Prietene la bine si la greu - 61

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

aaa si imunostimulator ii dau broncho vaxom luna 2.

Dankutza nu stiu ce sa iti zic de greutate,dar important e ca mananca bine si ca e vioaie. Nepoata mea care a facut acum in sept 4 ani are 15 kg, fiica unei prietene de 1an jumate are 9kg, deci nu cred ca trebuie sa disperi, mai ales ca incerci si cu vit si cu alte chestii.
eu zic de al meu ca e prea gras si nu ii dau de mancare iaia, nu ii dau aia....

Lyly - imi pare rau de faza cu ligheanul. Calin mai ia la plimbare o coada de matura, de aia de plastic de 2 ori cat el sa vezi ce echilibru are. Si noi mergem de o manuta, e vai de spatele meu, ca a prins un obicei de a lua un obiect il plimba putin, in mana libera, apoi il da jos, se apleaca dupa el, il ia, il mai plimba un pic, iar ii da drumul, iar se apleaca, si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Buna dimineatza!!!!! Sau mai pe scurt Bel Vita !!!!
Breeeeeeei Mateiutzu Capisones

lyly multumesc de cafea, azi mi-am bagat un ness magistral.

Cred ca de maine iau calmante, ca deja imi vine sa caut un exorcist pentru fii-mea
Felicitari pentru cra-cra. La non cra-cra am intins un ranjet in toata regula, ca deja mi-o imaginam pe fii-mea....

lumi_c pup poponetz de Calin sa se faca bine! Shu-shu-shu la febra aia sa fuga de acolo

Asemeni lui Santi si Iulia manifesta o indiferenta imperturbabila, dar in ceea ce ma priveste. Eu sunt interesanta cand ii este foame. Atunci, oriunde ai duce-o in casa vine agale spre bucatarie de 1000 de ori daca e nevoie
Aaaaa monis

Petitie
As dori sa se poata face ceva in privinta inmultirii neuronilor pentru ca imi simt capul din ce in ce mai gol pe dinauntru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Vin si eu cu ochii-n pioneze, dupa ce am pazit copchilu toata noaptea. Aseara dupa ce a adormit, se tot trezea maraindu-se, a mai papat cate putin, si mi se parea ca e cam caldut, nu ca de obicei. Ii bag termometrul: 38.3. I-am dat 4 ml de Panadol, dar spre dimineata ardea deja in toata regula: 39.1. Am continuat cu Panadol si Nurofen la 4 ore, si deocamdata se mentine in jur de 38.
Of, si eu care ma laudam zilele trecute ca suntem "demodati" de data asta.... Dar chiar nu stiu cum a racit (ca si stranuta din cand in cand, deci nu e de la dinti; muci nu are), ca de o saptamana numai in casa stam. Si mereu am fost cu ochii pe el, si am tot facut imbracari si dezbracari, dupa caz, sa nu-i fie nici pre-prea nici foarte-foarte.

Mergi la inceput

intrebare?/i

1.ati dat rosie cruda(fara seminte si coaja)la copii?? eu vreau sa ii fac un pateut si parca i l-as da cu niste rosie cruda...
2. culcati bebeii cu capul pe vreo pernuta(gen puiut) sau tot pe un scutecel????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Vin si eu cu ochii-n pioneze, dupa ce am pazit copchilu toata noaptea. Aseara dupa ce a adormit, se tot trezea maraindu-se, a mai papat cate putin, si mi se parea ca e cam caldut, nu ca de obicei. Ii bag termometrul: 38.3. I-am dat 4 ml de Panadol, dar spre dimineata ardea deja in toata regula: 39.1. Am continuat cu Panadol si Nurofen la 4 ore, si deocamdata se mentine in jur de 38.
Of, si eu care ma laudam zilele trecute ca suntem "demodati" de data asta.... Dar chiar nu stiu cum a racit (ca si stranuta din cand in cand, deci nu e de la dinti; muci nu are), ca de o saptamana numai in casa stam. Si mereu am fost cu ochii pe el, si am tot facut imbracari si dezbracari, dupa caz, sa nu-i fie nici pre-prea nici foarte-foarte.

da cunosc aceste intebari interioare> oare unde? oare cum? da de ce?
eu acum ma gandesc oare nu de la ceaiul din bibe, care ceai e la temperatura camerei. oare nu e prea rece.....????
si noi tot fara muci...deci se poate si asa

Mergi la inceput

pfaaiiiiiiiiii mesajul 100
nu stiu ce am azi, cred ca limbarita, asa se cheama???
profit acum ca doarme piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Da, LumiC, tocmai citeam acum ca si la voi e cam la fel.
Ma rog sa se faca bine toti puiutii bolnaviori.

Rosie cruda nu i-am dat inca. Nici pernuta nu are, si nici nu cred ca ii pun curand. Poate mai spre doi ani incolo...
Chiar azi-dimineata ma uitam la saltea ca parca s-a cam "tocit" pe mijloc , si in parti e putin mai ridicata. Desi am luat din aia de cocos, mult laudata ca e rezistenta... Sau e rezistenta ea, dar nu la prunci duracell ca al meu, care mai nou se prinde cu mainile de marginea patutului si sare ca mingea, cu amandoua picioarele.
Probabil voi trata cu bunicii sa il cadoriseasca pe Timi la un an si cu o saltea ca nu-mi place deloc cum arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumi_calin

intrebare?/i

1.ati dat rosie cruda(fara seminte si coaja)la copii?? eu vreau sa ii fac un pateut si parca i l-as da cu niste rosie cruda...
2. culcati bebeii cu capul pe vreo pernuta(gen puiut) sau tot pe un scutecel????

Vara asta i-am mai dat rosie cruda, dar doar cu titlu de experiment.
Nu exista perna/pernuta puiut/scutecel pentru fii-mea. In timpul somnului inainteaza regulat spre tablia patului pana se blocheaza acolo si incepe sa se zvarcoleasca pe loc. Deci pentru noi un astfel de accesoriu ar fi nu inutil ci ceva care chiar deranjeaza
Sa inteleg ca ai si tu ceva timp liber de scrii in voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI MAYA SI ANNABELLE SA CRESTETI MARI, FRUMOASE SI SANATOASE.

Vai cand ma gandesc ca si al meu imediat face un 1 an nu imi vine sa cred,cand ma gandesc acum un an eram cu ditamai burtocul si nu mai aveam rabdare abia asteptam sa nasc sa il tin in brate, si uitandu-ma la el cum a evoluat de la un ghemotoc cat era e acum mare si merge in picioare (sustinut) si busuleaza.

LAVI felicitari sa ai parte de o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Scuze uitat sa urez si lui DAVID LA MULTI ANI pentru 1 anisor.

Mergi la inceput