Sezatoarea canadiana (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Dragaica, noi l-am botezat pe Andre, acum 3 ani, la Casa Greque, cea de pe Gouin Ouest. A fost foarte bine!
Am mai fost la un botez la alta Casa Greque si ne-a placut foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Doloress, eu zic sa mergi la farmacie totusi cu Patrick sa il vada un farmacist. Poate ii da totusi ceva fara reteta.

Sau sa incerci la alta clinica, chiar la una fara rdv.

La noi in St Dorothee luni a durat 1hjumate la clinica fara rdv.

Multa sanatate,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Intrebare intrebatoare, cunoasteti o Georgeta ce locuieste la 6 km de Montreal?

Cum a fost la teatru?

NELIA???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Patrick e plin de afte in gurita, plange, saliveaza si nu papa nimic. Doctorul ne vede maine seara. Mi-a zis ca pana atunci sa-i dau advil de durere si sa am grija sa nu se deshidrateze, probabil e un virus. La farmacie mi-a zis ca nu exista nimic, imi trebuie prescriptie. Aveti idee daca s-ar putea lua ceva, over the counter, de doua nopti nu dormim. Am auzit de glicerina boraxata aici pe forum, asta in Romania, oare aici este asa ceva?

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Hands foot and mouth
Victor l-a facut de doua ori, eu una nu am gasit cu ce sa-i alin durerea in afara de batoanele alea inghetate de Pedialyte. Doctorul mi-a spus ca sa-l hranesc numai cu chestii lichide si eventual reci (iaurt) de exemplu. Victor avea si in gat afte din alea, eu nu mi-am dat seama nici de alea din gura ca nu va lasa sa ma uit. Dupa cateva zile de urlete i-au iesit bubite si pe maini si pe picioare si au confirmat virusul respectiv.
Sanatate !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

In alta ordine de idei, azi am fost la Zumba ! Super workout, cine a fost stie, cine nu a mers, il recomand !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci eu sunt siderata
Bai nene, eu am o tigla lipsa "pe casa" sau nu stiu sa ma adaptez la habarnisti, ca na, mie cand imi zice omu' ca au studiat aia si aia si aia si ca au facut revision, ma astept sa si stie cate ceva nu?
Ei bine, nu! Varza totala, completa, sub sub sub orice asteptare a mea - greseala mea, trebuia sa retin ca si acum doua saptamani au fost varza, dar s-a presupus ca au mai avut 3 cursuri de consolidare intre timp, ete ca n-au consolidat, deci eu am vorbit azi ca pisica la tren
Profa, complet pe alaturi si ea, dar politically correct (ils sont quand meme gentils...) - pana mea, le faci evaluare ca sunt gentils? sau ca asimileaza una-doua-trei chestii?
Ca daca tu ai in plan 7 lucruri si vezi ca ei habar n-am, mergi mai departe sau reorganizezi?
Deci sunt cam dezamagita, e clar ca obiectivele mele nu au calcat prin clasa asta, pentru ca nu am avut "materie prima" (adica cu cine lucra), iar materialele au fost cumva impuse.
So, mai am un shot la Dawson, dar e cam tarziu, in noiembrie la final, nu as vrea sa mi se acumuleze lucrari pe final... O sa vad.
In orice caz, nu ma asteptam ca un grup de colegieni de franceza nivel 2, cursul 2, deci final, sa fie in asemenea hal de varza! Ca sa compar,... as zice la nivel de clasa 5-a dupa manualele romanesti, inceput de clasa a 6-a... ori asta nu e nivel 2 de FLS, e nivel 1 in cel mai fericit caz, daca nu chiar debutant, curs de mise a niveau!! No way de nivel 2 curs 2!
Sunt suparata deci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Hai mai anca, lasa-i pe saracii anglofoni sa traiasca in lumea lor. Pana la urma tot ei au de pierdut,cand nu vor gasi de munca, vor studia franceza cu sarg la comisia scolara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri, am luat pana la urma de la farmacie un gel din ala care anesteziaza, un fel de oragel, 2 farmacisti n-au vrut sa-mi dea nimic, a treia mi-a zis sa incerc cu orajel, macar sa nu mai simta durerea.
Am vrut sa merg si la clinica sans rendez-vous, insa am renuntat, azi parea mai in forma. Acum pe seara iar a inceput scandalul, niciodata nu l-am vazut plangand asa de tare, mi se rupe inima.
Diana si eu m-am gandit la hands, foot, mouth disease insa vad ca nu are nimic pe picioare si manute. Si nimeni de la gradi n-are nimic vad.
Speram sa treaca repede...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Dragaica, noi la TD. Pur si simplu, in acest moment, pe motiv ca n-am stiut ce si cum si, pina sa ne documentam, am vrut sa punem ceva deoparte.

