La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 22
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
aaa, maison? maison de la france? mais oui ...pai cum zice frantzuzu : le chien che latre ne mousche pas ... ( mai zice si bellez les yeux dar asta stiti deja ) _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
umplu pagini intregi, dar nu ma pot abtine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Ma duc sa verific! Nu ma asteptati Pentru puiul tau |
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui monique02
Deci eu am asa: 2 oo cu 2, 2 oo cu 3 si 2 oo cu 4. Intrebare, cu ce cod o sa iasa tortul? Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
eu sigur nu stiu. am recunoscut ca eu cu matematica suntem 2 strangers on a bus!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monique02 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
cat de grave? va putem ajuta cu vreun sfat? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Ce sfat ca find vineri nu aveam nici un chef sa las problemele pe luni asa ca le-am comunicat de pe acum ca ca s-a rezolvat - nu se poate.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Offf, Raluk, nu ma mai iubesti! Uiti mesajele mele.. Ma intrebai ce mananc de am energie.. si ti-am zis ca multa carne si E-uri Pentru puiul tau |
Aaaaaa uite ca ai si memorie pe langa energie!!!
De la cat se da breakfastu la mac?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
liliac1 spune:
citat din mesajul lui monique02 Eu, eu, eu am oo ecologice. Cristina ti le donez daca imi dai o felie din tort. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Da, da, stim ca-s eco. Ai nostri gaini baga ca spartii, ba o halca de porc, ba un salam, ba o branza de-aia grasa cu ceapa. Nicidecum sushi si alte bunataturi de-astea sanatoase.
Dar sa i le donezi Cristinei...asa ceva . Iti sugerez sa le pui in cuibar pana una alta.
Cris, vezi ce oferta marinimoasa ai primit?? Na, daca esti papusa cu papusica, te lipesti
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monique02
Ce sfat ca find vineri nu aveam nici un chef sa las problemele pe luni asa ca le-am comunicat de pe acum ca ca s-a rezolvat - nu se poate. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
ce tareeeeeee! simplu si eficient.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl doamnelor, nu va e somn. asa nu vreau sa fiu prima care pleaca....hai, spuneti-mi ca va e somn. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
nu, nu !
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
Monique super mami!ce draguta ai fost tu cum ai intrat si le-ai spus la fete.Pup mama frumoaså de fete frumoase.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita
MangaGirl spune:
eu cred ca ma duc la somn. s-a trezit a treia oara. nu-l mai chinui. va pup cu drag si va doresc o noapte bunaaaa. da' buna rau.