Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)
Raspunsuri - Pagina 12
xdidi spune:
fetelor va puuup pe toate , n-am mai scris aici dar va cites tot timpul si ma rog si eu asa cum pot...
am intrat mai mult sa va felit pt minunile voastre si sa o puuuuup tare de tot pe pogonici, draga mea aproape ca-mi vine sa plang cand citesc ce scrii tu aici, dar sunt la munca si...bine plang de fiecare data cand intru la adoptii si citesc...
pogonici cuvintele nu isi au sensul, cand citesc povestea ta simt aceleasi sentimente ca atunci cand cele mai bune prietene ale mele au nascut, am sentimetul ce se poate si asta imi da si mie curaj
didi
pogonici1977 spune:
xdidi...iti multumesc ptr vb tale dulci si incurajatoare...noi ne stim de la la cap laparoscopie...am fost colege de suferinta si acolo
desi ieri am aflat cate ceva despre pov noastra..bebe.., care nu sunt prea frumoase...sunt informatii minore dar care conteaza orice...pe moment mam suparat..mam agitat..dar miam revenit si nu oricum
am o stare de liniste si acalmie cum nu am avut niciodata..parca e totul ROZ SI FRUMOS asa simt ca e in jurul meu...si cred si sustin ca starea mea vine de la domnul si sf ingerii care se roaga ptr noi...azi am trimis un pomelnic la sf nectarie la bucuresti...doamne ce mam bucurat...
va doresc si voua aceeasi stare pe care o simt eu acuma..PACE SI LINISTE IN SUFLET....

aseara am citit ptr prima data de SFANTUL EFREM SIRUL din Grecia...si nu intamplator este ..e ocrotitorul copiilor...si a facut minuni cu toti cei acre sau rugat la el...mai ales ptr copii nascuti si nenascuti...
si stiti cand are praznuirea???
chiar de ziua mea 5 mai cand e sf IRINA..
cred ca nui intamplator tot ceea ce mi se intampla...
vreau sa sa mai spus ceva..daca domnul randuieste ca acea fetita sa nu fie a noastra..nu ma supar ...dar ma voi ruga toata viata ptr ea, sanatatea ei..si binele ei... ptr ca numele pe care il va purta cat va fi pe acest pamant e ales de noi si sunt 2 mari sfinti pe care ii iubim tare mult
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
danuk spune:
Buna seara!
Maria81, tare rau imi pare pentru beta negativ. Dar iti dau exeplul meu. Am ramas insarcinata chiar in momentul in care trebuia sa incep tratamentul pentru FIV!!Insa m-am rugat mult si Dumnezeu si Maicuta Domnului si m-a ajutat. Vei vedea ca asa va fi si in cazul tau. Ai incredere in puterea rugaciunii!!!
Fetelor, va pup pe toate!! 
angel33 spune:
Buna maria81,
Imi pare foarte rau ca nu a fost sa fie de data asta. Stai printre fetele de pe forum si ai sa gasesti alinare. Stiu cat de greu este. Indata se implineste anul de cand am pierdut o sarcina pe care am asteptat-o ani de zile. Am ajuns la concluzia ca sufletele si trupurile noastre trebuie sa fie intr-o balanta perfecta ca ca totul sa fie bine. Nu putem forta lucrurile.
Doamne cat de mici si neputinciosi sintem... ai grija de noi.
Am primit si eu de la o doamna binevoitoare urmatoarele informatii despre finicul Sf. Sava si am sa le postez aici:
pogonici sa-ti ajute Doamne Doamne si sa fie cum doresti.
"PALMIERUL MIRACULOS AL SFÂNTULUI SAVA
Dumnezeu permite sigur unele evenimente care au loc în viata noastra. El are motivele lui si daca noi vedem aceste evenimente, cum ar fi Crucea si purtarea Ei de buna voie, noi glorificam pe Dumnezeu si primim din abundenta Gratia Divina.
