Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 18
smaranditza spune:
Dankutza, dar ce bine mananca Pinky!!! Timi nu mananca asa decat in zilele lui bune.
Daca nu lua cine stie ce in greutate si nici nu manca mai nimic, intelegeam ca-ti faci griji. Dar asa...eu zic sa o lasi in pace, ca va creste in ritmul ei printesica. Oricum, eu nici nu mi-o pot imagina grasa pe ea. Pup-o din partea mea. Tare ma bucur de progresele ce le face.
Go, Pinky, go! Arata-le de ce esti in stare!
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza mai nou se prinde cu mainile de marginea patutului si sare ca mingea, cu amandoua picioarele. |
prea tare...
Ca fapt divers, iata cu ce porecle o mai chem pe fii-mea
Chuckie, Kerosen, Dinamule, Katrina, Vierme, Ciuscutza ( de la ardei iute/ciusca ), Tiki....
broscuta_80 spune:
Va salutez
Plec o tura pana la mama la Milano sa halesc o supa de galuste si niste chiftelute la cuptor
W/E placut tuturor
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumi_calin intrebare?/i 1.ati dat rosie cruda(fara seminte si coaja)la copii?? eu vreau sa ii fac un pateut si parca i l-as da cu niste rosie cruda... 2. culcati bebeii cu capul pe vreo pernuta(gen puiut) sau tot pe un scutecel???? |
cruda nu am dat, doar firta si fara coaja, semintele nu le-am scos niciodata
fara perna, fara nimik
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
raluci_b spune:
neata
MATEI ultima luniversare, sper ca sunteti bine
Multa sanatate bebeilor
Alex pupam baiatul cu buza sparta si felicitari pt ridicare
Si noi iesim zilnic, am iesit chiar si pe ploaie asa marunta, am pus husa la carutz si da-i plimbare
Renus mai are doar putin muci, adica il mai trag de maxim 2 ori deci bun colargolul
ANDRE - miss u stiu ca nu poti intra, sper ca v-ati facut bine
o zi frumoasa
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
laura - andreea spune:
Buna dimineata! Avem cafia, energie, soare si timp liber
Incep cu Multi Anisori Matei, sa fii sanatos, cuminte si sa le aduci numai bucurii dragilor tai parinti! Coque, iti trimit un mare buchet de si sa-ti traiasca comoara!
Dankutza, stai linistita, Pinky mananca foarte bine, am zis si de curand, kg fac parte doar din niste grafice. Si daca era in grafic si nu manca ce mai ziceai? Asta-i ritmul ei!
Smara, Lumi sa treaca repede toate bolile, febra si alte neplaceri.
Dozz, zbor usor si vacanta placuta! Sa aduci ceva soare inapoi
Alta intrebare intrebatoare: de ce tb sa tinem bebelusii in casa daca nu au febra? Aici sunt scosi la aer(indiferent de temperatura) chiar daca sunt raciti, gripati sau mai stiu eu ce. Nu stiu daca v-am mai spus despre moda in Danemarca (e posibl sa se practice si in alte tari friguroase): bebelusii sunt tinuti iarna sa doarma afara pana la maxim -25 grade. Sunt imbracati bine, feriti de vant si lasati afara. Se considera ca asta le ajuta mult imunitatea. Si eu cred ca au dreptate. Aici ploua foarte mult insa toti copii sunt echipati, carucioarele la fel, nimeni nu sta in casa.
Eu i-am dat rosie cruda de multe ori si nu a avut nici o problema. La inceput i-am dat coapta si daca am vazut ca e ok, i-am dat-o cruda. A trecut sezonul, vara viitoare.
poze
lylyana.ion spune:
noutatile incepand de aici
monis, ca sa-ti raspund de ieri, degetu face bine, alex a calarit-o pe mama, sotzu a calarit aspiratoru si eu am calarit niste hartzoage cand m-am intors acasa, dupa vreo 4 ore, alex m-a strans tare in brate
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
floricik spune:
Neata. Ema inca mai doarme...nu ma invidiati ca m-a tinut treaza de la 3 la 6 dimineata Am luat-o din patut, am pus-o in leagan...poate adoarme. Eee aiurea.. isi scotea suzi din gura si vorbea: tata, tata, lore, lore
Mai nou sotul o striga "lore" ca de vreo luna ne-a zapacit cu "lore, lore". Cine stie, poate tata e tata, iar eu is lore-lore
Ionela
Dankutza, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Important este ca Pinky mananca f bine si ca ia in greutate.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
smaranditza spune:
laura-andreea, mersi de gandul bun.
Referitor la tinutul in casa: la noi saptamana trecuta a fost exceptie, pt ca zilnic a plouat sau a suflat un vant de parca batea crivatul.
Mie imi si place ca atunci cand ploua sa stau precum matza - in casa la cald, si sa admir peisajul pe geam. In plus, nu am "echipament" de iesit pe ploaie. Pt carut am, insa pentru mine nu. Iar ca sa tin umbrela intr-o mana si cu alta sa manevrez carutul imi e imposibil.
Asa ca, prin ploaie nu am iesit inca...nu am avut curajul.
Insa prin nameti da. La 3 luni am fost cu el in Alpi si hai-hui prin munti si zapezi si frig si nu a avut nimic.
Desi ai mei imi spuneau ca nu are rost sa-i cumpar nu stiu ce haine de iarna, ca si-asa daca e nascut in Noiembrie...pana primavara nu prea avem ce cauta pe-afara , l-am scos saptamanal in plimbari, chiar si iarna.
Si ca sa mai zic de ce mor de ciuda in momentul asta: e un soare afaraaaaaa!!!! Nu e foarte cald, dar e bine: 15 grade. Daca ii mai scade putin febra asta (macar putin sub 38) il echipez si iesim urgent.
lumi_calin spune:
lyly- pupam Alex vorbaret
laura- nu cred ca nu au voie copii afara daca sunt raciti. eu nu il scot daca are febra pentru ca el acum are 38, imediat are 40 si trebuie sa ii iau temp la juma de ora. daca e racit, mucos il scot dar nu pe minus, si nu pe vant, ploi ca mi-e frica