La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hepi, daca nu trece si nu trece febra cu Panadol, Eferalgan sau Nurofen, eu zic sa pui totusi jumatate de supozitor de Novoclmin sau sa-i dai jumatate de fiola de algocalmin. La mine astea doua au avut efect garatat de fiecare data. Stiu si eu ca nu sunt tocmai indicate, dar decat sa stea cu febra asa de mare mai bine alegi raul mai mic. Daca zici ca a avut scaune moi (cred ca am citit bine, sunt cam chiauna la ora asta) sa nu fie doamne-fereste enterocolita, ca asta da febra din asta peste 39 si stare generala proasta.
O pup pe Maia!
Bia, wow, ce poezii faine! Esti super tare!
Eu am prestat astazi tortul Sabinei, dar am gresit ceva la crema si a iesit asa, ciocolatoaso-branzoasa, in loc sa fie ciocolatoaso-cremoasa. La gust a fost super bun, dar totusi se simtea crema aceea ca nu e asa cum ar trebui. Oricum, blatul e super tare, cel mai deosebit blat de tort intalnit de mine.
Nu mai stiu ce vroaim sa mai zic, ma duc sa ma culc, ca am avut o zi chinuitoare rau, cu dracusorii astia doi ai mei care se 'iubesc' tare de tot!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Mai stiu o mamica grozava chiar la Galati
Acolo unde se mananca doar taietei lati
Are copii - doua mandreti cu parul de foc
Sa cauti o viata si nu gasesti alti doi la un loc.

E o femeie cu trei doze de umor dintr-o data,
Cu inima tare frumoasa si vorba dintr-o bucata,
Ce poate sa scoata din tastatura la snoave si la povesti
De ti se pare ca-i fiica lui Nica din Humulesti.

Nu stiu de ce mi se pare c-o stiu de o viata intreaga
Ca liliacul inflorit fara veste - asa mi-e de draga.
Si ma bucur s-o stiu de copii si de bucurie bogata
Chiar daca n-am vazut-o aievea vreodata.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

E de fericire.
Doamne, nimeni nu mi-a mai facut niciodata versuri.
Asa ceva, m-a lasat fara grai...nici nu stiu ce sa mai zic.
Te rugam frumos sa ne mai spui ce mai fac flacaii, cum mai sunteti cu toate. Te-ai mai odihnit cat de cat??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

E de fericire.
Te rugam frumos sa ne mai spui ce mai fac flacaii, cum mai sunteti cu toate. Te-ai mai odihnit cat de cat??

D'ale Andrei

Vremuri

In sfarsit s-a asezat cineva pe canapeaua mea!!!
Stai o secunda ca mai scriu unele completari la o programa analitica si dupa aia spun tot-tot. Promit!

_

Mergi la inceput

Citat:

E de fericire.

D'ale Andrei

Vremuri

Da' de unde ai ghicit ca erau pentru tine? Ca eu am fost foarte suptila.

_

Mergi la inceput

Lasa, draga mea, si programa si analitic si tot. Este timp pentru de-astea auxiliare. Alealalte sunt importante plus relaxarea.
Stau cumintica si astept totusi. Sper sa nu-mi sune sirena ceasul.

cris te campatimesc profund. Stiu ce inseamna. Daca ai fi mai aproape ne-am hibridiza...ca si la noi e tot jalanie. Dar...asteptam si noi sa creasca, ce sa le facem?

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:

E de fericire.

D'ale Andrei

Vremuri

Da' de unde ai ghicit ca erau pentru tine? Ca eu am fost foarte suptila.

