La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 22
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Ralu stai ca scriu parerea mea, nu fugi... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Da da scrie, ti-am dat si sms sau asa cred..ca am telefon nou si nu ma descurc cu el ca e cu taci scrin si nu prea stiu exact ce fac:D
Pentru puiul tau
techila spune:
citat din mesajul lui raluk16 Techila daca tu ai ras, inseamna ca m-ai invatat bine cu Colombo, Hercule si alte cele . Ia vezi, nu a mutat tastatura pe RO? Ca la aia e Y in loc de Z Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
p-u-p-a-t-e-a-s
saru''mana
'''''' ????? ::::::
saru'mana mult...as fi stat ca o vaca si m-as fi chinuit
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Deci Ralu, aricelu a zis super: pentru a inmuia lucrurile pe acolo, trebuie masaj cu apa calda. Ca il faci sub dush, sau iti pui tzitzi intr-un lighean, sau masezi cu un prosop inmuiat in apa calda... Ideea e sa masezi si sa fie cald.
DAR caldura produce mai mult lapte, asa ca mare grija, dupa ce masezi, poate reusesti sa te si apesi pe acolo, sa mulgi cu mana, prin masaj. Apoi bagi pompa si/sau copilul din dotare. Cand crezi ca ai reusit sa mulgi tot sa pui comprese reci, ca sa nu se mai produca laptic.
Offff sau astea erau sfaturile doar de la angorjare? Recunosc ca mastita nu am avut, doar angorjare din asta. Delia a trecut prin asa ceva cu bine, daca poti s-o abordezi.
Si eu in locul tau, daca e grava situatia, as apela la Rox Dudus, cea cu blogul "alapteaza-ma mami!" atasatlasanulmamei.blogspot.com, ca ea acum isi ia certificarea La Leche League. Cred ca e singura din Bucuresti, deci sigur stie raspuns la orice intrebare. emailul e trecut la profilul ei acolo la blog.
Tin pumnii, sper sa treaca fara antibiotic.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Ralu sunt nesimtita. Acum ca ai zis mi-am cautat telefonul. Dar in rest, toata lumea stie ca nu-l tin pe langa mine de cand am nascut. Si toata lumea se enerveaza, pe buna dreptate. A ajuns sms-ul .
Sper sa reusesti sa-l golesti acuma seara. Ca peste noapte poate se umple mai tare. Daca il golesti si e ok, atunci e bine. Daca maine dimi e la fel, e posibil sa fie ceva infectie. Ca mastita se face din doua motive: ori o angorjare netratata, ori din cauza unor bacterii care intra in canalele de lapte. Asta cu bacteriile n-o poti face sa treaca, trebuie luat antibiotic, eu asa am citit. Ca face infectie. Ia sa intre si Dana ca e priceputa la "bacterii" si mai si alapteaza, deci poate stie ce ar trebui facut.
Sper sa treci cu bine, asa ma sperie chestiile astea, mai ales ca noi suntem asa cu ai nostri, aproape numai pe lapte si nici nu stiu din biberoane...
Techi zzzzzz you back!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
hepilica spune:
citat din mesajul lui raluk16 Deci Ralu, aricelu a zis super: pentru a inmuia lucrurile pe acolo, trebuie masaj cu apa calda. Ca il faci sub dush, sau iti pui tzitzi intr-un lighean, sau masezi cu un prosop inmuiat in apa calda... Ideea e sa masezi si sa fie cald. DAR caldura produce mai mult lapte, asa ca mare grija, dupa ce masezi, poate reusesti sa te si apesi pe acolo, sa mulgi cu mana, prin masaj. Apoi bagi pompa si/sau copilul din dotare. Cand crezi ca ai reusit sa mulgi tot sa pui comprese reci, ca sa nu se mai produca laptic. Offff sau astea erau sfaturile doar de la angorjare? Recunosc ca mastita nu am avut, doar angorjare din asta. Delia a trecut prin asa ceva cu bine, daca poti s-o abordezi. Si eu in locul tau, daca e grava situatia, as apela la Rox Dudus, cea cu blogul "alapteaza-ma mami!" atasatlasanulmamei.blogspot.com, ca ea acum isi ia certificarea La Leche League. Cred ca e singura din Bucuresti, deci sigur stie raspuns la orice intrebare. emailul e trecut la profilul ei acolo la blog. Tin pumnii, sper sa treaca fara antibiotic. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
raluk, daca-ti mai amintesti ceva, poti sa revi pe subiectul asta. sincer, la cum te cunosc eu pe tine, mi se pare cam "subtirel" ce-ai scris .
te pup mami.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
raluk, daca-ti mai amintesti ceva, poti sa revi pe subiectul asta. sincer, la cum te cunosc eu pe tine, mi se pare cam "subtirel" ce-ai scris . te pup mami. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
nu draga ca a dat trimiteri si acolo cei interesati pot citi sute de pagini "pe subiect"
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
nici nu mai stau sa citez din mesaje, am ras la toate astea ultimele, sunteti prea tari
astea-s pentru altele la care m-am hahait in timpul zilei ....deci e incredibil.. incredibil ce m-am mai distract!
ralux, mor de dragul tau cand te vad asa activa, cu sabia dreptatii in mana ! , si referitor la preferintele muzicale ale copiilor nostri, bineinteles ca imi amintesc, mereu asociez bad romance cu alex
techi ma bucur ca e mai bine ardeiasul, pus pe sotii
fragutz, mie de multe ori mi s-a intamplat asta, nu am facut nimic special, doar a papat carina din el si gata ..sper sa nu fie grav
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
nu draga ca a dat trimiteri si acolo cei interesati pot citi sute de pagini "pe subiect" Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
monis5 spune:
citat din mesajul lui happy_uka fragutz, mie de multe ori mi s-a intamplat asta, nu am facut nimic special, doar a papat carina din el si gata ..sper sa nu fie grav _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
meeei, tu cu cine vorbesti in propozitia asta?
Buna seara all
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)