cafeneaua noastra vesela !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA

In Doraly, de vineri s-a deschis un spatiu de joaca pentru copii, foarte dragut, cu loc fain si pentru parinti...
Azi de la ora 16 au spectacol de teatru de papusi si un magician sa-i distreze pe copii.
Pretul e 5 lei/ora si pana la sfarsitul lunii la o ora platita poti lasa copilul doua ore.

super am vazut shi eu afishul pe Doraly....pai sa facem o mica intalneala acolo, in una din seri!

in principiu, cred ca miercuri putem noi sa ajungem in zona!!! pe la 17...mai se baga cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara Doamna Dana! Dar plimbareatza ati fost azi,nu prea ati dat pe la taverna !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Acum am ajuns si noi acasa, am fost la niste prieteni, s-a lasat cu bunatati, in concluzie trebuie sa fac efort in plus la sala
Dana, eu miercuri sunt de noapte, daca vin la Doraly, nu pot sta decat pana la sase jumate.
Aveti idee unde sa imi fac si eu CASCO mai convenabil ca imi expira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Buna seara
Am avut un weekend destul de agitat, cu multe de facut si cu doi pui maraiti din cauza unei tuse magaresti de toata frumusetea, dobandite de la colegutii de gradinita.

Dana, vestea cu locul de joaca de la Dorali mi-a venit manusa, pentru ca intentionam sa merg la niste cumparaturi pe acolo si chiar i-am zis sotului ca trebuie sa merg in timpul saptamanii cat cei mici sunt la gradi , ptr ca se plictisesc acolo. Dar acum...s-a rezolvat si problema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA

Acum am ajuns si noi acasa, am fost la niste prieteni, s-a lasat cu bunatati, in concluzie trebuie sa fac efort in plus la sala
Dana, eu miercuri sunt de noapte, daca vin la Doraly, nu pot sta decat pana la sase jumate.
Aveti idee unde sa imi fac si eu CASCO mai convenabil ca imi expira?

Bazar DC pt Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei

Adinuta, chiar mi-era dor de tine
Ma bucur ca ai terminat cu programul de 8 ore si te voi revedea la sala. Si dupa sala , vreau sa-mi iau revansa fatza de Dana , care m-a batut cu nerusinare la biliard si sa te am martora , daca nu antrenoare

Mergi la inceput

acum am terminat cu toata bucatareala shi treaba pe ziua de azi...Diana, maine voi putea sa stau pentru biliard, sunt libera intre 11 si 14, deci sala& cafea& o bila mica
Adinutza, ni te alaturi la sala? daca eshti libera maine dimi ne auzim la telefon, avem multe de recuperat..., plus ca am incasat shi primul onorariu pe noua profesie (trebuie sa-mi achit nishte datorii) , bashca nishte obiecte imprumutate cu folos , ce sa mai...muuuuulteeee

fetelor, eu cred ca e bine ca cineva priceput, Lali...s.o.s. ajuta-ma sa deschid capitolul 2, te rog!

revin in scurt timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hai sa il facem ca nu e greu! Mai ce emotie,primul capitol se incheie... La cat mai multei nainte!!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

hai ca mai bantui putin pe net,
astept capitol nou sa scriu...
si mie imi e dor de voi...sportivelor

Mergi la inceput

urmatorul capitol aici

va ashtept cu drag!!!

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

"...din suflet, pentru un suflet!"

Mergi la inceput