Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 10
andr@ spune:
eu zic sa scoatem agitatele ptr alina, ca presimt ca e cu ochisori 

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
walkiria spune:
Salutare fete dragi!
Dar ati avut mancarici la manute, nu gluma....am cam avut de recuperat
.
Cami_antonia condoleante, sa-l odihneasca Dumnezeu in pace....suntem alaturi de tine cu tot sufletul.
Luiza FELICITARI!!!!!!! intr-adevar ai redat speranta multor fete care incearca de mult timp....esti un adevarat exemplu ca minunile de la Dumnezeu le primesti cand te astepti mai putin. Sanatate multa si tie si lui bebita, sa se nasca la termen si sanatos tun!!!
AlinaBu, eu cred ca ar trebui sa incepem sa scoatem motatele
, din cate mi-a spus o farmacista, testele de la Clear Blue sunt cele mai sensibile...asa ca eu cred ca ai toate sansele sa fie bebita.
Nu ai mai auzit de menstruatie peste sarcina?...poate asta ti s-a intamplat tie....oricum incearca si un Sure Check maine...daca iese tot pozitiv, e clar ca e bebita
.
Haideti fetelor ca si-a revenit barza, a inceput sa faca din ce in ce mai multe vizite!!

o zi frumoasa sa avem in continuare!!!
AlinaBu spune:
cosminua mie mi-a venit o data cu bella cm acum 2 saptamani sambata. M-a tinut 2 zile sau 3 si de obicei ma tine 7, a curs mult prima zi si atat apoi cate putin si curat toata perioada si un pic mai deschis la culoare.
scuze de detali.
Si de atunci ma dor sanii dar ca acum nu m-au durut nici inainte sa imi vina .. si burta zici ca acum imi vine cm maine poimaine sau chiar azi , dar ma doare 10 minute si ma lasa
Nu stiu ce sa cred :( 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
helloo fetelee!!!!
sunt is eu prin zona, dar ma mai duc la bucatarie k fac o supica cu galusti, mai fac curatenie, mai trag un ochi p forum in pauza...si uite asa..
pana diseara vreau sa terminam cu toata curatenia si sa dormim si noi in camera noastra.
Alina poate ai avut menstra peste sarcina. e posibil. fina-mea a avut menstra pana la 3 luni de sarcina. nu si-a dat seama k are bb.
mai fa unu maine de dim cu prima urina si vezi ce si cum.
Didi incerci cumva sa te apropii de butoi???
sau mi se pare mie?

tuturor fetelor.
fug la treaba si ne mai auzim la pauza
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
andr@ spune:
walkira tu ce faci? 
....
curand
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Alina draga habar n-am, n-am facut niciodata teste de ovulatie, poate te-ajuta fetele care-au facut. Camcris ![]() ![]() , ai mai rezolvat ceva? in devenire |
didi m-au zapacit de cap astia cica acum au venit sefii cei mari din strainatate si sunt in focuri

ba au treaba cu salarii fel si fel de scuze
pana cand nu stiu ca au trecut 2 lunitu ce mai faci?

pinuta spune:
Alina cred ca esti urmatoarea 
! Mai fa un test maine sau o beta sa te lamuresti. Hai ca facem incalzirea la motate
!
bebelu86 spune:
Alina eu zic sa mergi la un medic. k dcai si dureri, sa iti dea ceva de sustinere.
nu te speria k nu e nimic grav, e normal sa doara, dar mai bine sa iei duphaston sau utrogestan de sustinere, ca il fixeaza bine p bb acolo
deci...ce pot sa-ti zic..decat FELICITARI!!!! sarcina usoara si la termen si multa sanatate 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
AlinaBu spune:
Eu vreau sa astept pana vineri si sa imi fac un beta .. cred ca e mai sigur ca orice test
.
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andr@ spune:
rallu vinnnnnn

....
curand