Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

miha daca e asa scurta...e lipsa mare de progesteron...si nu se prinde.stii sigur ca ai ovulat in z19?sau dai cu presupusul?

Kitty, eu doar am dat un exemplu cu ziua a 19a si CM in ziua a 25a. Vroiam sa pricep si eu cu faza asta luteala!!! Sunt cam stupido!!!
Eu am avut ultimul CM pe 16 septembrie si dupa parerea mea (de stupido!!!) am ovulat undeva in saptamana 20-27 septembrie.

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

Stiu, MIha ca ai stat in Iasi, mi-ai mai zis, ca ai faccut facultatea

Eu nu sunt din Iasi, stau pentru o perioada determinata, din cauza serviciului sotului meu...si stau undeva, intr-un cartier numit Bucium.

Mergi la inceput

Scuze Laurici pentru repetitie! Pai nu stai departe de Frumoasa, eu am stat langa SIRAJ. In fine, la ce medic mergi tu? De cat timp incerci pentru bebe?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

nici prin cap nu-mi trece sa am eu norocul la o asemenea minune...
z
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzTaci fa,nebunico!!!Abea astept martea.....

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Kitty, eu chiar cred ca e rost de un bebe la tine, din tot ceea ce spui tu......iti tin pumnii si sa vii cu vestea cea mare cat mai repede

Miha, de cand incerc...de vreo 6 luni reincerc, pt ca pana acum m-am concentrat pe hipertensiunea pe care o am si care-si face de cap, si care m-a facut sa pierd o sarcina anul trecut, la sfarsitul lunii mai: sarcina oprita in evolutie din cauza unui puseu de tensiune...
Am stat internata la cardiologie, mi-au schimbat tratamentul si abia dupa ce timp de 6 luni nu am mai avut variatii f. mari de tensiune, ne-am permis sa luam de la capat proiectul bebe...acum insa, se pare ca nu mai apare bebele

Mergi la inceput

Laurici dar de la ce ai tensiunea mare?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

neliacris
mersi laurici

Mergi la inceput

Taaaaaaaaaaaaaaaare as vrea sa stiu si eu.... e hipertensiune esentiala...fara o cauza fiziologica

Ce e mai nasol pt mine e ca lune trecuta am mai facut un episod de tahicardie paroxistica... si am ajuns la urgenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dc stie cineva sa faca capitol nou, dar nu are parola, sa imi zica.
imi merge netu ff greu si nu am cum sa il fac eu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Lauricilasa ca totul va fi bine, daca iei tratamentul propice atunci totul va merge brici!
Bebelu, nu ma pricep sa fac capitol nou, dar mi ar placea sa incerc. Dar trebuie sa fiu instruita.

MHegarty

Mergi la inceput