Uneori, Domnul ne testeaza credinta noastra pentru ca atunci când noi suntem în nevoi, noi ne întoarcem fata la El. Speranta noastra trebuie sa ramâna El si nu numai cu vorbe întelepte, pentru ca asa este scris: “Ce este imposibil pentru om este posibil pentru Dumnezeu” (Matei, 19:26). Elementul necesar este credinta, cu credinta noi putem muta muntii. Dumnezeu, pentru a se manifesta în Esenta lui – mult mai clar (din timpuri imemoriale) a daruit unora dintre credinciosii Lui, darul minunilor, al miracolelor.
Sfântul Sava este un exemplu caracteristic în acest sens. Timpuriu, în viata sa, el a auzit chemarea Domnului si a plecat, lasându-si parintii, rudele si prietenii, bogatiile si gloria pamânteasca, raspunzând acestei chemari.
În umilinta, singuratate si nevoi, el cauta salvarea lui în Pustiul Iudeei, sub grija parintilor spirituali. S-a dedicat cu tot entuziasmul vietii monahice si, cu ajutorul si calauzirea Maicii Domnului, a celui mai sfânt parinte, Theotokos, a devenit cel mai important parinte din desert.
A înfiintat sapte fundatii monastice, dar Lavra cea mai mare si care este continuata pâna astazi este cea care-i poarta numele si care are înca 1500 de ani traiti în cântari de lauda si multumiri aduse trinitatii datatoare de viata. Tipicul (normele si regulamentele vietii monastice si liturgice) este scris aici de Sf. Sava si este acum folosit de Biserica Ortodoxa Rasariteana, inclusiv de bisericile de la Muntele Athos.
Noi, fratii întru credinta ai Sfântului Sava, suntem onorati sa avem cu noi în Manastirea Sf. Sava, sfinte si nepretuite moaste. Sfântul Sava este înca o sursa vie a binecuvântarilor si, ca si când nu era destul, Manastirea este înzestrata cu alte surse de binecuvântare.
Astfel, înauntrul manastirii noastre, noi am avut un palmier plantat chiar de Sf. Sava, ale carui frunze si curmale au lucrat minunile lui Dumnezeu, binecuvântând cu copii pe femeile care nu puteau sa-i aiba.
Pomul s-a uscat în 1954 si doi noi pomisori au aparut din el, la fel ca si primul, ei sunt de asemenea, miraculosi. Aici exista si indicatiile pentru folosirea corecta a frunzelor – care pot fi cerute atunci când exista nevoie. Astfel, dupa ce le-ati obtinut cu binecuvântare, duceti-le cât mai curând posibil la un preot ortodox al unei biserici unde se tine frecvent Sf. Liturghie si rugati-l sa-l puna sub masa sfânta din altar timp de patruzeci de zile. În timpul celor patruzeci de zile, cuplurile care nu au si îsi doresc copii trebuie sa tina post în zilele de marti, miercuri, sâmbata si duminica, cu mâncare fara ulei, peste, carne, oua ori produse lactate, dar cu putin vin. Este de asemenea esentiala si prioritara abstinenta sexuala pe toata aceasta perioada. Cuplul trebuie de asemenea sa se spovedeasca si sa primeasca Sf. Împartasanie cât mai frecvent cu binecuvântarea preotului care-i îndruma. Ei trebuie sa fie cu credinta si foarte relaxati, dar se cunoaste ca sunt destule piedici în acest sens. Toate aceste indicatii sunt foarte serioase si nu sunt simple jocuri. Odata ce au luat frunzele de la biserica, deci dupa patruzeci de zile, trebuie sa se fiarba imediat pentru a face un ceai tare, ce trebuie consumat imediat de ambii soti, iar resturile de frunze sunt uscate, arse scrum si trebuie îngropate. La 2-3 zile de la bautul ceaiului, în credinta, dragoste si rugaciune, cu mintea ridicata spre Dumnezeu în multumire, poate avea loc reuniunea sexuala a cuplului, lasând rezultatul în grija Providentei Divine.
