Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)
Raspunsuri - Pagina 21
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 draguta esti o scumpa si chiar m-ai facut sa rad... si stii de ce?azi e z28...si nimic de rusii...dar stai asa...ca eu cred ca m-am dereglat de la vitex si mai e posibil si ovulatia mea tarzie...deci la nici nu ma gandesc...pt ca maine parca ma trezesc cu rusii peste mine...![]() ![]() ![]() ![]() |
Kitty 27, ca mai avem o Kati pe aici, Katy28, Deci Kity 27 SUNT SIGURA CA E BEBE!!!!

Sunt atate de fericita pentru tine!!! Mie niciodata nu mi a intarziat ciclul, decat atunci cand chiar am ramas insarcinata!!
La mine e intre 25 si 28 zile!!
Eu nu iau nici o pastila, stiu ca tu iei Vitex, dar totusi, nu mentionezi nimic de dureri de CM, deci SIGUR E

MHegarty
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 sincer...cam mancacioasa...dar am mai avut perioade de-astea...sincer chiar nu ma gandesc la ...am avut ovulatia mai tarziu prin z17-18 cred si daca e sa calculez cu faza luteala de 14 zile deci ar trebui sa vina prin z32...deci mai astept...si ca niciodata luna asta nici test nu vreau sa fac..![]() ![]() ![]() |
Kitty scuze ca tot te intreb, dar cum functioneaza faza asa luteala? Puteti sa ma clarificati si pe mine va rog?

Nu stiu nimic despre ea, sunt cam necitita, recunosc!!
MHegarty
kitty-27 spune:
miha nu stiu daca e
ma gandesc ca e o intarziere..nici eu n-am patit sa ma intarzie luna trecuta mi-a venit la 25 zile...ma gandesc ca e de la vitex pt ca e prima luna de cand il iau
sa-ti spun ca si pe mine luna asta nu m-au durut sanii pana in z27..pana atunci doar mariti si mameloanele umflate si ma mananca...si de scurgerile cele albe ce sa zic sunt toata ziua fleasca..mereu zic gata mi-a venit...si cand ma sterg e doar alba...si temp toata sapt am avut-o stabila la 36.9 si de dimi 37.00...nu stiu ce sa zic deloc...daca e
ma bucur foarte mult,daca nu e asta e...ma bucur ca mi s-a reglat organismul si o luam de la capat luna viitoare..

laurici0101 spune:
hellooooo, fetele!
felicitari Luiza pt. reusita, sarcina usoara si un bebe sanatos, la termen si mancacios!
eu sunt la z18...asteptam se vedem ce se mai intampla si luna asta

...simptome: zero, fata de luna trecuta cand am exersat toata gama: greturi, oboseala, sani durerosi, miros super sensibil, si s-a dovedit a fi un mare bluf... acum cand nu am nici unul, nici macar nu indraznesc sa sper ceva

Miha, sanii durerosi, din ce am citit si auzit, apar dupa a 2-a sapt de la conceptie...deci, teoretic, ar trebui sa apara dupa ce treci de ziua cand ar fi trebuit sa-ti vina cm

mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Miha de ce crezi ca ai ovulat la 5-6 zile de la CM, din cate am citit imediat dupa CM poti avea un mucus care sa fie de fapt tot CM dar fara urme de sange. Si pe mine m-a indus in eroare acest mucus lunile trecute. Luna asta am fost mai atenta si sunt sigura ca mucusul specific ovulatiei a fost incepand cu Z13,cel mai intesn in Z15 (mucus transparent). Tin pumnii sa fie .April ma bucur ca ai vesti bune de la doc. Ce frumos trebuie sa fie sa-i auzi inimioara lui . ![]() Draguta gutui. Am pus gogosari cu varza rosie, vinete la punga, ardei copti la borcan. Mai am sa pun compot de struguri si varza murata, dar tb sa astept salariul.![]() Lorena ce mai faci, nu mai intri pe la noi? Kitty nu faci un test? Poate ies doi ochisori. Kitty iei in continuare mastodynon? Eu stiam ca este contraindicat in sarcina. http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png " este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii" |
Katy

