Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)
Raspunsuri - Pagina 23
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 dc stie cineva sa faca capitol nou, dar nu are parola, sa imi zica. imi merge netu ff greu si nu am cum sa il fac eu. ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria |
bebelu poti sa ma instruesti si pe mine, vreau sa incerc poate iese ceva

bebelu86 spune:
fetelor vedeti k sunt intrusctiunile p prima pagina. nu e asa greu.
va trimit parola p privat,
dar nu va apucati amandoua k dupa trebuie vb cu moderatorii sa inchida unu din ele.
pun si instructiunile pt orice eventualitate
CUM SE SCHIMBA UN CAPITOL - indicatii pretioase
1. Te loghezi cu userl comun
2. Deschizi ultimul capitol de la aspirante la prima pagina, la primul mesaj, cel cu listuta
3. Dai click dreapta pe Iconul 'Editeaza respuns' si il deschizi intr-un 'new window' Asa ai deschise doua ferestre.
4. Te intorci la prima fereastra si dai 'Subiect nou' buton care e sus in dreapta paginii sau jos in stanga
5. De la cealalta pagina copiezi titlul si schimbi numarul capitolului astfel incat sa fie in ordine
6. Cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou,se scot tag-urile [ quote ] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
7. Dai Creeaza subiect nou
8. Copiezi linkul noului capitol(il gasesti la topicul general Asteptand un ingeras
9. Te duci la capitolul anterior la ultima pagina si dai paste la linkul cu capitolul nou.(scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam).
10. Te loghezi inapoi cu userul tau
Si gata !!! Capitolul nou este facut
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
cami ia incearca sa intri p contu comun
ingeras2007. parola o ai p pm.
sper sa fie asta parola k nu gasesc acu caietu 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
27+ cu
Natalia Maria
mihahegarty spune:
Anuntati ne si pe noi fetele cand faceti capitol nou!! Poate o data in viata ajung si eu printre primele, nu visez sa ajung prima, ca e prea mult!!
MHegarty
bebelu86 spune:
cami merge treaba????
sau ma chinui sa il fac eu??
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
27+ cu
Natalia Maria