Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)
Raspunsuri - Pagina 20
draguta spune:
Paula, bella

fetele astazi la noi a iesit soarele dupa o lunga perioada, asa ce-mi place..![]()
hai Kitty ca mai ai putin si afli, iti tin pumnii sa fie 

bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta Paula, bella ![]() ![]() ![]() ![]() fetele astazi la noi a iesit soarele dupa o lunga perioada, asa ce-mi place.. hai Kitty ca mai ai putin si afli, iti tin pumnii sa fie ![]() ![]() ![]() |
in buc nu am mai vazut soarele de 1 sapt cel putin
.e asa deprimanta vremea asta.fetele vb aseara cu nasimea de faptul ca vreau sa ma duc la iasi la dr. si mi-a zis ca sunt nebuna, ca am 23 de ani si am devenit disperata de ideea de a ramane insarcinata. mi-a zis ca daca ma mai gandesc asa nici ca o sa raman pre curand ca sunt prea disper. si ca bebe o sa vina cand vreadumnezeu nu cand vreau eu. stiu ca are dreptate si ca poate si stresu asta in fiecare luna nu face bine.da nu ma pot controla
luna asta sunt mai hot ca niciodata sa imi fac si analizele hormonale chiar daca fac sau nu hsg-ul.
a stiti ca va ziceau eu de sonosalpingografie de care in buc nu prea se stie la iasi se face in locul histero. o sa il sun si pe dr de la iasi sapt asta si sa vb cu el eventual sa ii trimit pe mail analizele si tot ce am sa vad ce zice si el. plus ca o sa ma duc si la badea, acum o parere in plus nu strica nu?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
camcris spune:
bellasamoyedeu te inteleg perfect cu dr. si sunt de acord cu tine, mai bine te cauti si stii cum stai decat sa treaca anii si apoi sa-ti para rau ca nu ai facut tot posibilul, asa macar te linistesti
bebelu sa vezi ce frumos si bine i-ti va fi cand terminati de renovat, asteptam poze atunci![]()

kitty-27 spune:
bella asa e fara stres e mai bine
uita-te la mine...eu care in fiecare luna cautam si cel mai mic simptom...faceam test cu o sapt inainte sa vina cm...si ma consumam ca nu este
..de luna asta mi-am zis sa fiu mai linistita...sa nu ma mai gandesc tot timpul la acest lucru pt ca toate vin la timpul lor.e bine ca iti faci hormonalele...asa si eu le-am facut si am fost socata cand am aflat ca am prolactina dubla...dar cu un medic bun si cu rabdare se rezolva toate...

gabyv spune:
hello, am soare ![]()
e f rar la noi in perioada asta, daca ar fi si putin mai cald ar fi super...
pai Kitty te asteptam cu vesti marti, sper sa fie de bine 
propunea cineva sa se modifice lista cu aspirante si eu cred ca nu ar fi o idee prea rea, ar trebui trimise mesaje la toate cele din lista si care nu au mai intrat sa ne dea noutati. Poate ele sunt deja mamici si noi le avem aici..;
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cora79 spune:
Buna fete dragi,va pup pe toate si va doresc o zi de duminica super
Cami,condoleante
Luiza,felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos
Lia si bebe va saluta,tanara mamica trebuie sda stea putin mai relaxata si sa urmeze un tratament de sustinere a sarcinii![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Miha poate e semn de bebe, tinem pumnii! Incearca sa faci un test. Gabita tinem pumnii sa fie a treia varianta, in ce zi esti? Nike ma bucur ca Sebastian este bine, de-abia astept vesti bune si de la tine. http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png " este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii" |
Katy iubita, eu sunt cam dezamagita in ceea ce priveste a fi bebe. Una la mana, pentru ca se pare ca sanii nici in ziua a 25a (azi) nu ma dor. Ii simt plini, dar nu stiu daca pot face o diferenta intre zilele de dupa ciclu, cand sunt moi oricum si situatia prezenta. Ceea ce observ e ca am niste scurgeri albe cam toata ziua. Eu cred ca e un ciclu intarziat. Nu stiu. Sunt confuza!! Pe 13 octobrie e ziua sotului si atunci voi fi in ziua a 28a a CM, atunci am sa fac un test, sa vad si eu, asta daca nu apare Cm pana atunci

Macar daca as sti ca una din simptomele pe care le am e de bebe, dar parca nu e!! Sanii nu ma dor deloc, si eu am mai ramas insarcinata acu vreo 10 ani (am facut un avort), si parca imi amintesc ca ma dureau sanii de nu mai puteam, de fapt ma usturau. Dar nu imi mai amintesc in ce saptamana au inceput sa ma usture, parca dupa a 4a....Dar nu mai imi amintesc iubita.
Daca poate sa mi spuna cineva excat cand apar primele semne ale sarcinii, in ce zi a CM atunci va

MHegarty
mihahegarty spune:
Si inca ceva despre mine...
Asta e valabil la toate felete de pe acest site...
Poate sunt eu mai rece de felul meu, adica mai uit sa trimit pupicei
dar crede ti ma ca tin la voi toate si fiecare are stilul ei. Asa sunt ei, mai capcauna, dar va iubesc pe toate!!!
Poate mi se trage de la sot, si el e o fire rece. Si de cand ma stiu eu am fost mai mentala si mai criticista, dar am felul meu de iubi si o fac cu tot sufletul, doar ca uneori nu o prea arat!!!

LA TOATE!!!!
MHegarty
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 draguta,katy,bella miha bine ai revenit printre noi si nu mai fii asa stresata..e posibil sa fie si sa nu-i faci rau![]() ![]() ![]() |
KITTY

Esti tare!!! Si nici nu ti dai seama ce mult inseamna o incurajare!! Multumesc mult iubita!

De aia am s o fac si eu la randul meu:
Fetele sperati ca SIGUR SE VA INTAMPLA MINUNEA!!
Iar voi toate sunteti MINUNATE!

MHegarty

este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"