_

Ce conteaza pentru cine sunt facute?? Mi le insusesc si ma apuc sa fac analiza pe text. Oare ce-o fi vrut sa zica autoarea in aceste versuri??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Eu tot apar/dispar ca hopa-mitica .. Are o seara grea pisi, nu stiu care e cauza..

my epi..stii si tu ca nimic, dar nimic nu ne poate impiedica focusarea pe noi

si mai stii ca mi-as fi dorit din tot sufletul sa fii mult mai fericita in seara asta speciala

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cu scuzele de rigoare ca dau buzna, off-topic total: liliacule, pupam studenta la litere si Raducu! Demult nu va mai citisem si am plans alaturi de tine de emotie! Va imbratisez, cu mare drag!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Cu scuzele de rigoare ca dau buzna, off-topic total: liliacule, pupam studenta la litere si Raducu! Demult nu va mai citisem si am plans alaturi de tine de emotie! Va imbratisez, cu mare drag!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Loraaaaa te pup, mamis!! Che bela surpraiz!! hai ca esti binevenita si tu aici mai ales ca Adelina ne va aminti de noi cum eram anul trecut! Ce face piscoata? Voi cum mai sunteti, dragelor??

Rugam sa se consemneze ceva cu rima imbratisata ispeshali for Uka si Hepi! Nu stiu cine se baga.
Daca nu ma pricep la de-astea literare macar sa improsc cu idei. Neoriginale, avcoz!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Baietii mei sunt binishor. Nazdravanul mare tuseste productiv dar n-are febra. E destul de implicat cu pianul. ii place tare profesorul (care e vecinul care locuieste perete in perete cu noi dar e un om deosebit. Asa de mult mi-am dorit sa gasim pe cineva care sa-l faca sa iubeasca instrumentul, ca eu am avut parte de niste experiente foarte neplacute atunci cand aveam varsta lui Busici si am inceput sa studiez. Pe urma vine in fiecare seara cu caietul si ne cere sa-i dam sa faca calcule. Imi vine sa-l pup de fiecare data. La gradinitia e foarte constiincios, doamna educatoare mi-l lauda. Doar ca se plictiseste la activitati. Deseneaza sau coloreaza, invata fructele, anotimpurile... chestii dintr-astea pe care el deja le face de cativa ani. In plus a mai fost lovit de unii copii... Dar se adapteaza si sper ca astfel scoala nu va mai fi un soc pentru el. Ultima gaselnita e ca atunci cand va fi mare se face geolog. In consecinta, mi se umple casa de bolovani. Dar ce nu sufar eu pentru cariera baiatului - si la propriu si la figurat.

Mosorelul e tare nastrusnic si iute. Nu sta locului nici macar cat cioara in par. Ori de cate ori ma prinde ca ma asez, se catara la mine in brate si se serveste de la dozator. E jaleeeeeee. Si daca suge des, papa tare putin mancare solida. Azi a baut pentru prima data suc de portocale cu lingurita si s-a lins pe botic. Rupe cuvintele si le bolboroseste tare dulce. Fratele lui e Da-da. Papucii si pantalunii sunt pa, bunica e ba-ba , cartea e ca-ta, bufnita face bu-hu, proumbelul e po si Bob (Constructorul ) e Bobo. Sarmanul lui frate nu stie pe unde sa-si mai ascunda cartea ca ori de cate ori o vede numai pe aia o vrea si tipa bobo pana i se da. Ne innebuneste sa-i aratam carti toata ziua. E singurul mod in care reusesc sa-l adorm ziua fara tzitzi. Stam si ne uitam la animale si imagini pana cand ii pica ochii. Noaptea e ca in povestile cu Pacala: una tare una moale. Nu ma asteptam sa rezist atatea notpi la nedormit. Daca cumva indraznesc sa-i dau apa sau suzeta, se ridica imediat in sezut si urla cat il tin plamanii pana ii dau tzitzi. Amortesc dormind pe aceeasi parte. Dar e dulce. Si nu pot sa-l interc inca pentru ca il simt asa de atasat.

Am scris enorm de mult. Cred ca simteam cu adevarat nevoia sa mai povestesc despre nazdravanii mei. Multumesc pentru ca ai intrebat.

Scolarita si parlamentarul tau ce fac? Cu serviciul cum te descurci?

_

Mergi la inceput