Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 16
lumi_calin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion neata! Lumi, poftim Haideti fetelor ca am facut destula! o zi faina va doresc! Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) poz(n)e |
multumesc! buna cafeaua!
la noi e o vreme urata, ploua de 2 zile...., deci sechestrati la domiciliu
lylyana.ion spune:
Matei by Coque
Hai Capisoneaso sari cu cisteala de ultima luniversare si cu noutatile despre voi: cum stati cu M si cu tusea? ca ne-ai lasat in ... suspans. Sanatate multa pt Capisoni
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui lumi_calin multumesc! buna cafeaua! la noi e o vreme urata, ploua de 2 zile...., deci sechestrati la domiciliu |
noi nu am iesit de o saptamana
doar la spital pt controale si inapoi
eu ma gandesc cu groaza la zilele urmatoare
poz(n)e
lumi_calin spune:
lyly- nici noi nu am iesit saptamana asta decat la dr, si cand ma gandesc, ca a racit asa din senin parca nu mai vreau sa ies pana la primavara
lylyana.ion spune:
sa va mai zic doo vorbe cat doarme frichi:
incep cu cra-cra: se ridica in piciore fara niciun sprijin, dar tot nu vrea sa plece singur, cere mana, acum merge si numai de o mana, si continui cu un non-cra-cra: aseara ne-am plimbat si ligheanul prin casa, cand l-am oprit a si sarit din el fix in fata si are pt prima data buza sparta (ma'sa avea treaba sa ii faca poze si sa filmeze - le pun mai tarziu )
in rest doarme mai bine noaptea, se trezeste mai tarziu, sunt mai odihnita putin din punctul asta de vedere.
Licurici, imi place esti asa activa seara si ne scrii asa relaxata. Sanatate si voua!
Andre, banuiesc ca ai ajuns la Cluj, dar nu ne dai si noua vesti despre voi? [pufulete]
Madame K, ma bucur sa-ti revad scrisul movaliu
cu alaptarea, Monis, eu zic sa nu te mai enervezi ca pierzi laptele . Hai ca azi vine tati, sa ne pove despre reactia lui Santi la revederea lui
Ionela,
poz(n)e
laviniablaga spune:
IgG AK pozitiv 1.7iU/
IgM Ak
Doar atat scria pe foaia de analize in dreptul citomegaliei
monis5 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga IgG AK pozitiv 1.7iU/ IgM Ak Doar atat scria pe foaia de analize in dreptul citomegaliei Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
pai e bine. vorba era sa nu fie doar IgM-ul pozitiv. Hai nu te mai stresa ca stresezi bebelusul
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
neatza everybody, scriu si eu doua vorbe repede si sorb o gura de cafea, ca sa plec juma de ora pe afara cu pitix, pana nu incepe iar vreo ploaie. Noi am iesit zilnic, doar ca nu am stat mult, si tot mi s-au parut lungi zilele, pana la primavara dam in benga. Mi-am propus sa-l scot orice vreme ar fi, ca aerul rece stimuleaza imunitatea... acuma sper sa si pot, sa nu fie bolnav rau sau mai stiu eu ce... cand a fost mucos, am stat o singura zi in casa...
Lylyana ce tare ati fost cu ligheanu' dar imi pare rau ca s-a lovit Alex .
Mai, cu alaptatul nu ma stresez, nu ma mai stresez, dar povestea Ionelei depaseste orice limita... .
Si eu sunt curioasa cum va reactiona copilul, dar la cat de egal si usor indiferent este el in fata lumii, as paria pe un zambet si cam atat
Dankutza citeste putin in spate ca tocmai a scria Diana din nou despre copiii ei, despre greutati... Mie important mi se pare ca fetita mananca. Cred insa ca asimileaza in ritmul ei. Pupa fata si lasa nervii
Lumi imi pare rau ca bagati atata antibiotic. Poate incercati ceva imunostimulatoare cand se insanatoseste, ca antibioticele astea tampesc organismul . zic si eu... Auzi, dar probiotice ii dai?
Broscutz am intrebat ca tuta, puteam sa-mi imaginez raspunsul
Matei
no, cam atat
pupescu
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lumi_calin spune:
monis- initial nu am vrut sa ii dau antibioticul. am vrut sa mai astept o zi sa vad daca trece febra, dar cand am vazut ca are gatul umflat si a insistat si dr. nu am rezistat, mi-a fost frica sa nu dam in altceva. data trecuta cand a facut febra nu i-am dat decat antitermice si dupa trei zile gata.
probiotice ii dau biotics 2 plic/zi.
al meu face o febra de te baga in boale, adica 40 peste nurofen si panadol. am avut si un episod cu frisoane si invinetit de am crezut ca innebunesc( am fost internati in spital). atunci a facut prima data febra si nu prea stiam eu ce si cum si ii dadusem nurofen la 8 ore , ceea ce la el e frectie la picior de lemn