Unui spital din Atena i s-a dat numele Sfântului Sava, în recunostinta multor miracole ale Sfântului, facute aici în sanatatea pacientilor suferinzi cu cancer terminal.
Exista, de asemenea, un izvor sfânt si nu mai sunt puse la socoteala relicvele sfintilor martiri ai lavrei, ca si mormântul pustnicului Ioan Damaschin. Cel putin 23 de Sfinti ortodocsi au gasit acest desert manastiresc ca un mediu prielnic pentru dezvoltarea si cresterea lor spirituala.
Fie ca Dumnezeul Iubirii, bucuria si vesnicia vietii sa fie cu voi acum si totdeauna, în iubirea lui Iisus."
Mai am frunze de finic. Daca mai doreste cineva sa-mi trimita pe PM adresa.
la toate fetele si cat mai multe burtici.
nerama spune:
si eu am auzit ca acatistu Sf.Ioachim si Ana si acatistul Sf.Nectarie impreuna cu post timp de 40 de zile ajuta mult 
Lili_g spune:
Am citit si eu postarea ta angel. Stiu ca e de mare folos postul, rugaciunea si frunzele din palmierul Sfantului Sava.
Dar ma gandesc si eu dupa capul meu nepriceput (sa ma iertati)...in postare mi-a "sarit" in ochi partea asta:
cuplurile care nu au si îsi doresc copii trebuie sa tina post în zilele de marti, miercuri, sâmbata si duminica, cu mâncare fara ulei, peste, carne, oua ori produse lactate, dar cu putin vin
Vineri e zi de post randuita de biserica, ziua in care a fost rastignit Mantuitorul ...oare nu se mai tine post chiar vinerea? Zic si eu, poate gresesc...cred ca fetele care tinut deja acest canon stiu mai bine ...sau sa intrebati un preot.
Maria81 - imi pare rau. Sa ai multa nadejde ca Domnul iti va darui copilasi la vremea cuvenita.
pogonici1977 spune:
fetelor sa ma iertati daca vam umplut forumul cu problemele mele sufletesti.....
daca credeti ca va deranjeaza sami spuneti..si nu mai spun atat de multe detaliat...
dar eu imi descarc sufletul voua..ca ceea ce simt si gandesc nu pot spune la nimeni..apropiat
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
Livsy spune:
Buna dimineata 
Fete dragi, va trimit tot eu Siaxarul de astazi si ma rog sa ne fie de folos:
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie21.htm
Maria81, imi pare nespus de rau! Sper sa va ajute Dumnezeu sa fiti parinti cat mai curand! 
Pogonici, iti raspund prima, probabil, fiindca m-am nimerit pe aici
, eu personal ma simt onorata ca impartasesti cu noi trairile si momentele prin care treci... Ceeace traiesti tu in aceasta perioada este unic in viata si consider ca avem toate de invatat din ceeace povestesti. Sper ca ti-am risipit, cel putin in ceeace ma priveste, banuiala ca ne-ai "plictisi"...
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa vegheze asupra voastra, asupra micutei si mamei si sa se faca Voia Lui.
Pe mine ma impresioneaza pana la lacrimi ceeace povestesti si incerc sa ma pun in locul tau...
Salut toate fetele, si fetle noi si oaspetii si fetele mai vechi, cu mare bucurie si emotie citesc tot ce scrieti 
TUTUROR!!!
Doamne Ajuta!
MaraAnisia spune:
Buna dimineata,dragutelor!
