cafeneaua noastra vesela !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

a aparut primul banc dupa "gluma sexy" de zilele trecute

Iurie Darie si Anca Pandrea erau in pat, gata de culcare...

Dupa cateva clipe de liniste, ea face o precizare:

Cand eram tineri... adormeai tinandu-ma de mana!

El bombane ceva si o ia de mana.

Dupa alte cateva clipe, Anca ofteaza adanc si ridica (scuzati expresia - n.r.) o noua problema...

Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara, cand ma lipeam asa de tine?

Iura executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc.

Linistea e sparta, fireste, din nou de glasul lu' madam Pandrea:

Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire?

Darie pufneste, se infurie, se dezveleste si se ridica din pat nervos..

Ea, ingrijorata: Ei, dar acum unde te duci?

"Unde naiba sa ma duc, femeie? Sa-mi iau dintii din baie!"

Mergi la inceput

uite aici declaratzia lui Ducu Darie asupra situatziei de fapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Il lasam pe Ducu Darie,nu mai comentez pe subiect ca nu imi place, e batran nenea Iurie,o fi intradevat alzhaimer dar nu prea cred. Daca ar fi sa o ascultam pe Crys( decat sa uiti unde ai pus sticla mai bine versi juma' de pahar pana la gura) , ar fi trebuit sa uite unde e sfarcul nevestisii ...

Mai Mihaela007 ,m-am uita pe topicul despre care spuneai..Am ras ca toanta la primele trei pagini din primul capitol
La asta am ras raaau :

Citat:
Ecuatia 1 Omul = mancat + dormit + munca + distractie Magar = mancat + dormit Atunci: Omul = magar + munca + distractie Deci: Omul - distractie = magar + munca In alte cuvinte: Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca
Ecuatia 2 Barbat = mancat + dormit + castig bani Magar = mancat + dormit Atunci Barbat = Magar + castig bani Deci Barbat - castig bani = Magar In alte cuvinte: Barbatul care nu castiga bani = Magar
Ecuatia 3 Femeia = mancat + dormit + cheltuiala Magarul = mancat + dormit Atunci Femeia = Magar + cheltuiala Deci Femeia - cheltuiala = Magar In alte cuvinte Femeia care nu cheltuie = Magar
Daca includem: ecuatia 2 in ecuatia 3 Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie Deci, Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (Postulatul 1) Si, Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (Postulatul 2) Deci avem, Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala
Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia: Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Si www.youtube.com/watch?v=vFY4uZmucbQ&eurl=http://ecou.biz/?paged=7" target="_blank">asta e prea tare .

Bai,stiu ca nu-i frumos ce fac,dar nu mai pot,efectiv ma rostogolesc de ra :

Citat:
Poezie in Franceza

Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son cur numai basici!

Pe asta il stiam,am vrut sa il scriu ieri,dar nu mai stiam cuvintele exact :
Citat:
Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa.
Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu bikinii si apoi ii arunc.
- E...oi gasi si eu ceva atunci.
A doua zi se intalnesc barbatii.
- Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini.
- Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!!

O seara buna,ma bag la nani!

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Vaaai,eu nu mai poot ,rad aici de ma dor falcile,citesc si rad de 4 ore, am trezit barbatul de doua ori,am mancat o farfurie de varza cu carnitza,si rd de ma rostogolesc ( virtual evident)...
Kokiy mami da' de ce taci malc si nu ne spui ca ai atata talc in povestit? Ia fa-ne sa radem cum numa' tu stii !

Va intrebati de ce rad? De un subiect mai vechi,poate reusim sa fim macar pe aproape de inceputurile lor .

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!!in zi de Sfanta Duminica, vreme uratzica la cta, nor, a plouat, relativ frig...

oferim cafelele imediat shi fiindca e zi mare...o tava de baclavale

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

"...din suflet, pentru un suflet!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Neata si de la mine pe fuga
S-a stricat calculatorul
Va trimit un link http://comenzi.tort.go.ro/
cele interesate si care au nevoie
ma pot contacta pe mine sa vb cu fata imi este colega de servici sau direct pe ea dar sa ii spuneti de unde stiti , eu i-am spus ca o fac cunoscuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

Va trimit un link http://comenzi.tort.go.ro/

ce bine, Ely!!!!eu o cunosc pe Dna- Nina....mmmmmmmce torturi frumoase shi gustoase face ea (cine a fost la ziua lui Tibi, shtie- am avut un tort mashinutza shi unul printzesa)
Nina shi de la mine!

p.s. acum plec cu cei mici la teatrul de papushi...azi, la 11 spectacolul "vacantza cu peripetzii"

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

"...din suflet, pentru un suflet!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare minunatelor,
V-am luat urma...
Daca mai intarziam putin va gaseam la capitolul urmator...
Eu am scapat de programul de 8 ore, revin la turele mele si sper ca totul sa reintre in normal.

In Doraly, de vineri s-a deschis un spatiu de joaca pentru copii, foarte dragut, cu loc fain si pentru parinti...
Azi de la ora 16 au spectacol de teatru de papusi si un magician sa-i distreze pe copii.
Pretul e 5 lei/ora si pana la sfarsitul lunii la o ora platita poti lasa copilul doua ore.

Mergi la inceput

salutare !!!!
Adinutza ...bine ca incepi din nou cu turele la job ca ni s-a facut dor de tine

teatrul de papushi a fost interesant, n-am mai apucat bilete la scaune shi ni s-au dat "la bancutze"...au pus bancutze mici in fatza primului rand, copiii stateau pe ele shi insotzitorii adultzi pe unde puteau...ca urmare, eu am urmarit spectacolul din pozitzia tziganeasca, stand direct pe covor, noroc cu hainele ca am stat pe ele pentru duminica urmatoare deja ne-am achizionat bilete

dupa teatru, am fost la Manastire la Techirghiol, apoi la targ (ca deh....a fost ultima zi shi ne-am aprovizionat cu cateva bunatatzi, am gasit shio o zacusca fff buna shi shorici shi passtrama...apoi ca tot e duminica, i-am luat shi pe ai mei parintzi shi am incins un ospatz udat cu tzuica fiarta shi vin roshu....iar acum (dupa ce-am facut o claca de curatzat & dat mere pe razatoare) am incins cuptorul sa bagam o placintutza...
concluzia zilei: saptamana urmatoare ma duc zilnic la sala

...Adinutza, am gasit locul ideal de cafea dupa sala, urcam la biliard!!!au cafea buna shi ne-am facut shi abonament la biliard
Doamnele sportiveeee....maine facem o bila???eu am timp liber pana la 14.

fug la bucatarie!!!!miroase atat de frumossss....

Mergi la inceput