Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 6
mihahegarty spune:
Nopate buna la toate fetele cucuietele!!! Eu mai stau un pic pe aici, dar se pare ca sufla vantul!
Pupici

MHegarty
PaulaFrida spune:
Buna dimineata![]()
haideti la cafelutza si ceiuc
o zii faina tuturor 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
bellasamoyed spune:
neata fetele
kitty nu vreau sa te sperii da dupa prima luna de vitex si mi-e mi-a intarziat.acum nu stiu daca a fost doar vitex-ul de vina sau si anexita ca mi-a venit la peste 40 de zile. marfa nu
eu mai mult ca sigur nici luna asta nu am prins ovulatia, sincer nici nu cred ca a fost
miercuri ma duc la dr.meu sapt viitoare la badea si daca tot nu sunt multumita plec la iasi. acum cum o vrea dumnezeu da deja m-am cam plictisit ca macar de la dr nu am primit ceva concret.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
andr@ spune:
neata fetele, paula multam de cafeluta
ce fac fetele? o saptamana usoara tuturor si cu multe liniute 

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
| Citat: |
ce mai faci tu? nu ne mai zici nimic nou![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
ce sa mai zic cami, am tot evitat sa scriu (desi va citeam seara de seara) ptr ca nu am fost intr-o dispozitie buna, si nu voiam sa va intristez si pe voi
acum, ca butoiul are lacat, ma simt mai bine......oricum eu va citeam si va trimiteam pupici la toate 

....
curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
bellasamoyed spune:
fetelor simt o presiune jos pe ovare,parca nu ar fi durere e mai mult o jena.sunt in z 17 
aspiranta la bebik
andr@ spune:
bella poate se apropie ovulatia ![]()
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ bella poate se apropie ovulatia ....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
asa tarziu? faza e ca dim am avut si secretie abundenta. da temp e de 36,3 parca azi nici nu am facut testul de ov de suparare ca iese iar negativ
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
fetele a mai trecut cineva prin urm sit? o prietene de-a mea mi-a zis ca in momentu cand intra la ovulatie simte o durere de la bila spre ovar si are si stare de greata. eu ieri dupa pranz am avut o greata, sia seara abia am adormit. da sincer 90% a fost pt ca am mancat peste prajit cu mujdei
si eu am bila super sensibila.
doamne nu imi cunosc deloc corpu sau poate nu sunt atenta deloc la semnalele lui.
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
fetelor pe unde umblati?
aspiranta la bebik

sa fiu