Pogonici, si eu ma bucur f mult cand iti citesc postarile, chiar sunt curioasa- ce te-a facut sa crezi ca ne-ai plictisi?
iar mie imi place f mult sa te citesc fiindca ne leaga cel putin 2 lucruri: te cheama ca pe fetita mea si ai un suflet deosebit prin ascultarea Parintelui vostru duhovnic si prin calea pe care mergi acum. sa va ajute Maica Domnului pentru credinta voastra.
referitor la povestea fetitei, indraznesc sa-ti spun ca pana la 40 zile dupa nastere se considera legal ca mama nu are discernamant si nu ii sunt luate in considerare declaratiile. mare grija cand luati copilul, este ideal ca lucrurile sa fie clarificate oficial, pentru a evita suferinte ulterioare generate fie de razgandirea mamei sau din alte motive. iti tin pumnii sa primesti ceea ce ti-ai dorit atat de mult si in ce ai crezut asa mult, esti o lectie pt noi toate, ca atunci cand crezi ceva cu-adevarat chiar se intampla.
Angel, sincer si eu mi-am pus intrebari citind detaliile despre frunza Sf. Sava referitor la "cuplurile care nu au si îsi doresc copii". poate ne lamureste Anaomaria, care mpreuna cu sotul a tinut acest post si fiind in timpul Postului de Craciun a tinut toate zilele.
Caciantoni, ce mai faci? unde esti?
Lili, ma bucur ca in fiecare zi iti faci timp sa ne scrii cate ceva, esti grozava, ce sa mai, mami cu 3 fete si graviduta, si cu serviciu. 

Danuk, felicitari si sarcina usoara. si nu uita sa te rogi si sa multumesti in fiecare zi pt minunea ce s-a infaptuit cu tine
Maria81, stiu ca acum esti trista si e f normal.rugaciunea ne ajuta mereu sa ne revenim , sa ne linistim 
xdidi
te mai asteptam cu povesti despre tine. sa stii ca si eu intru zilnic pe forum pentru a ma "hrani" cu optimism din povestile celor care au reusit si pentru a nu deznadajdui in momentele grele.
Maria08, te asteptam cu marea veste
Doamne ajuta!
Deeva, Ioanact, pe unde sunteti?
Referitor la intalnire, se mai inscrie cineva?deocamdata suntem doar eu si Livsy.
O zi frumoasa tuturor! 
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
pogonici1977 spune:
fetelor va multumesc din sufl#351;et ca imi sunteti alaturi..virtual...ma ajuta f mult..ba chiar uneori ma faceti sa imi cada cate o lacramioara pe la colturi....
dar sunt lacrimi de bucurie sufleteasca...
azi dimineata cand veneam la servici...am fost intai la spital sa duc o sticla de ceai cald si cateva mere la o maica batrana care este internata..si intrand in curtea sipatului am trecut pe langa o frumoasa biserica..care are ocrotitor pe SF NECTARIE SI SF SPIRIDON...
stiti ce lam rugam pe sf necatrie in acel moment
sfinte nectarie..daca o iubesti pe acea fetita care iti poarta numele , roaga pe domnul sa ii lumineze mamei gandurile si sa faca ce e mai bine ptr fetita..dar numai sa fie bine. atat ptr ea cat si ptr mama......iar daca va fi randuit sa fie a noastra imi doresc enorm de mult sa o duc cand va fi mai mare la moastele tale sa se inchine in EGHINA si sa te cunoasca...si al sf IOAn rusul din evia....sfintii ei protectori...
acum 5 minute...cineva a vb cu asistentul social care se ocupa de cazul ei in maternitate..si ce credeti ca a zis
MAMA MAINE PLEACA ACASA..IAR FATA VA FI DATA SPRE ADOPTIE...
cu ajutorul sf nectarie si a sf ioan rusul..ocrotitorii fetitei..maine e posibil -dar nui sigur..sa o vedem pe fetita
maine ptr noi e o mare zi....imi voi lua la mine..mir, ulei si aghiazma de la sf nectarie si sf ioan rusul..sa o dam pe fetita...le am de cand am fost in grecia la moaste