Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

da la asta ma gandeam si eu .. ca de ce mi-a venit dupa dulphaston

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Un ecograf sau o beta te-ar lamuri

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Hello
didi sper ca nu pici in butoi acum... lasa ca o sa fie bine
Alina, hai ca eu sunt pregatita cu majoretele

eu sunt cd6 si voiam de azi sa incep cu teste de ov, dar mai am un cm usor si rozaliu...oare sa mai astept?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

alina mergi la farmagie repejor si mai cumpara un test asta ca sa te convingi ca sigur este bb,ai sa vezi ca avem dreptate, pana vineri mai este multtttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nu vrea ma sa mearga fata asta la dr,asa capoasa e oricum eu cred in proportie de 80% ca e

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

walkira tu ce faci?

Andr@ ...dau la sapa cu drag si spor :)

In rest, sunt cat se poate de confuza, nush ce sa fac deloc. Sunt Z13 si am deja semne ca se apropie ovulatia...de ieri am usoare dureri de ovare...durerile astea apar inainte cu 3-4 zile de ovulatie aprox...eu ovulez de regula intre Z15-17 , iar faza luteala am observat ca e de 18 zile ....dar nush daca ai citit problema mea cu socrii, deocamdata mai astept cu bebita. Cu toate ca ni-l dorim la nebunie, dar....
Am renuntat si la luatul TB-ului, si la grafice, cam la tot
:(....doar ca am reusit sa-mi cunosc corpul cat de cat si sa-mi dau seama cand ovulez, in functie de durerile pe cae le am....ca mucusul specific ovulatiei nu-l mai am de vreo 5, 6 luni, nush de ce.

Va tin voua pumnii oricum, va voi sustine in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

gaby ma uitam la graficul tau si nu pot sa inteleg de ce ai asa mici temp; ti-ai facut vreo analiza la progesteron? ca nu-mi explic altfel temp alea asa de mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

walkiria, nu stiu daca ai primit mesajul meu de acum cateva zile, iti dadusem id-ul meu si nu m-ai adaugat inca

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele am vb cu nico. nu are net. asa k m-a rugat sa pun pozele cu Sebi la mine p picasa sa le vedeti si voi

pozele sunt aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

walkiria, nu stiu daca ai primit mesajul meu de acum cateva zile, iti dadusem id-ul meu si nu m-ai adaugat inca

Gaby, nu am primit niciun PM ...am crezut ca ai omis tu sa-l trimiti.
Mai trimite-l o data si te adaug cand ajung acasa, ca la munca nu imi pot instala messenger-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Are sebi niste ochi m-a dat pe spate MARI si ALBASTRI :X

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput