La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 21
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Ai fi fost mai simpatica daca ai fi fost sincera. Ai intrat aici la 7:25 si ai scris "avem caldura", ma rog, cu mai multe litere si cu caps lock. Apoi ti-ai dat seama ca ai scris in fereastra de forum gresita, si ai scris dincolo acelasi mesaj la 7:28 parca. Nu cred ca ai fi intrat tu aici sa ne spui ca ai caldura inainte sa scrii la dovlecei, nu cred ca asta ar fi fost primul tau mesaj aici. Drept dovada ca l-ai si schimbat, ca si cum ai intra aici din dorinta de a scrie aici pe viitor. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
mie mesajul asta mi s-a parut fantastic
l-am chemat si pe sot sa ne radem impreuna
sherloaca lu' mama..ai lov iu...si yiceai ca tu nu esti haioasa. m-am cracanat de ras
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Fragutza spune:
Bun gasit!
Girls, cred ca am facut mastita sau ceva pe acolo..am un san cat capul meu de mare, tare, o portiune de fapt e tare si ma doare ca pixu'...Pisi suge, dar nu suficient de mult!
Oare care-i remediul?
Pentru puiul tau
techila spune:
si ca sa nu mai fie ardeiul suparat, l-am lasat sa se joace la laptop. treaba e ca nu mai functioneaya toate literele...nu mai am litera aia cum naiba sa explic eu o litera?, aia de la inceputul cuvintelor ymeu, yeama, yugrav...si nu mai am nici doua puncte, nici apostrof, nu am nici cratima folosesc minusul, am gasit semnul ? pe tasta de apostrof si litera ty; pe virgula.
ma intelegeti semnul intrebarii
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
aricelul spune:
Fragutza pune comprese cu apa cat mai calda sau fa un dus fierbinte dupa care pune-o pe Pisi sa-si faca treaba...mai buna decat pompa tot Pisi e ...
_
Maria (28.08.2009)
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila si ca sa nu mai fie ardeiul suparat, l-am lasat sa se joace la laptop. treaba e ca nu mai functioneaya toate literele...nu mai am litera aia cum naiba sa explic eu o litera?, aia de la inceputul cuvintelor ymeu, yeama, yugrav...si nu mai am nici doua puncte, nici apostrof, nu am nici cratima folosesc minusul, am gasit semnul ? pe tasta de apostrof si litera ty; pe virgula. ma intelegeti semnul intrebarii Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Nu, mai explica-ne inca o data, te rog!
Pentru puiul tau
hepilica spune:
Salutare!
Mai, n-am mai intrat zilele astea pt ca am vazut ca nu sunt binevenita si nu intreaba nimeni de mine. Va rog sa ma credeti ca ma doare inima cand citesc 20 de pagini si nimeni nu zice si de mine ceva. Orice. Desi, eu tot timpul intreb de voi toate. A, scuze, a zis Nela 2 vorbe. Simt chiar si o intepatura sub coastea in partea dreapta, iar sot ma intreaba de ce iar sparg paharele cu ciocanul si pun cioburile in batista.
Meeeeyyyy, ce faceti ochii asa cat cepele? V-ar fi placut putina "chestie" d-asta pe-aici pe la veselie lie lie lie. Hihihihi...
Mai dragelor , asa rau imi pare ca nu mai am timp sa stam la vorbe. Asa ma gandesc la voi...
Iulika, mami, din tot sufletul felicitari pentru Daniella.
Chiar daca n-am intrat aseara, sa stii ca am aflat din timpul zilei minunata veste si m-am bucurat tare mult. Iti imaginezi la ce intensitate a fost traita vestea aici pe forum, daca eu am primit un SMS cu "bucurie mare pe forum...". Ma bucur mult pentru tine draga mea si iti doresc tot binele din lume, iar Daniella sa fie sanatoasa.
nela, draga mea, te pupacesc mai mami. mi-e dor de un "direct" cu tine. maia e ok, e o scumpa si o dulcica si o desteapta. ce mai face banana mea finuta?
techi - cum mai e andrei?
uky - ce dor imi e de tineeee.....
da, luto? oare ce face?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Nu, mai explica-ne inca o data, te rog! Pentru puiul tau |
o sa incerc sa cratima ti mai yic o data doua puncte de exemplu ti cratima as yice ca pentru mastita sa te maseyi corespunyator, sa faci dus cu apa alterantiva si sa folosesti pompa de san. asta din aducerile mele aminte de cand eram alaptatore. dar nu cratima ti fa griji, sigur vine raluk si te invata ca ea tre apostrof sa stie sau manga, ca de ea tin eu minte ca a avut aceeasi problema.
acum ai priceput, sper
va doresc pa, ma bag la un film
nasterea a doua putze
raluk16 spune:
Techila daca tu ai ras, inseamna ca m-ai invatat bine cu Colombo, Hercule si alte cele . Ia vezi, nu a mutat tastatura pe RO? Ca la aia e Y in loc de Z
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Ralu stai ca scriu parerea mea, nu fugi...
raluk16 spune:
Scriu atatea mesaje si suntem la pagina 21... dar nu puteam sa nu o salut pe doamna Hepi...