Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 8
gabita_84 spune:
cosminutza .nu, nu mi-am mai luat-o, deci nu-mi pot da seama de nimic. o sa fiu atenta luna viitoare din z1. teoretic, ar trebui sa mai am o ovulatie luna asta daca ma iau dupa calculator.
cos_minutza spune:
Andra cum a zis si Didi,du-te prin z15 - 16
Didisor
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Cosmi, Andra 

ce sa fac! Nu cred ca iese nimic nici luna asta, astept sa vina sa ma programez la Albu sa incepem procedurile de FIV
in devenire
cos_minutza spune:
Chiar de aia am intrebat Gabitza,nu te poti lua dupa TB din moment ce nu ti-ai luat-o toata luna.Eu tin pumni sa fie cu ochisori!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bellasamoyed spune:
a auzit cineva de dr.gianina brasoveanu? o am recomandata de dr de la iasi
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
andr@ spune:
didi bafta si sa se lase cu ochisori;
cand incepi? 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
bella nu cunosc, nu am auzit de ea 
....
curand
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ didi bafta si sa se lase cu ochisori; cand incepi? ![]() ....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
Inca nu stiu, astept sa vina uratii ca sa ma programez sa discutam
in devenire
andr@ spune:
gravidutele noastre ce fac oare?
pupici ceva? ![]()
....
curand
cixinica spune:
Buna fetele! 
luiza
felicitari! Sa ai o sarcina usoara si dusa pana la termen.
bella dr. brasoveanu este la Spitalul judetean Ilfov. Dr. mea este acolo, am vazut-o pe dr. brasoveanu dar nu stiu sa iti spun prea multe. Din ce am citit pe net sunt pareri bune despre ea.
multi 

pentru toata lumea si o zi buna tuturor.