La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 9
happy_uka spune:
La multi ani Hepi !! Iti doresc tot binele din lumea asta!
Esti o tipa remarcabila, o prietena faina , o mama minunata !! Te iubesc mult, sper sa fii fericita mereu !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
LoraG76 spune:
Liliacule, multumesc de invitatie, as veni alaturi de voi, insa timpul meu e tare limitat, momentan...stii si tu cum e. Cand 'oi avea vreme, promit ca trec pe la voi!
Noi suntem bine, bolfosenia mea mica creste vazand cu ochii, la 1 luna avea 5 kg deja, iar don'soara mare e ok, super-incantata de sora-sa si...de fardurile mele, off course...cica sa i le las macar sa le miroase. Cat despre parfumuri, afla ca si eu imi gasesc cutiile cam lipsite de continut.
O noapte buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
diamar78 spune:
Seara buna!
Da, ati vazut bine, eu sunt si am intrat pt ca astazi mi-a placut de voi, parca am vazut imaginea dovleceilor de septoct2009 la inceput. Pana acum nu am intrat nu din solidaritate pt cineva ci din solidaritate pt dovleceii de septoct2009. Capitolul trecut parca nu a fost dovlecelul vesel ca au fost ceva suparari si aici si s-au spus cuvinte mai putin frumoase. Sper sa nu supar pe cineva ca nu asta-mi era intentia.
Hepi, cum mai este Maia, i-a mai scazut febra? Probabil ca e reactie de la vaccin. Cu iesitul afara dupa vaccin ma gandesc ca nu e indicat din cauza ca ei oricum sunt bombardati de microbii din vaccin si sa nu mai colecteze ceva de pe afara. sa-i treaca repede febra.
Biaz, esti de milioane dar tu nu vezi ca fetele te lasa singura pe aici ca sa le faci o poezie la fiecare. Ce mai fac copiii?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
biaz29 spune:
Cristina, Mary multumesc!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Ce, cum, unde? Ziua Hepilicai si nimeni nu a anuntat oficial? Unde, cand, cum e petrecerea? Ce tinuta e obligatorie?
_
cristina_ana spune:
Vai, Bia, cate cuvinte stie Mosorel!!!! E foarte tare! Ce frumos povestesti tu de copilasii tai! Dar ia zi, cum se inteleg copiii? Se joaca impreuna? Eu am un mare of cu treaba asta, dar inca mai sper sa revina Andrei la sentimente mai bune fata de Emma.
Si Busici zici ca invata sa cante la pian? Si ii mai si place? Eu am cantat la pian 11 ani, am facut scoala de muzica, dar asa de tare m-a chinuit treaba asta, nu imi placea deloc profesoara, o uram, si din clasa a 11-a am jurat ca nu ma mai ating de pian, si asa am facut. Si eram destul de buna, cantam din alea grele, dar m-au obligat sa cant la auditii, in fata unor sali pline si cum eram eu extrem de emotiva am trait totul ca pe o mare trauma.
Liliana, am mai citit si eu acum din blogul tau. Ce m-a distrat faza cu vecina! Ai asa un dar de a povesti, bine zicea Bia in poezia ei ca semeni cu Ion Creanga.
Uka, mi-a placut la nebunie cum ai povestit tu de Carinuta in mall, si de cat de fericita si implinita te simti cu ea. Ii transmit un mare pup!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
La multi ani Hepilica!!!!!!!!!!!!
Sa ai parte de toata fericirea din lume, cineva acolo sus sigur te iubeste! Sa ramai mereu ca acum, cu zambetul pe buze, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumusetea ta toata viata!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
biaz29 spune:
La multi ani, Dana draga!
Iti doresc sa ai cate o bucurie speciala pregtita pentru fiecare zi si sa le savurezi impreuna cu profesoara ta de iubire!
_
happy_uka spune:
Aaaaaaah deloc nu intelege..am folosit toate sinonimele, santajele & momelile din lume ... I-am spus ca este ziua lu' prietena lu' mami si ca da de baut ...Poate acum a inteles!
soooooooooooo....sa na treiaesti draga noastra draga unde esti? la pupat?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 La multi ani, Dana draga! Iti doresc sa ai cate o bucurie speciala pregtita pentru fiecare zi si sa le savurezi impreuna cu profesoara ta de iubire! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
moaa... asta mi-a dat mie fiori (de bine adica, n-am vrut sa zic piele de gaina ca suna urat )...Dana sigur o sa planga, va zic !!!
_