Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

miha de ce am pierdut copilul? Pai de proasta... ma durea tare spatele si am facut masaj cu aparat cu vibratii. Mi s-o desprins sarcina si am pierdut. Habar n-am avut ca n-am voie sa folosesc aparatul ala, il primisem cadou si l-am testat.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Imi pare tare rau Deeva!!! Totusi punctul bun e ca stii ca ai reusit sa ramai cu sotul tau! Deci stiti ca nu aveti probleme de fertilitate!
Dar totusi voi prestati la doua zile sau de ce se lasa bebe asteptat? Totusi tu ai pierdut sarcina la 32 si daca acum ai 37, totusi in 5 ani de ce nu s a intamplat?
Multi pupici de la mine

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

miha nu am prea mult, nici eu nu stiam pana acu' vreun an ...
uite ce am gasit pe net (sa fie mai clar):
Cel mai ieftin test de ovulatie este traditionala masurare a temperaturii bazale, pentru ca in perioada de ovulatie aceasta creste. Pacienta solicita medicului ginecolog un grafic pentru a-si masura zilnic temperatura, inainte de a se da jos din pat, pe nemancate. Temperatura se noteaza pe grafic pe perioada a trei cicluri menstruale. De preferinta se masoara temperatura vaginala, folosind acelasi termometru. In prima perioda a ciclului, din prima zi cand incepe menstra si pana in a 14 a zi, temperatura este de 36.2-36.6°. Dupa a 14 a zi, temperatura incepe sa creasca la 36.8-37.4° si aceasta se intampla datorita progesteronului, hormon ce creste vertiginos dupa ovulatie. De retinut ca femeia este fertila timp de 3 zile de la ovulatie pentru ca spermatozoizii nu pot supravietui mai mult.
Daca temperatura bazala ramane crescuta peste 18 zile de la momentul ovulatiei, acesta poate fi un semn precoce de sarcina. Perioada cu cele mai mari sanse de a ramane gravida ar fi intre a 10 a si a 16 a zi fata de prima zi de ciclu, in functie de lungimea ciclului menstrual si a temperaturii bazale. Se recomanda contact sexual o zi da, o zi nu.

deci temperatura bazala=temperatura vaginului

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

miha sa sti ca angi o fost foarte explicita in ce priveste TB. Asteapta primul ciclu si incepe sa o masori, iar cand ai nelamuriri mai intreaba-ne.

Mergi la inceput

Draga mea Angi, multumesc pentru clarificare. Cred ca m am dumirit!!
Dar eu cum nu se poate sa nu mai pun o intrebare, iato:
Deci cand incep cu ziua 1 a CM, asta inseamana ca trebuie sa mi introduc termometrul inauntru pe CM?

MHegarty

Mergi la inceput

miha eu am sarit peste zilele de CM.

Fete va pup, o noapte frumoasa, eu merg la somn.

Mergi la inceput

Deeva si o noapte buna iti doresc!!! Oricum esti tare ca rezisti pana la 1 am!!!!!
Cheerioooooo!!!!!

MHegarty

Mergi la inceput

pfuuuuuuuu au inceput "vecinii" cu muzica ...
aici e "fiesta" maine (adica o sarbatoare in toata Spania) si tinerii se aduna in grupuri, inchiriaza cate-un garaj, isi aduc ceva de papa, BAUTURA la greu, MUZICA la maxim si ... se petrec pana dimineatza pe la 5 ...
si azi dim am reusit sa adormim la 5.30
urla muzica de se zguduiau geamurile ...

in fine am profitat si am citit tot ceea ce a-ti scris cat am lipsit, iar pe la 3.30 m-a lovit o FOAMEEEE (am servit un bol de cereale cu lapte) a zis al meu ca e prea dimineata ptr micul dejun ...

angi

noi 2 prin lume

Mergi la inceput

deeva Noapte Buna si somn pufos iti doresc si eu

miha tu mai stai? sper ca nu ma parasesti acum ca uite cum plang:

sper sa functioneze faza cu plansul

angi

noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Normal ca functioneaza Angi!!
Nu te parasesc. Eu tocmai am tras o cearta cu sotul, la noi se intampla de 20 ori pe zi, asa ca nu va mirati!!!
Eu incercam sa i povestesc de TB si teste de ovulatie si el saracu vroia sa se uite la TV. Asa ca a stins TV si s a sus sus la nani!!!
Acu sunt singura, dar in vreo 10 min tre sa merg si eu la culcare, caci desteptarea la noi e la 6.45, ca tre sa ajung in Londra in timp pentru 9, cand incep lucrul.
Interesant e cu fiesta asta!! Ce s vecinii aia ai ta, Angi? Romani sau spanioli?

MHegarty

Mergi la inceput