Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelu86 spune:
Alina...eu zic sa nu mai stai pana vineri. mai sunt totusi inca 4 zile.
mergi la un control si vezi ce si cum. k se vede sigur ceva.
acu tu faci cum crezi k e mai bine.
mi-am dat seama numai cand ai zis k de obicei te tinea menstra 7zile si acu doar 2-3 si alea..asa putin..clar e bb.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
walkiria spune:
Alina da fuguta la farmacie si mai ia-ti un test de la alta firma, daca iese si ala pozitiv, atunci 

e bebitaaaaaa!!!!!
didi32 spune:
Alina si eu zic la fel ca e bebe! Felicitari din inima iubita!

Fugi la dr si fa o ecografie cat poti de repede!
Ralu 
, nu dau tarcoale butoiului, dar nici n-am de ce sa-mi fac iluzii, iar nu simt nimic, nimic...asa ca astept sa vina sapt asta
. Spor la treaba si renovari!
in devenire
AlinaBu spune:
Va multumesc fetelor dar mie frica ca testul sa nu fie FALS POZITIV.
Si sa ma felicitati degeaba
. Sper sa fie "ADEVARAT POZIITIV" Aflu vineri sigurrrrrrrrr 

pentru ca vineri cand o sa ma duc la munca o sa imi fac la ei un beta si cer analiza la urgenta, adica in 1-2 ore imi iese
. Asa e mai sunt 4 zile dar nu am dureri exagerate de burta, numai ca ma deranjeaza rau alea 10 minute in care ma doare 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
pinuta spune:
Matusa mea a avut CM peste sarcina pana la 5 luni. N-a avut nici un simptom: a baut cafea, a fumat.Ultima luna nu i-a mai venit si s-a dus la medic. Dupa consultat acesta a intrebat-o" De cand misca bebele doamna?" si ea saraca
"Cum adica?". Atunci si-a dat seama ca de fapt"burzulaiala" pe care o simtea in burtica era defapt
.Asa ca se poate alina!
roxybarbu spune:
Alina, si eu zic ca este bebe! Tin pumnii stransi tare, pentru tine!
Traieste,iubeste, daruieste...
AlinaBu spune:
Va multumesc inca o data fetelor 
cos_minutza spune:
Alina daca tin minte tu ai luat duphastone si dupa ti-a venit menstruatie asa-i?Eu zic sa te duci la un control sa te lamureasca medicul, insa mi se pare ciudat ca dupa Duphastone ti-a venit ciclu pt ca e bun si pt sustinere.
Sa de DD sa fie bebe
tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
AlinaBu spune:
da la asta ma gandeam si eu .. ca de ce mi-a venit dupa dulphaston 
andr@ spune:
vezi soro ce ne-ai facut? ne-ai pus pe jar........si ai de gand sa ne tii asa pana vineri? 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC