Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 15
bellasamoyed spune:
cf fetele? am aj si eu acasa de vreo 1 si sunt happy ca azi a terminat si al meu mai rpd treaba si stam si noi amandoi
la un film.
weekendul viitor sarbatorim 1 an(pe 24) de casatorie si pe 19 doi ani de cand suntem impreuna
pup fetele
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
kitty-27 spune:
buna fetele!!!tin sa va spun ca la mine a fost alarma falsa...in seara asta m-au napadit uratii...
...dar nu sunt suparata...asta e...o luam de la capat 

alina tin pumnii sa fie 

AlinaBu spune:
Scrisesem mai devreme dar nu ma logasem de ce cred ca sunt gravi si de ce nu cred.
Cred pentru ca : am pofte, sani ma dor dinainte sa imi vina cm si nici acum nu a disparut tensiunea din ei, dorm la fel de mult dinainte sa imi vina cm si acum ca muncesc as dormi mai mult
si in ultimul rand testul care este fffffff slab pozitiv, dar a 2a liniuta este acolo.
Nu cred pentru ca : mi-ati bagat in cap ca durerea de sani poate fi de la o dereglare hormonala, ca ma doare burta ca si cum mi-ar veni cm, dupa dulphaston la 5 zile mi-a venit cm ( mai diferit ca in alte dati dar a fost prezent ) si am citit ca testele mai dau si erori gen fals negativ sau pozitiv.
Acum ce o vrea DD
. Eu sper din inima sa fie bebe
dar nu imi pun fff mari sperante ![]()
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
kitty-27 spune:
alina eu nu stiu ce sa zic...dar un test care arata a doua liniuta slab pozitiva...inseamna ceva.si mai ales ca nu-i barza...

mai trebuia sa faci un test si de alta firma...de curiozitate...pt ca pana vineri nu stiu cum mai dormi noaptea...

bellasamoyed spune:
alina fii optimista poate chiar este bebe...noi tinem pumnii stransi si ne rugam la doamne doamne sa vina un
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
mihahegarty spune:
Fetele buna seara si multi 

Iaca ma si pe mine dupa o zi nebuna la munca! Abia asteptam sa ajung acasa si sa va citesc! Cu alte cuvinte sa ma relaxez!!!! Ca atunci cand va citesc ma relaxez!
Alina eu zic ca e bebe si sincer ma bucur mlt pentru tine.
Am si eu o intrebare iubitele:
Sunt in ziua a 26a... De ieri am un lichid albicios care vad ca nu se mai opreste. Ma poate clarifica si pe mine cineva, va rog? E ovulatie, raceala sau ce e? Sunt foarte nedumerita? Asa ceva nu mi s a mai intamplat in ziua a 26a!!!
MHegarty
ang_21_costi spune:

Hola chicas 
In sfarsit am reusit si eu sa intru sa vad ce mai faceti, ... sa va salut, SA VA FELICIT ...
LIA draga te
Ramona te
Luiza te 
va FELICIT si va doresc sa aveti sarcini usoare, la termen si
-i sanatosi,papaciosi si frumosi ca si voi
M-am bucurat mult cand am vazut ca au inceput sa apara iar gravidutzele 
Alina
sa dea doamne doamne sa fie ADEVARAT POZITIV, iti doresc din tot sufletul
walkiria
asa cum zicea didi (cred) astazi: ca BB vine cand te astepti mai putzin
. cat despre probl cu socrii ... eu cred ca daca prietenul tau te iubeste si tu ii spui ca te supara faptul ca vin sa locuiasca cu voi, o sa se trezeasca la realitate (adica sa-si spuna punctul de vedere si sa fie de partea ta). si eu am avut probl cu soacra la inceput, dar al meu si-a dat seama ca exagereaza mama lui si a pus-o la punct
(soacra-mea venea pe la noi si ii spunea sotzului ca a fost pe la noi dar eu nu eram acasa, ca ea nu stie unde eram ...
; aaaa si de fapt ea stia bine ca eram la munca toata ziua;) adevarul e ca e dificil dar nu imposibil sa "se taie cordonul ombilical" (vorba spaniolilor). eu te-as sfatui ca daca va iubiti sa nu renuntati unul la celalalt ptr ca le asa le faceti pe plac socrilor.
Nico
te felicit inca o data ptr asa un copilas frumos. sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunea voastra mica.
Raluca
ai grija, nu te obosi prea tare. ce mai face balerina noastra mica? Natalia
didi
tu ce mai faci? nici un simptom, nimic? hai fii optimista sigur o sa vina coana barza si la tine 

acu' nu mai stiu ce am citit ... daca mai recitesc din urma...
va 

angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
ang_21_costi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihahegarty Fetele buna seara si multi ![]() ![]() ![]() ![]() Iaca ma si pe mine dupa o zi nebuna la munca! Abia asteptam sa ajung acasa si sa va citesc! Cu alte cuvinte sa ma relaxez!!!! Ca atunci cand va citesc ma relaxez! Alina eu zic ca e bebe si sincer ma bucur mlt pentru tine. Am si eu o intrebare iubitele: Sunt in ziua a 26a... De ieri am un lichid albicios care vad ca nu se mai opreste. Ma poate clarifica si pe mine cineva, va rog? E ovulatie, raceala sau ce e? Sunt foarte nedumerita? Asa ceva nu mi s a mai intamplat in ziua a 26a!!! MHegarty |
Buna seara Miha
, poate intra fetele care se stiu mai bine si te lamuresc, ca eu ...
nu ma stiu 
ce mai faci? asa tarziu termini munca?

angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare

noi 2 prin lume
mihahegarty spune:
Angi bine ai revenit printre noi

Chiar ma intrebam pe unde mai esti....Ca m ai adaugat la prieteni pe 31 august si de atunci nu am mai apucat sa vrobim!!!
Tu cum o mai duci la proiectul bebe?
Eu sunt putin nedumerita! Sunt in ziua a 26a, sanii ma jeneaza, dar nu cine stie ce (ce la mine e semn de CM), dar am scurgerea asta albicioasa de ieri. Dom'le si nu se mai termina!!! Oare ce o fi? Ma poti clarifica? Sau alte fete?

MHegarty