La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 10
hepilica spune:
Uky, iti multumesc mult. Si tu esti o tipa de milioane, cu suflet mare, o prietena adevarata, sincera, haioasa si razacioasa. Multumesc pentru tot.
Dragelor, multumesc de urari. sunteti dragute, dragute.
Imi sarbatoresc a 37 27 - a primavara / toamna . Ma simt tanara si ma bucur ca DD m-a binecuvantat sa devin mama. Nici acum nu stiu ce am facut atat de bun pe lumea asta ca sa merit eu, tocmai eu, sa-mi strang mogaldeata la piept si sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de ea, sa ma uit la ea si sa ma minunez in fiecare zi de ceea ce mi-a trimis DD. Cineva acolo sus, la un moment dat, si-a zis ca a venit si randul meu. Si pentru asta ii voi fi recunoscatoare toata viata.
Hai, fac cinste. Cine vrea un Panadol, cine un Eferalgan?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
La Multi Ani, Hepi!!!!!
Sa fii sanatoasa! Si sa se faca Maia bine!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 La multi ani, Dana draga! Iti doresc sa ai cate o bucurie speciala pregtita pentru fiecare zi si sa le savurezi impreuna cu profesoara ta de iubire! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
..."profesoara de iubire"....Bia, esti minunata. ce frumooossss si original.
iti multumesc din suflet.
---
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Vai, Bia, cate cuvinte stie Mosorel!!!! E foarte tare! Ce frumos povestesti tu de copilasii tai! Dar ia zi, cum se inteleg copiii? Se joaca impreuna? Eu am un mare of cu treaba asta, dar inca mai sper sa revina Andrei la sentimente mai bune fata de Emma. Si Busici zici ca invata sa cante la pian? Si ii mai si place? Eu am cantat la pian 11 ani, am facut scoala de muzica, dar asa de tare m-a chinuit treaba asta, nu imi placea deloc profesoara, o uram, si din clasa a 11-a am jurat ca nu ma mai ating de pian, si asa am facut. Si eram destul de buna, cantam din alea grele, dar m-au obligat sa cant la auditii, in fata unor sali pline si cum eram eu extrem de emotiva am trait totul ca pe o mare trauma. Liliana, am mai citit si eu acum din blogul tau. Ce m-a distrat faza cu vecina! Ai asa un dar de a povesti, bine zicea Bia in poezia ei ca semeni cu Ion Creanga. Uka, mi-a placut la nebunie cum ai povestit tu de Carinuta in mall, si de cat de fericita si implinita te simti cu ea. Ii transmit un mare pup! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Eu zic ca se inteleg bine, se cauta unul pe celalalt, cand vine Busici de la gradi, cel mic e imediat la usa sa-l striga. Se pupa tare si uneori se mai joaca impreuna, in aceeasi camera, dar in lumi separate. Sigur ca apar si conflicte. Lui Busici ii place tare mult sa-si faca orase si sa-si aranjeze toate jucariile dupa scenarii proprii iar cand intra Mosorel in camera lui, se reediteaza toate navalirile barbare asupra Daciei. Si, evident, se lasa cu conflicte. Cand repeta la pian, teroristul este acolo, gata sa se intinda pe tastatura. Cu o mana il ajut pe cel mare si cu o mana il tin departe pe cel mic, ca-n desenele cu Tom si Jerry. In pauzele lui Busici, Mosorez zdranganeste obligatoriu. Nu am intotdeauna cele mai bune solutii, dar ma ajuta daca incerc sa ajung la armistitii. Ii povestesc despre ceea ce facea el cand era mic. Asta ii place. Si dupa aia il priveste cu alti ochi pe fratele sau. Si cea mai buna solutie de departe este sa impartim copiii : unul cu tata unul cu mama. Dupa aia facem rocada la activitati. Iar seara impreuna la joaca in patul mare.
Cat despre copiii tai, sa stii ca un baietel si o fetita de varste apropiate sunt combinatia cea mai predispusa la conflicte. E vorba si de faptul ca Andrei e prea mic pentru a putea sa-si inteleaga emotiile si frustrarea dar si de faptul ca sunt foarte diferiti, au interese diferite, moduri diferite de a se juca. Dar daca observatiile mele cu privire la frati si surori sunt adevarate, cand vor ajunge mari vor fi foarte atasati unul de celalalt. Si Andrei va fi fratele mai mare care o va proteja pe Ema de baietii care o vor curta, si te va convinge sa o lasi pentru prima data in oras. Mai ai doar vreo 15-18 ani pana atunci.
Cat despre pian, esti o eroina daca ai rezistat pana in clasa a 11-z. Eu am renuntat intr-a 5-a, tot din cauza experientelor neplacute. Dar pretuiesc muzica. Si iubesc muzica clasica. Si stiu ce efect benefic are studiul pianului asupra dezvoltarii intelectuale, estetice si a abilitatilor manuale ale copilului. Asa ca am trecut peste traumele mele si am cautat un profesor bun. Pana acum sunt tare multumita de rezultate si de entuziasmul fiului meu.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
DanaAlex spune:
LA MULTZI ANI, HEPILICA!!!!
HEPILICA
ganduri shi urari de bine!!!
!!!!!!!!!
aici caseta mea de bijuterii , timp limitat...a mai ramas 1 zi shi 22 de oreDana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
hepilica spune:
hai ma uky, ai scris pe usa la intrare.....
---
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
..."profesoara de iubire"....Bia, esti minunata. ce frumooossss si original. iti multumesc din suflet. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Multumirile ca multumirile, da' unde e tortul?
_
happy_uka spune:
un mic cado pentru birthday girl
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
bia, imi propusesem sa caut ceva poze cu prajituri, da' pe gugalul meu ruleaza acum "reactii dupa vaccinul de 1 an" / "prospect infanrix "...si alte cateva din astea cu gust neplacut....
o sa va rog sa ma scuzati, sunt o sarbatorita mai atipica. in plus, nu e nici sot acasa, ca poate eram mai prietenoasa . dar umbla dupa farmacii deschise non stop sa cumpere nurofene si alte prajituri...
multumesc mult tuturor!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI HEPILICAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
---
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka un mic cado pentru birthday girl _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Ai muncit mult, Uka! Frumos cadoul. N-are fundita,d ar se cunoaste ca l-ai pregatit cu drag. Esti o gazda buna, dar nu prea servesti musafirii. Si incep sa trag cu ochiul daca nu o fi vreo cofetarie prin apropiere.
_