La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 23
hepilica spune:
fragutza, mai mami, am si eu o intrebare. sper sa nu te superi pe mine.
ce telefon ti-ai luat?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
hippy my dear pup eu pe ea de fata ocupata! asa ma bucur ai intrat!! ce mai face dintzoc?
si vad si un pic din luci
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka hippy my dear pup eu pe ea de fata ocupata! asa ma bucur ai intrat!! ce mai face dintzoc? si vad si un pic din luci _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
da, si eu am vazut un pic din luci. da' cica ne perpeleste. ne arata in in fiecare seara cate putin....
mai, maiei ii apare stramb dintele de jos. in fine, si sot are la fel incisivii inferiori, da' daca pana acum maia semana perfect cu el, acum, desigur, nu se pune. cica n-are nicio legatura cu el...
---
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Eu nu sunt asa de tare ca voi, dar ma lasati sa ma hahai si eu aici, da????
Vorba Ukai, nici nu am pe cine sa citez, ca am lesinat si am inviat de nu stiu cate ori.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
iulia0807 spune:
Scuze de interventie in seara asta..nu am gluma la mine insa va rog,gagicile de capitala sa-mi ziceti si mie unde gasesc un pediatru bun sa-mi vada si mie baiatul caci iar am facut febra in seara astasunt necajita rau.va rog,am nevoie de sfatul vostru.ma bazez sa-mi recomandati un medic pe care sa-l gasesc sambata.multumesc din sufletul meu si al lui Ucu.va pupam
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
lutoniana spune:
citat din mesajul lui alex25 ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
maine promit ca iti ridic o statuie, ai sa vezi, fii pregatita
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
da, si eu am vazut un pic din luci. da' cica ne perpeleste. ne arata in in fiecare seara cate putin.... mai, maiei ii apare stramb dintele de jos. in fine, si sot are la fel incisivii inferiori, da' daca pana acum maia semana perfect cu el, acum, desigur, nu se pune. cica n-are nicio legatura cu el... --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
si carinu are un incisiv stramb.. da nu cred ca e vina lui ovidiu
nu te ingrijora, ele oricum vor fi fermecatoare...
ai ma lucix ma, nu fii pufii !!
monis, asa o alint eu pe ea..stiu unde batzi
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
crissbebe spune:
Vedeti mai ca is si eu comik...ca doar pe seama mea radeti atat nu?
PS...nu mi-am bagat capul aici ca sa bag intrigi...asta ca sa stiti da?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
hepilica spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Scuze de interventie in seara asta..nu am gluma la mine insa va rog,gagicile de capitala sa-mi ziceti si mie unde gasesc un pediatru bun sa-mi vada si mie baiatul caci iar am facut febra in seara astasunt necajita rau.va rog,am nevoie de sfatul vostru.ma bazez sa-mi recomandati un medic pe care sa-l gasesc sambata.multumesc din sufletul meu si al lui Ucu.va pupam Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
iulia- te pup mami. eu merg cu maia maine la medlife sa-i fac infarix-ul. am sunat sa vad cu e doc maine sau sambata pt ca nu eram decisi cand sa mergem. am aflat ca e si sambata dimineata in clinica.
e pediatra maiei de care eu sunt multumita. se numeste miruna georgescu si o gasesti sambata asta la medlife grivita. poti suna la clinica maine dimineata pt programare. daca-mi aimintesc bine, tel este 021.9646.
poti cauta info pe net despre doctorita si cred ca are si CV-ul pe site-ul medlife.
sanatate multa. te imbratisez cu drag. mi-era tare dor de tine. imi pare rau ca ucu e bolnavior.
---
Multumesc lui DD.