La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl eu cred ca ma duc la somn. s-a trezit a treia oara. nu-l mai chinui. va pup cu drag si va doresc o noapte bunaaaa. da' buna rau. ![]() ![]() ![]() ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Noapte buna!
![](floare.gif)
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](treintje.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
nu, nu ! ![]() _ ![]() ![]() |
sa nu te lasi! by zeee way...luni vine Oana acasa.
![](pupic.gif)
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Ma duc sa verific! Nu ma asteptati ![]() Pentru puiul tau |
Ai ma ca n-ar trebui sa intampini greutati ! Doar mergi la sala
![](punk.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Noapte buna! ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
tu tot cu insomnii esti?
acum chiar ca plec.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Ai ma ca n-ar trebui sa intampini greutati ! Doar mergi la sala ![]() _ ![]() ![]() |
Da, nu eu intampin greutati!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pentru puiul tau
liliac1 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
eu sigur nu stiu. am recunoscut ca eu cu matematica suntem 2 strangers on a bus! MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Mangulici, tot io sa te salvez, soro. Cum cu ce cod?? Codul ASCII, normal. Sau al bunelor maniere?! Cum era oare?
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ralukule daca faci tusha, ma las de meserie. Pai se poate?? Cat de mult va apreciez ca ati fost in stare s va bateti capul cu slingurile astea. Eu...marsupiala clasica! Naiba mai scoate caruciorul pe vremea asta nasoala si mai are si pretentia sa stea cupilu acolo sa inghete, trist si neconsolat. Ma refer la al meu, da?? Asa ca apelam la vesnicul carrier. Nu-i mai intra capatana la cutie si picioarele-i atarna pana la genunchii mei dar nu ma las ![]() V-am zis ca si Andra vrea sa o port asa??? Si ca stau cu Radulescu in fata si cu Andra in carca?? *Fraucule mi-e numele de cod. FRAUcule= nevasta lui HERcule Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Fraucule esti foarte tare
![](icon_smile_big.gif)
Cu slingurile sta treaba asa:
- ala cu inele, reglabil, e usor de cumparat dar greu de utilizat dupa parerea mea
- asta fixu e greu de cumparat, trebuie sa-ti calculezi marimea, dar apoi e floare la ureche de folosit, o adevarata placere pentru amandoi
![](olala.gif)
Am uitat sa va zic (sau poate am fost egoista?) ca saptamana asta pe sling.ro sunt promotii. Azi e promotia cu doua slinguri la pret de unu: blogul poarta-ma. Toata saptamana, zilnic e alta promotie. Asta cred ca e pana la 12 noaptea, baga repede un email la diana@sling.ro ca te lamureste ea daca nu esti decisa cu marimea. Eu mi-am luat mai mare, sa ne incapa si hainele de toamna-iarna, ca asta coloratu in dungi al meu e de vara. Slingurile sunt www.sling.ro/catalog/produse-reduse/" target="_blank">astea. Ca alea faine de denim www.sling.ro/catalog/slinguri-fixe-pouch/" target="_blank">groase au trecut.
Tabelul de marimi e www.sling.ro/instructiuni/marimi/" target="_blank">aici.
Ieri a fost faina promotia, la un mei-tai iti dadea gratis un sling fix. Dar eu nu voiam mei-tai, ca nu e asa comod ca ergo.
Daca vrei promotia de azi, baga rapid un mail. Daca nu, mai astepti zilele urmatoare.
Eu mi-am luat azi doua slinguri fixe. Daca le-am luat prea mari, le fac cadou, ca am doua gravide prietene mai inalte ca mine.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
monique02 spune:
Am si eu o intrebare la ora asta, sa nu va distrati va rog. Ati vazut pe undeva de vanzare abtibilduri de pus pe unghii?
happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
sa nu te lasi! by zeee way...luni vine Oana acasa. ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Nopate buna !!
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
Fragutza spune:
Raluk, si slingul ala cu inele e usor de folosit, dupa ce te obisnuiesti cu el Acum, de cand merge Pisi mi-era mie mai greu, cand vroia in sling, cand jos..pana reglam inelele deja vroia sa mearga si tot asa. Cu asta fix e mai usor, intr-adevar, pui copilu' mult mai repede.
Si eu tot doo mi-am luat, am fost la Diana sa le probez.
Pentru puiul tau