cafeneaua noastra vesela !!!
Raspunsuri - Pagina 18
DanaAlex spune:
super funny dansul Crysss...ai terminat de dat cu aspiratorul????
vaaaiiiii, ce cazuri grele la "dansez..." cata suferintza acumulata la unii oameni...de fiecare data cand urmaresc cazurile, imi doresc sa cashtige totzi, deshi shtiu ca e concurs shi nu e poibil...
m-am bucurat ca l-am zarit pe brazilianul romanizat (fost concurent in editzia trecuta) printre dansatorii profi, la fel shi pe cei din republica moldova, frumoasa elena shi prietenul ei...macar asha shtiu ca shi-au rezolvat o parte din problemele lor cotidiene
ca afinitate, tzin cu echipa lui Jorge, dar sa vedem...imi place shi de alte echipe...inca nu m-am fidelizat
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
va invit la cafea aici
"...din suflet, pentru un suflet!"
cryss_cryss spune:
GATA.....
Acum ma bag la somn,ca maine este o noua zi de munca.la toate fetele cucuietele!
DanaAlex spune:
eu rezist la "dansez..." dar de calcat, m-am plictisit!!!
asha ca am scris despre ofertele din orash ca sa nu adorm...
fiindca vine week-end-ul, un info de interes general:
astazi am vizitat un locushor de enterteinment nou deschis in batranul tomis(adik constantza de azi)...este vorba de lake view = un centru comercial, nou-noutz, se afla pe bdul mamaia, peste drum de hotel bulevard (ca zona intre delfinariu si intrarea in mamaia, pe partea cu lacul)...parter + 2 etaje de minunatzii
la parter restaurant cu specific italian shi o sala mare de jocuri pentru copilashi shi adolescentzi...pana shi ai mei au jocuri de varsta lor acolo...pretzurile mi s-au parut rezonabile
la primul etaj, o gelaterie shi un loc destinat pasionatzilor de bowling shi biliard
la cel de-al doilea...mmmmm zona de relaxare totala, wellness spa, sali de fitness, spinning, cardio, tae bo, aerobic, sauna, masaj shi altele...
atmosfera mai mult decat minunata...program zilnic 07-23, vedere pe lacul tabacarie...mai mult de atat nu se poate!!!
DanaAlex spune:
shi un al doilea info:
zilele trecute (pe 12 oct) ma aflam in city cu o buna prietena -Uka...mai nou sunt fan par intins cu placa..asha ca dupa ce ne-am cafelit la Bourbon, am raspuns pozitiv la chemarea fetelor din fatza de la zara, care itzi prezinta placa de par shi ondulatorul- ambele profesionale, plus produse de intretzinere a minunatei podoabe feminine...pe scurt, dupa demonstratzia profesionala pe parul personal, m-am decis sa achizitzionez o placa la pretzul de 400 lei...
shi asta nu e tot!!!
am primit cadou un card cu care timp de 1 an de zile pot sa ma duc in fiecare zi cu parul spalat sa mi-l coafeze ele, plus ca pot lua shi 2 prietene cu mine...shi mai mult, la achizitzionarea produsului am primit shi un suprt pentru placa shi un produs (am ales shamponul) shi pliculetze cu ulei pentru luciu....
eu sunt fffff multzumita!!!poate mai vrea cineva sa beneficieze de oferta
p.s. pe 14 oct a fost ziua unei prietene shi bineintzeles inainte de ne bea cafelutza la bourbon, am fost amandoua de ne-am aranjat parul...ca doua dive, ce suntem !!!
DanaAlex spune:
m-a lasat memoria, nu-s in stare sa caut in urma ...deci mai fac un anuntz...primit pe mail de la cartureshti:
la noi, in urbe... eveniment:
"Duminica, 17 octombrie, incepand cu ora 20:00, Teatrul SEMN, singura trupa de teatru independent din Constanta, aduce pe scena Café d’Art o noua productie: comedia “URSUL” de A. P. Cehov. In distributie: Madalina Petrencu, Gabriel Montescu si Florin Duda.
Vino sa vezi o comedie teribila, cu gust de vodka ruseasca si colorata in hohote de ras! Ea e vaduva POPOVA, cazuta in patima doliului. El e SMIRNOV. Vrea doar sa isi primeasca datoria, pe care raposatul trebuia sa o inapoieze. Se ciocnesc doua personalitati minunat conturate de Cehov. Ce scantei sar….
Rezervari la 0766400181/ pret bilet: 20 lei."
in principiu, eu ma prezint sa vizionez spectacolul! poate mai e cineva dornic
DanaAlex spune:
gata....tot baba-i mai rezistenta , deshi maine o sa fiu somnoroasa, ma tzin tare pe pozitie acum
frumoase dansurile in ploaie din partea a doua a emisiunii, abia ashtept sa vad cine intra la duel
ca tot am timp, ma pun de fac un cozonacel, sa-l papam maine dimi la cafea
va ...s-ar putea sa adorm inainte de vreme, asha ca sa fiu eu sigura-sigura, va de pe acum!
linishtite, va povestesc eu ce s-a mai intamplat in noaptea asta...un alt fel de a spune "fni vegheaza pentru tine!"
DanaAlex spune:
shi ceva www.google.com/imgres?imgurl=https://unicdn.hs.llnwd.net/e1/files/imagecache/nodeimg_l2/files/user/259521/cozonac.jpg&imgrefurl=http://www.bingo.com/en/community/recipe%3Fpage%3D2&usg=Q5XsJwi14ZOPtl7sCCXg11CuIXQ=&h=220&w=314&sz=19&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=e1Wim3IKN-qdLM:&tbnh=144&tbnw=197&prev=/images%3Fq%3Dcozonac%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D595%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=620&ei=3kO5TOLoKoOytAaMkKmCDg&oei=3kO5TOLoKoOytAaMkKmCDg&esq=1&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=114&ty=79" target="_blank">dulce
we placut!!!
cryss_cryss spune:
Neata!
Care este viteza regulamentara in pat?68,ca la 69 te rastorni.....we placut!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss Neata!Care este viteza regulamentara in pat?68,ca la 69 te rastorni.....we placut! cristina |
, rad shi ma gandesc la un singur lucru: cine e radarul????
tot eu imi raspund mental ca :soacra mare, deh!!!!
(asta din experientzele mele personale cu 2 soacre shi inainte de ele cu o alta pe jumatate, cea mai blanda dintre ele...sa fi fost oare doar ca eram la stadiul de logodnici...restul urma!)Cryssule....
Lali_mete spune:
Buna ziua,buna ziua! Mai ce veselie pe aici!
Doamna Dana, o ciocolata calda,alba dacase poate,si la mine va rog,ca imi e nitel frig/ Nu stiu de ce,ca doar ne-au dat drumul la caldura mai,de ieri...
Deci Duamna Cryss,ca vad ca e aveti cu bancurile :
Stiti care sunt cele 70 de chestii pe care stie o blonda sa le faca?
-69 si cartofi prajiti !
Dar pozitia "71" o stiti?
-69 cu doi martori ...
Ps,am spus sotului s\despre barbatul cu verigheta pe dansul... ,mare trilema,radea si nu stia ce e mai rau dintre alea trei ...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi