mergeam cu autobuzul si metroul am avut o haina lunga, cu gluga (umpluta cu puf) si mi-a fost de mare folos cind asteptam iarna prin statii. Dar este adevarat ca la metro trebuie sa o scoti, ca altfel mori de cald...

Dragaica, am vazut si eu pozele. Sint f.dulci bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Simonna felicitari pentru Radu

Eu tre sa-mi cumpar haina de iarna, cizme. o preche de blugi ca astia nu ma mai incap .
Acum doi ani mi-am luat o pereche de cizme din piele de la Rubino, am dat pe ele 100$ si m-au tinut pana in primavara dupa care le-am aruncat . De atunci am zis ca nu ma mai zgarcesc la incaltaminte.
Am vazut ceva super la Browns da costa 400$+taxe , asa-mi curgeau ochii dupa ele. Am primit niste bani de la soacra cadou dupa nasterea ratoilor, un fel de "Multumesc ca mi-ai dat doi nepoti" si ma gandesc pe ce sa-i cheltui . Idei am, cam prea multe...

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput