Sezatoarea canadiana (195)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Dragaica, pozele cu juniorii sint superbe, aveti 2 bebelusi adorabili . Noi avem fondul de scoala cu CST. Cred ca agenta care ni l-a vindut este cea despre care scriau si alte fete, ca este cam intr-o dunga . Avem si noi niste "horror stories" cu ea. Acum sper ca organizatia respectiva sa fie mai serioasa ca angajatii . In principiu ar trebui sa primim in jur de 90K cind Antonia va avea 18 ani, asta in speranta ca economia se va redresa.
EDIT: Din pacate mici incidente se mai intimpla in viata copiilor nostri. O sa vezi, totul va fii bine, trebuie sa fii optimista, ca ai 2 mici sufletele care depind de tine

Oana, mama lui Antonia

Multumesc pentru incurajari .
Cred ca sunt prea prapastioasa

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Dragaica, noi l-am botezat pe Andre, acum 3 ani, la Casa Greque, cea de pe Gouin Ouest. A fost foarte bine!
Am mai fost la un botez la alta Casa Greque si ne-a placut foarte mult.

A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri

Am fost acolo sa ne interesam de sala.
Cea mica nu ne-a placut, ce-a mare e ok dar ei baga 80 de persoane acolo iar noi nu avem atatia invitati . La Casa Greque din Laval nu ne lasa sa dansam .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oana - nu am citit in La presse, as fi curioasa despre care din exemenele de limba e vorba. Oricum, ele chiar sunt foarte grele, chiar sunt. Nu e o scuza, dar na, pot sa inteleg niste rezultate imperfecte (dar nu dezastruoase)
La clasa de care spun eu, profa oricum era frantuzoaica si categoric cunoaste super materie. Problema insa pe care am vazut-o eu, este in implicare. Trece mai departe. In Ro intelegeam, ca manualele sunt cum sunt. Dar aici, la colegiu, iti alegi singur ce lucrezi la clasa, si nu e normal sa mergi mai departe cand clasa nu prinde nimic, dar nimic! Apai atunci te intorci si explici, variezi exercitiile, faci ceva. Ca apoi vine una ca mine, tu imi zici ca ei stiu tot alfabetul, si cand colo abia silabisesc A, B si C, ca sa fac o metafora, si de fapt toti ne alegem doar cu timp si energie consumate degeaba, iar aia habar n-au ca e vreo diferenta intre "(je) travaille' si "(le)travail".
Uuufff...

Dragaica - uff, saracul ratoiul tau! Daca tot trebe facuta, mai bine ca e mic, acuma, ca sotul meu a facut-o cand avea vreo 7 ani, si dupa anestezie s-a ridicat si s-a cam agitat, si are si acum niste dureri de cap infernale...
O sa tot ai parte de emotii, de la primul dinte pana la prima intalnire si mai apoi...

Sunt rupta de oboseala, azi am jucat carti toti 3 (ca aia mica nu se pune) si ce-am mai ras! Ne bate Eliza la macao de ne rupe, si pe mine si pe barbatu-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

piesa de teatru a fost superba - emotionanta, foarte bine jucata si plina de umor! n-am mai vazut ceva asa bun de ani de zile - bine trebuie luat in considerare si ca am trait in cowboy country vreo 2 ani...

cum a spus si Oana, organizatia Rocade spera sa o aduca pe Maia Morgenstern pe 28 NOIEMBRIE. Va fi ultimul spectacol cultural (romanesc) de anvergura anul acesta.

eu sunt in plin decoarat... ca la noi era ca la spital - totul alb, si prea putine decoratii... abia am reusit si fac dormitorul si baia, tot iau si returnez presuri, lampi si perdele... dar va fi superb! (pssst, surpriza pt sotul care se intoarce din conced' duminica)

va pup si sanatate pruncilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am intrat sa vad daca a scris Doloress de Patrick ca si noi tare am tras cu Victor cu aftele alea (sa stii ca bubitele alea de pe maini si picioare apar si dispar intr-un interval de cateva ore, s-ar putea sa nici nu le fi observat). Cred ca in timpul zilei mai uita de durere ca se iau cu joaca, seara sunt si mai obositi, ii si ustura.
Varianta Oanei cu violetul este buna, mie mi l-au prescris pentru fisurile/ranile/ciuperca si ce o mai fi fost pe mameloanele mele primele doua luni de alaptat, ii puneam Soniei cu pipeta in gurita si apoi la san, si-a facut efectul, doar ca nu puteam sa-l folosesc decat o data pe zi ca sa nu inghita ea prea mult.
Poti sa-i pui foarte putin ca sa nu se murdareasca prea tare, zi-i si tu ca e ceva special de Halloween

Anka, tu in plimbare la Ste Anne, eu in plimbare la HEC. Nu mai fii si tu asa exigenta, eu tin minte cand veneau practicantele de la Liceul Pedagogic sa ne predea la clasa in Ro, ele saracele se agitau sa iasa totul bine si noua putin ne pasa, nu raspundeam, faceam misto de ele cand se incurcau, e clar si chestie de autoritate si finalitate (nu le dai tu notele, nu ?). Si cine nu vrea sa invete franceza, nu invata, treaba lui, tu ti-ai facut datoria !

Dragaica, curaj, e cum zice Anka, nu se mai termina cu problemele. E drept ca la tine au venit in dublu din prima, dar ai sa vezi ca pe masura ce treci prin mai multe, "te rodezi"
Unde o sa faceti interventia ? Bine ca a observat acum si se poate remedia la timp, eu inca imi pun intrebari despre partea feminina a Soniei, la care medicul ei (barbat) nu s-a uitat niciodata cum trebuie si am tot auzit de cazuri de lipire a labiilor la fetite si nu stiu foarte bine cum se depisteaza chestia asta. Eu zic ca e normala, dar nu sunt doctor si sa caut aici medic femeie doar pentru asta e prea mare bataia de cap.
Si nu mai gandi ca ti se intampla numai tie, trebuie sa gandesti pozitiv, everything happens for a reason. Sa-ti enumar prin cate am trecut pana acum cu Victor (probleme minore dar care atunci mi s-au parut grele incercari) si inca mai tragem cu unele ? Mai trec pe la tine si nu cred ca termin de povestit intr-o vizita

Noapte buna !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Doloress o alta explicatie la aftele baietelului tau ar fi stomatita herpetica adica prima manifestare a herpesului simplex.
Violetul de gentiana recomandat de fete e foarte bun. Trece cam intr-o saptamina, din pacate. Problema e cu mincarea ca mititelul probabil ca nu vrea sa bage nimic in gurita!

Dragaica capul sus! Ai doi pui minunati si problemele abia acum incep, stai linistita! O sa fie bine! Spor la gasit restaurantul potrivit pentru botez!

Multam de urari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de idee, cum se numeste violetul de gentiana in franceza (sau engleza)? L-am dat ieri cu chestia aia care anesteziaza, a urlat si mai tare. Stiti cum, ma infioara cat poate sa urle, ma duc si ma inchid in alta camera ca mi se face pielea de gaina si mi se intareste si burta de stress. Noroc cu sotul, l-a preluat de la un capat la altul. Si degeaba vrem sa-l mangaiem, sa-l imbratisam, am impresia ca mai tare il agasam. Are momente cand uita, se joaca, totul e fain si deodata il apuca.
Azi noapte totusi am dormit mai bine, a baut lapte cu paiul, supa cu paiul si cam atata. Nu poate pune nimic in gura, i-am dat si ciocolata moale asa si a urlat si-a scuipat-o imediat.

Bine ca ajungem la doctor in seara asta, speram sa ne mai lumineze si pe noi.

Dragaica curaj! Este intr-adevar un sentiment coplesitor de responsabilitate care te loveste in primele luni, la tine e chiar la dublu! Insa te obisnuiesti incet incet. Este si cel mai frumos lucru din lume. Dar, e clar, de-acum toata viata nu-ti mai apartii in totalitate, mereu o sa te gandesti la ei si mereu o sa ai griji, si acum la 2 luni, si la 16 ani cand merg la intalnire, si la 30 cand isi cumpara casa, etc.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Doloress, in franceza este "le violet de gentiane".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

DRAGAICA, "o sa fie bine" trebuie sa fie! Capul sus ca si puiul simte agitatia ta. Stiu ca e usor de spus si numai gandul la anestezia generala te doboara, trebuie sa fii increzatoare...sa trimiti unde pozitive! Pupu si curaj!

IONE,OANA ma bucur ca a-ti avut parte de o piesa asa buna.

Oare ce o fi cu Nelia? O fii suparata, trista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Doloress in engleza se numeste "methyl violet". Multa sanatate lui Patrick.

Simi multa bafta la examen lui Alice

Simo bafta multa si lui Radu!!! Hai ca mai e un pic si va linistiti, vorba ta, pana o iei de la capat cu Catrinel!

Dragaica e normal sa-ti faci griji pentru puiutii tai

Anka succes cu franceza la teenagerii anglofoni! Apropos de plantat bulbi, eu ii pun direct afara. Doar cei de gladiole trebuie sa-i scot toamna ca nu rezista peste iarna. La restul nu-s probleme.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput