La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 11
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica bia, imi propusesem sa caut ceva poze cu prajituri, da' pe gugalul meu ruleaza acum "reactii dupa vaccinul de 1 an" / "prospect infanrix "...si alte cateva din astea cu gust neplacut.... o sa va rog sa ma scuzati, sunt o sarbatorita mai atipica. in plus, nu e nici sot acasa, ca poate eram mai prietenoasa . dar umbla dupa farmacii deschise non stop sa cumpere nurofene si alte prajituri... multumesc mult tuturor!!!!!!!!!!!! LA MULTI ANI HEPILICAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Pai da o prajitura cu nurofen! Daca are dulce in ea, e buna!
Asta imi aminteste de cum umbla Mosorelul meu dupa medicamente. E jale. I-am dat nurofen de vreo doua ori si i-a placut asa de mult incat acum, cand ma vede cu vreo sticluta cerseste sfasietor. SI desi ii explic, nu e convins. Tot are senzatia ca il privez de ceva bun tare.
(Eu incerc sa te inveselesc, dar s-ar putea sa nu ai chef. Da ignore, da nu ma supar. Si eu m-as ignora uneori daca as putea. )
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Fetelor, mi-am consumat norma de forum pentru saptamana asta. Multumesc pentru ca m-ati lasat sa ma manifest aici si ati suportat tastarnita. Acum va las la o cura de biadezintoxicare.
Somn usor!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Ai muncit mult, Uka! Frumos cadoul. N-are fundita,d ar se cunoaste ca l-ai pregatit cu drag. Esti o gazda buna, dar nu prea servesti musafirii. Si incep sa trag cu ochiul daca nu o fi vreo cofetarie prin apropiere. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
...stiiiu...tocmai vroiam sa raportez a 4a trezire din seara asta , deja si-a depasit recordul
cineva a concluzionat ca nu ii e somn
va ofer cu mult drag ce am incropit printre picaturi, serviti , serviti !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka un mic cado pentru birthday girl _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
ESTE CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE L-AM PRIMIT VREODATA. JUR.
DRAGA MEA UKA, ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU FELUL IN CARE TE-AI GANDIT LA MINE, PENTRU CAT AI MUNCIT PENTRU ACEST CADOU, PENTRU TIMPUL PE CARE L-AI ALOCAT ACESTUI CADOU. ITI MULTUMESC PENTRU CUM TE GANDESTI TU LA PRIETENI, PENTRU CAT DE SPCIALA ESTI, PENTRU CE SUFLET AI, PENTRU CUM AI PUS TU LA CALE TOTUL. PENTRU MINE E PREA MULT SI CHIAR M-AI FACUT IN SEARA ASTA SA MA SIMT SPECIALA.
SUNT COPLESITA.
NU CRED CA MA VOI SATURA SA REVAD SI SA REVAD "ZPECIALUL" DE LA TINE.
SI MI-E TEAMA CA NU VOI REUSI VREODATA SA TE FAC SI EU PE TINE SA SIMTI CE SIMT EU ACUM.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
in graba am gresit si o cifra ...dar nu-i nimic , nu cred ca se supara sarbatorita
(am facut 2 torturi, ca primul imi iesise www.flickr.com/photos/shockinglytasty/2503251002/" target="_blank">asa..., am pus prea mult albastru de metil, stiti voi ca nu ma pricep )...
pup inca o data frumoasa sarbatorita, si ma retrag la garaj ! multi multi pupici! sa petreci frumos maine, cu o Maia voioasa si sanatoasa!!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka in graba am gresit si o cifra ...dar nu-i nimic , nu cred ca se supara sarbatorita (am facut 2 torturi, ca primul imi iesise www.flickr.com/photos/shockinglytasty/2503251002/" target="_blank">asa..., am pus prea mult albastru de metil, stiti voi ca nu ma pricep )... pup inca o data frumoasa sarbatorita, si ma retrag la garaj ! multi multi pupici! sa petreci frumos maine, cu o Maia voioasa si sanatoasa!!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
te pup draga mea. ai stat mult si in bucatarie pt mine saptamana asta. stai linistita, nu ai gresit nimic .
noapte buna.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
madalina84 spune:
HEPILICA sa fi sanatoasa,sa ai parte numai de bucurii in viata si nu uita ca esti o persoana speciala pe care D-zeu a binecuvantat-o cu o persoana micuta care sa-i lumineze zilele.Sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa,sa ai parte numai de prietenii adevarati si tot ce iti doresti
madalina84 spune:
UKA draga mea esti speciala,esti frumoasa sufleteste si sti sa faci oameni sa se simta speciali.M-a impresionat tare cadoul pentru Hepilica
BIAZ foarte frumoase poeziile,am citit si eu de nazdravani tai
LILIAC te
Va doresc o duminica placuta,eu am muncit ieri pana seara la 8 dar a iesit frumos mai putin partea cu lenjeria CRISTINA.Nu stiu ce program avem azi,deocamdata sunt prin preajma in caz ca puneti de vreun chef
monique02 spune:
LA MULTI ANI HEPI , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de Maia, sper ca e mai bine si o sa aveti o zi minunata.
Mada ce bine ca a iesit frumos partea cu lenjeria ramane poate pe seara asta
Uka a fost emotionant cadoul pentru Hepi, imi place mult de tine ca aia atata imaginatie.
raluk16 spune:
La multi ani Hepi!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata! Recunosc ca m-ati emotionat si tu cum ai scris cat esti de fericita si multumita (stii ca am mai povestit noi ca nici eu nu realizez inca de ce merit asa o fericire, aceea de a fi mama), si cadoul de la Uka, si cuvintele frumoase de la Bia . Nu stiu ce as putea adauga. Doar sa-ti dea Domnul numai bine si sa ai parte doar de bucurii. Sanatate multa! Sper ca Maia se simte mai bine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13