Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 16
deeva73 spune:
Sara buna fete dragi,
Ma mai primiti? Am fost plecata la piscina... de fapt m-am scaldat in butoi cateva zile. 
luiza felicitari, sa-ti creasca burtica mare, mare si sanatoasa.
nicole & Sebastian v-am admirat in poze. Dumnezau sa-ti mangaie viata cu acest prunc minunat pe care l-ai adus pe lume. Si te mai asteptam pe topic atunci cand ai ocazia.
alina si eu ma rog pentru tine sa vezi dublu pe test.
angi costi bine ai revenit la noi. Ce-ai facut cat ai lipsit?
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
mihahegarty spune:
Pai draga mea Angi eu termin munca la 5.30 pm in fiecare zi. Dar eu lucru in Londra si locuiesc la vreo 45 mile de Londra (aprox 72 km). De la servici pana acasa fac in fiecare zi o ora jumate dus, o ora jumate intors. 3 ore pe zi. De aia ajuns asa tarziu acasa. Si cand ajung eu acasa, pe la 7 ora UK, e deja 9 in romania si pana mananc si eu ceva si intru pe net e deja 8 aici, 10 in romania. Deci fetele cam se pun sa doarma la ora aia! De aia weekendul e asa pretios pentru mine sa mai vb cu cineva, dar se pare ca e gol in weekend pe site. In fine, eu tot sper in fiecare seara ca mai prind o pasare de noapte ca si mine si mai schimbam vreo vorba!!!
MHegarty
ang_21_costi spune:
miha
acu' sunt acasa (in Spania), am ajuns Lunea trecuta dar nu am apucat sa intru pe net (am facut curatenia de toamna)
si am avut smotru la greu (cum sunt tot timpul pe drumuri ... )
cu proiectul BB ... tot asa, adica asteptam poate poate... nu am mai fost la nici un medic (sa ma mai linistesc cu drumurile mai intai)
pe mn m-au invadat uratzii ieri, ceea ce am observat e ca de vreo cateva luni CM al meu e ROLEX
(inainte eram destul de "dereglata" si toti medicii mi-au spus ca e normal ...
cred ca erau mai
decat mn ... )
Din pacate eu nu te pot lamuri in legatura cu scurgerea albicioasa, o sa intre fetele (ele "se stiu" mai bine
)
pana la ora asta muncesti?
angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
lisssa_ana spune:
buna seara si de la noi.
nu prea imi gasesc timp pt mine,citesc si incerc sa fiu la zi cu tot...e greu cu o pitica ca Ana dupa mine.
noi suntem bine,eu iau acid folic,apropo voi luati??? mai...de cand iau vitamine imi vine sa mananc tot ce apuc...mai ales dulciuri,macar de as raamne odata gravi sa pot sa pap orice...hahaha...fara sa se mai uiote careva urat la mine ca mamanc pufuletii fetei![]()
Mamica de Ana
mihahegarty spune:
Lissa bun venit!
Ana, ce frumos nume de fetita. Eu chiar ma gandeam ca daca o sa avem o fetita (eu sincer fetita imi doresc!) o sa vreau s o cheme Chloe Ana.

MHegarty
ang_21_costi spune:
deeva
, pai se poate
cum sa nu te primim
ai profitat ca raluca e ocupata cu zugravitul, de te-ai scaldat in butoi? sa vezi ce o sa cert fetele ca l-au lasat nepazit ![]()
acum, glume aparte, si eu mai cad cateodata dar cum sunt tot pe drumuri eu cad, eu ma ridic PRIVIND INAINTE CU OPTIMISM
ca in fond, ce e viata fara speranta, fara optimism ...
miha
pai si eu stau pana tarziu, atata doar ca nu stau mult (adica Miercuri sau Joi plecam iar, asa ca ... )
chiar, ¿cum e vremea in Anglia?
la noi a fost soare astazi, ieri a plouat putzin ...

angi
Doamne
mult cautata.
noi 2 prin lume
mihahegarty spune:
Dar unde plecati Angi? Voi calatoriti mult?
In Anglia e vremea oribila. E frig, apox 12 grade, poate mai pe dupa amiaza mai creste putin, dar e naspa!
Azi parca a fost mai frumos, dar aici vremea frumoasa e rara!
MHegarty
ang_21_costi spune:
sotzul face transport Spania-Romania si eu ... ii tin de urat ![]()
si calatorim tot din 2 in 2 sapt, deci suntem mai mult pe drum decat acas'
angi
Doamne
mult cautata.
noi 2 prin lume
deeva73 spune:
angi ce meserie fana are barbatu' tau. Si eu ma visez de multe ori conducand un tir... dar numai capul tractor. Asa ma fascineaza tirurile fara remorca. Creca am inebunit.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.