Stiu ca, la un mom. dat, pe-aici, cineva zicea ca nu poate sa reduca suma pe care o stabilise initial ca si cotizatie lunara, adica daca da f'un somaj, fo boala, fo ceva si tu nu poti sa opresti cotizatul decit cu nu's ce penalitati? De intrebat.

Dragaica, tot cu tine am :) Nu-s ce-ai facut cu resto, da' eu as cauta ceva pe linga casa, in caz ca bebelutii sa pun pe criza macar nu tre sa lasati balta musafirii decit un pic... Eu am fost la un botez grozav la ceva resto mexican or so, aveau sombreros, pe la intersectia Ct.des Ng. cu Van Horne. Posibil sa se fi mutat, dar poate merita sa vezi si resto de-astea. N-am fost numai noi in sala, dar am dansat, aveau si un grup de contareti (aia cu sombreros)

Nopate buna
S.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Azi am fost la restaurant.
Ne-a placut mult cum arata doar ca e totu inchiriat pana in Decembrie inclusiv Mergem maine sa-l vedem si pe celalalt din West Island poate avem mai mult noroc .

Ana initial am zis sa punem cate 100$ pentru fiecare dar dupa mai multe "cercetari" ne-am gandit sa punem jumatate si restu la "saltea".

Azi am fost cu ratoi la vaccinat, bietii de ei au bulanelele bandajate si pentru ca nu am destule pe cap ......trebuie sa-l operam pe Seby de hernie inghinala imi vine sa mor.
Din cate ne-a explicat pediatra e ceva des intalnit la baietei mai ales. Operatia dureaza cateva minute si e posibil sa-l externeaza in aceeasi zi.
Chiar si asa gandul unei anestezii generale imi da fiori.
Nu inteleg de ce lucrurile nu pot fi mai simple pentru mine , nu vi se pare ca unii trec prin viata cu mainile in buzunar. Offf....nu ma bagati in seama sunt prea ofticata/obosita. Bietu meu ratoi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Doloress, eu i-am dat fetitei mele cu violet de gentiana luat de la Pharmaprix, este f.eficace pentru afte, doar ca pateaza tot si copilul arata ca un vampir . Se pare ca acestea sint si motivele pentru care nimeni nu il mai recomanda. Eu am citit despre el pe un forum de mamici din Franta si l-am folosit cu succes. Eram ca tine disperata ca nu mai minca chiar nimic si am fost gata sa incerc orice

delphin, eu am fost la teatru si m-am intilnit cu Ione , dar pe nelia nu am vazut-o. Piesa a fost f.buna si actorii au jucat superb. Doar ca am asteptat o ora sa inceapa spectacolul (unul din actori venea din Romania in aceeasi seara si a intirziat)...La sfirstul lui noiembire se pare ca vine Maia Morgestern cu fiul ei.

ankalaura, poate ai citit ce rezulate catastrofale au avut viitorii profesori la examenul de franceza aici in Quebec (au scris in La Presse acum citeva zile). Deci daca profesorii francofoni nu stiu sa vorbeasca/scrie corect, ce pretentii sa avem de la copii? Asta este unul din motive pentru care am ales scoala lui Antonia.

Simi, tinem pumnii pentru Alice

Dragaica, pozele cu juniorii sint superbe, aveti 2 bebelusi adorabili . Noi avem fondul de scoala cu CST. Cred ca agenta care ni l-a vindut este cea despre care scriau si alte fete, ca este cam intr-o dunga . Avem si noi niste "horror stories" cu ea. Acum sper ca organizatia respectiva sa fie mai serioasa ca angajatii . In principiu ar trebui sa primim in jur de 90K cind Antonia va avea 18 ani, asta in speranta ca economia se va redresa.
EDIT: Din pacate mici incidente se mai intimpla in viata copiilor nostri. O sa vezi, totul va fii bine, trebuie sa fii optimista, ca ai 2 mici sufletele care depind de tine

Mergi la inceput