Hai sa ti spun. M am dus la doctorul de familie si mi a zis ca atunci cand ovulez simt ca o durere in zona genitala. Si eu pe asta m am bazat ca am avut ovulatia in saptamana 20-27 septembrie (in una din zile). Eu nu mi amintesc ca in general sa am acel mucus (oare fi de rau), dar incepand de ieri vad un mucus albicios! Si ieri am fost in ziua 24, azi 25 si mucusul e albicios si destul de mult!
Nu mai stiu ce sa inteleg iubita, trebuie sa mi iau teste de ovulatie si sa incep serios sa ma monitorizez, ca altfel o sa ajung paranoica ca in fiecare luna sunt insarcinata!!!

MHegarty
kitty-27 spune:
faza luteala este perioada dupa ovulatie..cand ovarul care a ovulat secreta progesteron.ea dureaza in jur de 12-14 zile...daca e mai mica de atat inseamna o lipsa de progesteron si poate produce infertilitate..embrionul nu se prinde si este eliminat cu menstruatia..cam asta e tot ce stiu eu
si m-ai intrebat daca am simptomele de cm...cam de miercuri simt o presiune asa pe uter...ca si cand ar venii...dar nu tot timpul.
laurici0101 spune:
Nu mai stiu ce sa inteleg iubita, trebuie sa mi iau teste de ovulatie si sa incep serios sa ma monitorizez, ca altfel o sa ajung paranoica ca in fiecare luna sunt insarcinata!!!![]() ![]() ![]() MHegarty |
am vazut testul ala de ovulatie ca un fel de microscop...stau pe ganduri sa mi-l cumpar, dar nu stiu cat de eficient este..

mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 faza luteala este perioada dupa ovulatie..cand ovarul care a ovulat secreta progesteron.ea dureaza in jur de 12-14 zile...daca e mai mica de atat inseamna o lipsa de progesteron si poate produce infertilitate..embrionul nu se prinde si este eliminat cu menstruatia..cam asta e tot ce stiu eu si m-ai intrebat daca am simptomele de cm...cam de miercuri simt o presiune asa pe uter...ca si cand ar venii...dar nu tot timpul. |
Kitty

pentru explicatie. Sa stii ca presiunea pe uter poate fi si de la bebe, hai sa vedem, marti nu e departe!!Crede ma ca am sa intru marti sa vad ce ai postat! Eu ajung de la servici ceva mai tarziu, cam pe la 7 UK (9 ora Ro), dar tot intru fara doar si poate macar sa te felicit off line!!!
Yeahhhhh!!!!!
Deci sa inteleg mai bine, faza lueala e faza in care ovulul fecundat ar trebui sa isi faca drumul spreuter si sa se aseze. Este posibil sa fie mai scurta aceasta perioada, de ex daca ovulezi in ziua 19a si CM iti vine in ziua a 25a?
MHegarty
kitty-27 spune:
miha daca e asa scurta...e lipsa mare de progesteron...si nu se prinde.stii sigur ca ai ovulat in z19?sau dai cu presupusul?

mihahegarty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurici0101
Laurici eu tot din Iasi sunt. In decembrie ajung pe acolo si bella ne a zide un doctor bun pe acolo. Tu la care mergi? Mi ar placea sa ne cunoastem!!! Unde anume in Iasi stai? Eu steateam in Frumoasa, a trebuit sa mi vand apartamentul ca mi am cumparat casa in UK. am vazut testul ala de ovulatie ca un fel de microscop...stau pe ganduri sa mi-l cumpar, dar nu stiu cat de eficient este.. ![]() ![]() |
MHegarty

gutui. Am pus gogosari cu varza rosie, vinete la punga, ardei copti la borcan. Mai am sa pun compot de struguri si varza murata, dar tb sa astept salariul.
este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"