Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bella da, eu zic sa continui cu testele; macar stii o treaba

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

neatza fetelor! ati avut chef de tastat , nu gluma..am avut mult de recuperat .miha, eu nu simt nimic la sani. daca nu raman nici luna asta, cred ca nu fac ceea ce trebuie...sau mai bine zis cand trebuie . problema e ca acum 2 ani am ramas insarcinata fara sa vreau, dar nu am putut sa-l pastrez, nu din motive de sanatate. atunci aveam un CM de 26 de zile si se pare ca am ramas in z13. de atunci am luat anticonceptionale aproape 2 ani..pana in iunie anul acesta.acum CM-ul meu e de fix 24 de zile.nu am facut teste de ovulatie, doar am facut un calcul cu ajutorul calculatorului pentru ovulatie de pe net.luna trecuta z1 a fost pe 21 septembrie si conform calculatorului trebuia sa ovulez pe 1 octombrie.am prestat din 2 in 2 zile intre 28-3.acum, teoretic pe 14 trebuie sa vina "musafirii".mi-am luat temp bazala si de 3 zile se mentine la 37, 2.

Mergi la inceput

gabi speram sa fie cu ochisori, ca doar tre sa avem dedicatie la capitol iti tinem pumnii si sa fie cum iti doresti te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabita_84

neatza fetelor! ati avut chef de tastat , nu gluma..am avut mult de recuperat .miha, eu nu simt nimic la sani. daca nu raman nici luna asta, cred ca nu fac ceea ce trebuie...sau mai bine zis cand trebuie . problema e ca acum 2 ani am ramas insarcinata fara sa vreau, dar nu am putut sa-l pastrez, nu din motive de sanatate. atunci aveam un CM de 26 de zile si se pare ca am ramas in z13. de atunci am luat anticonceptionale aproape 2 ani..pana in iunie anul acesta.acum CM-ul meu e de fix 24 de zile.nu am facut teste de ovulatie, doar am facut un calcul cu ajutorul calculatorului pentru ovulatie de pe net.luna trecuta z1 a fost pe 21 septembrie si conform calculatorului trebuia sa ovulez pe 1 octombrie.am prestat din 2 in 2 zile intre 28-3.acum, teoretic pe 14 trebuie sa vina "musafirii".mi-am luat temp bazala si de 3 zile se mentine la 37, 2.

din ce ma pricep si eu stiu ca e buna temperatura asta hai ca poate e cu ochisori

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fetele! vesti multe de cand n-am mai intrat, si bune si rele...
Cami iubita, condoleante pt tatal tau, D-zeu sa-l odihneasca! Fii tare si ai grija de tine si de bebe!
Felicitari Luiza draga, sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si mancacios iti doresc!
Nico, vrem si noi poze cu Sebastian!
Bafta multa tuturor celor care urmeaza sa se testeze, sa vina liniutele!
O zi cat mai frumoasa va doresc!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui gabita_84

din ce ma pricep si eu stiu ca e buna temperatura asta hai ca poate e cu ochisori

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

sa dea d-zeu..bineinteles ca n-am avut rabdare si in week-end am facut un test, ca la barza gold scrie ca se vede din a 7 zi de la conceptie...a iesit negativ, logic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Bella e posibil sa ovulezi si in z17 si poate chiar mai tarziu,mai ales ca tu nu ai ciclu standard de 28zile,TB-ul e mic intradevar dar doar dupa ovulatie creste.
Gabitza tu ti-ai mai luat TB-ul pana acum?TIn pumni sa fie bebe mic
La mine graficul arata ovulatie in z8,lucru imposibil ca in z10 am fost la medic si nu a fost medicul incantat de foliculi
Parca vad ca dupa TB-ul de maine nu o sa-mi mai arate

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

fetelor am si eu o nedumerire, vreau sa ma prog la dr si nu stiu cand; cm meu variaza intre 28-32 de zile, in ce zi sa ma duc, adica vreau sa ma duc aproape de ovulatie; voi cand ziceti, ce zi? daca e sa ma duc la jumatea lu 28 vine z14, daca e la jumatea lu 32 vine z18, deci cand sa ma duc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

fetelor am si eu o nedumerire, vreau sa ma prog la dr si nu stiu cand; cm meu variaza intre 28-32 de zile, in ce zi sa ma duc, adica vreau sa ma duc aproape de ovulatie; voi cand ziceti, ce zi? daca e sa ma duc la jumatea lu 28 vine z14, daca e la jumatea lu 32 vine z18, deci cand sa ma duc?

Poti sa te duci intre ele si asa afli la eco si daca si cand ovulezi, nu?

in devenire

Mergi la inceput

adica tu zici didi sa merg intre z14-z18? tu ce mai faci, cum esti?

Mergi la inceput