Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 17
deeva73 spune:
miha ascult de vreo 2 ceasuri Mihai Margineanu... deaia nu dorm. Si in plus eu noaptea am inspiratie sa scriu chestii destepte.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
mihahegarty spune:

Fetele, de luna asta dupa ce apare CM, vreau sa incep cu teste de ovulatie si luarea TB. Teste de ovulatie m am gandit la Clear Blue (pe care pot sa l cumpar de pe amazon), dar TB nu stiu cum mi o pot lua!!!
Sunt tare novice la acest capitol, dar de aia suntem cu toate aici sa ne sfatuim si sa ne ajutam! Stiu ca acum toate (sau aproape toate) faceti nani, dar maine va rog sa ma sfatuiti si pe mine si dupa ce vin de la servici va citesc cu drag!
Considerati ca testul de ovulatie Clear Blue e bun?
Ce ce imi pot lua TB si cum o monitorizez in fiecare zi?
Va multumesc!!! Si muti 

MHegarty
mihahegarty spune:
Bun asa Deeva. ![]()
Esti cumva nascuta in 1973? Daca da, al meu sot e nascut tot in 73, pe 13 octombrie face 37 ani!!!
De cand ai inceput sa aspirati la bebe?
Noi numai din august 2010.
De asemeni am pus o intrebare mai sus in legatura cu Clear Blue si TB.
Stii ceva de ele?

MHegarty
deeva73 spune:
miha eu am facut sporadic teste de ovulatie si nu mai stiu ce marci am folosit. Despre temperatura bazala pot sa-ti spun mai multe:
- se ia dimineata la trezire, inainte sa te ridic din pat... cam la aceeasi ora
- trebuie urmarita timp de mai multe CM consecutive
- ovulatia se produce atunci cand scade brusc temperatura urmata de o crestere la fel de brusca in ziua urmatoare.
- TB ramane crescuta de la obulatie pana la ciclul urmator cand scade rusc.
- daca TB ramane crescuta timp de 18 zile este semn de sarcina.
mihahegarty spune:
Deeva
multam din suflet. Am sa urmaresc sa mi iau TB. Dar cu ce trebuie sa mi o iau? Ce trebuie sa folosesc?
![]()
MHegarty
ang_21_costi spune:
deeva
deci ... soferitza de tir
chiar am vazut vreo cateva
miha
TB trebuie luata in fiecare dimineatza inainte sa te ridici din pat, la aceeasi ora si de preferat cu un termometru cu 2 zecimale.
si eu am incercat dar nu pot decat cand sunt acasa ...
despre testele de ovulatie chiar astazi am fost la farmacie
stiti cumva ce pret au in tzara?
aici mi-a zis nenea farmacist ca 1 cutie cu 7 teste costa 35 € ...
angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
deeva73 spune:
miha esti perspicace... da 73 ii anul de nastere.
Eu aspir la bebe de la varsta de 4 ani. Da ai citit bine, atunci imi doream frati... dar n-o fost sa fie, am ramas unica la parinti. Apoi la maturitate mi-am dorit copii de pe la 23 de ani, insa barbatul cu care sa merite sa-i fac l-am intalnit pe la 30 de ani. De atunci imi doresc copii cu el, am pierdut o sarcina la 32 de ani si atat.
deeva73 spune:
fetele mele faine va pup
ca nu ma lasati singura pe topic.
Ascultati si voi un cantec fain... versurile is traznet, dar si melodia
http://www.trilulilu.ro/RottenKid/cc6b9e1af93e9e
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ang_21_costi deeva deci ... soferitza de tir miha TB trebuie luata in fiecare dimineatza inainte sa te ridici din pat, la aceeasi ora si de preferat cu un termometru cu 2 zecimale.si eu am incercat dar nu pot decat cand sunt acasa ... despre testele de ovulatie chiar astazi am fost la farmacie stiti cumva ce pret au in tzara? aici mi-a zis nenea farmacist ca 1 cutie cu 7 teste costa 35 € ... ![]() angi Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare ![]() noi 2 prin lume |
Deeva ma doare sufletul cand ma gandesc!!! Iti doresc mult de tot sa ai succes anul asta iubita!
Asa se intampla, si eu imi doresc copii de vreo 7 ani, dar am avut o relatie de 7 ani care s a terminat in plop si pe sot l am intalnit cand aveam si eu 29. Ne am casatorit cand aveam 31 si din august anul asta incercam ACTIV!!
Vad ca un ciclu a venit, pe 16 septembrie, acu il astept pe al doilea, care ar trebuie sa vina intre 10-13 octombrie (ca la mine ciclul e intre 25-28 zile). De aia ma gandesc sa incep cu TB si teste de ovulatie, ca vb aia am deja 32 ani spre 33!!!

De ce ai pierdut sarcina la 32?
Angi, nu stiu cat costa testele de ovulatie in Romania, dar stiu ca in anglia un test clear blue cu 7 teste il poti lua cu £14 (14 lire). Eu cred ca 35 euro e foarte foarte scump!!!
Multumesc pentru indicatia cu termometrul. Acu intrebarea de baraj:
Unde trebuie sa il pun sa mi iau temperatura? Nu rade te rog, chiar sunt tare nestiutoare!!!!

MHegarty