La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 12
aricelul spune:
LA MULTI ANI HEPI, sa fi sanatoasa, sa ai parte in viata de multe bucurii si cat mai multe impliniri !!!
Multa sanatate Maiei !
_
Maria (28.08.2009)
raluk16 spune:
Mada pai daca esti libera, asculta macar azi de sfatul Cristinei
Hepi iti multumesc mult de cuvintele frumoase . Nu cred ca le merit, dar le savurez . Sunt sigura ca oricare dintre noi daca ar fi fost pusa in fata unor greutati cu puiul, si-ar fi gasit puteri. Iti da Cel de Sus. Si atata timp cat nu sunt bolnavi, in momentul in care iti zambesc, oricat am fi de obosite, ne revenim intr-o clipa!
Lili recunosc ca am uitat sa scuip monitorul, dar stiam sigur ca nu am puterea de a deochea... sau crezi ca e posibil de fapt sa-l deochi pe al meu toata ziua si de aia sa fie asa? Hmmmm...
Mi-a placut la nebunie de Bia aseara . Era in forma, a facut poezii MINUNATE! Si a povestit asa frumos de puii ei dragi !!!
Va doresc o zi minunata!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Aaaa, si ce-i cel mai important, Maia se simte perfect, nu mai are febra, este vioaie, este ea aricel _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Iupiiii!!! Asta da cadou!
happy_uka spune:
Neatza !
Hepi, the birthday girl in persoana va multumeste pentru urari, insa nu poate intra din motive de pana de curent
Va pup eu pana apare !
Am uitat aseara in frenezia momentului, s-o salut pe diamar, sa-i multumesc pt vizita si pt cuvintele frumoase
Si am mai uitat sa spun cat mi-ar fi placut ca Alex sa se fi razgandit si s-o lase pe Ralux sa stea cu noi mai mult aseara ...Poate azi reuseste
Mada, merci mult pt ce ai spus
Monique, merci si tie ! pupam cele 3 frumoase ! ne mai arati poze cu ele?
Sa aveti o zi faina, fiecare langa cei iubiti
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Aaaa, si ce-i cel mai important, Maia se simte perfect, nu mai are febra, este vioaie, este ea
aricel
ralux
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Uka desi ai scris bolduit, stiu ca te-ai referit la al meu micu, nu la mami de Alessia . Asta micu ieri nu m-a prea lasat.
Azi deja a mers cu taica-sau prin oras si imediat vine, iar eu simt ca nu mi-am facut toate cele planuite pe net...
Recunosc ca am pierdut timpul pe blog, ca iar m-am pus pe un concurs :)).
hepilica spune:
Salutare dragelor!
Multumesc din suflet pentru urari. Multumesc tuturor. Ma faceti sa ma simt asa bine. Tot timpul m-am simtit bine cu voi. Multumesc frumos.
Am inceput ziua bine. Am urmarit-o pe Maia toata noaptea si parea usor "calduta", dar dormea asa bine ca nu am indraznit sa o trezesc sa-i masor temperatura. Dimineata cand s-a trezit era vioaie si vesela, i-am luat temperatura si totul a fost ok. A trecut.
A fost cu siguranta reactia vaccinului, cam virulenta ce-i drept si neasteptata. Ma gandeam noaptea trecuta cum virusii astia din vaccin si-au facut de cap prin corpul micut si firav si sanatos al fetitei mele si cat de tare au ravasit-o. M-au napadit tot felul de ganduri, de la reprosuri, la temeri, la incurajari si tot asa...mda...
Mai, si dupa ce am avut bucuria de a vedea ca Maia e ok, a papat bine, eram cu totii prin casa, ne jucam , cand... aud cainii latrand tare, zarva mare, agitatie.... Sot se uita pe geam si vede o masina la noi in curte care se indreapta cu viteza spre casa (de la poarta pana la casa sunt vreo 200 m) si cainii "calare" pe ea. Ma gandesc ca saracu' om de la volan conducea asa tare de frica. Sa vezi 5 dulai dupa tine in curtea unuia.... Bine, el nu avea de unde sa stie ca Olga e specializata pe placutele de inmatriculare si pe barele din fata si ca a sfasiat cateva pana acum. A pus frana brusc in fata casei si a ramas in masina pana ce sot a iesit din casa. A fost foarte ciudat...pt ca la noi in curte nu se poate intra asa usor si nu prea vezi masini . Oricum, nu era cineva cunoscut care sa vina sa ma felicite in zori de zi pentru ca nu cunosteam masina.
A iesit sot din casa si eu, cu Maia in brate, ma uitam pe geam curioasa. Nici acum nu stiu de ce soferul a coborat pe usa de din dreapta, nu pe a lui... cred ca erau cainii la usa lui .
In fine, cine credeti ca era? Eeeee?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica In fine, cine credeti ca era? Eeeee? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Uka?
Techi?
Fragutza?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
suede spune:
Pentru ca balantele ,,rules" pupam si noi o mamica speciala si ii dorim numai bine!
LA MULTI ANI HEPI!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009