Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)
Raspunsuri - Pagina 13
xdidi spune:
salutare fetelor
mara
, multumesc de primire , eu multe inca n-am de povestit...suntem in asteptare, eu sper ca vom fi parinti intr-o buna zi, mai cad, ma ridic , ma scutur si merg mai departe ... viata nu e usoara pt nimeni....si ai mare dreptate cu povestile care dau speranta, macar aici sa ne sustinem ca in viata de zi cu zi suntem atat de prinsi in munca.
pogonici sunt cu sufletul la gura, vei fi mamica
, mi se pare atat de frumos, esti atat de aporape, mereu ma gandeam cum va fi daca vom adopta, si parca traiesc si eu putin din ce traiesti si tu...pe mine inca ma sperie adoptia, inca mai am nevoie de timp sa-mi rezolv ceva probleme cu mine, dar tu esti o curajoasa. Dumnezeu stie ce e cel mai bine pt fiecare, trebuie sa nu disperam(cu toate ca fiecare are momente, eu ma inscriu prima aici)
dupa mai multe intamplari sunt aproape convinsa ca exista minuni, dar acum imi dau seama ca sunt minuni.....cand am fost la anaghie am cerut sa pot pastra ceea ce am acum si asa a fost, mi-a dat Dumnezeu ceea ce am acum..atunci nu ma mai interesau nici copii, nimic, doar sa-mi pastrez ceea ce aveam, familia pe care reusisem sa o am pana acum, iar raspunsul a venit in cateva zile , vreo 3. Ce pot sa cer mai mult? da vreau copiii foarte mult, dar am primit deja o viata impreuna cu sotul meu...
si in momentele alea de disperare pot zice , ma gandeam sa-l sun pe un calugar ce are moastele sf nectarie , sa se roage el ca eu nu pot nici sa gandesc, n-am reusit sa-l mai sun ca s-a si rezolvat problema.
va puup pe toate

didi
maria08 spune:
Pogonici: Ma bucur tare mult pentru tine!!! Doamne Ajuta sa fie asa cum va doriti!!
Lili g: Si eu am tinut canonul Sf. Sava, a fost in timpul Postului Mare si sigur ca am postit si miercuri si vineri; chiar daca l-am fi tinut in alta perioada , nici nu se poate discuta sa nu fi postit miercurea si vinerea! Probabail este o scapare a celor care au scris detaliile pentru canon.
Mara: Am asa o stare....simt ca nu va fi un rezultat pozitiv nici de data aceasta.....Multumesc pentru gandurile bune!
Delphinas spune:
felicitari pogonici. o sa te citesc aici de acum, dincolo nu ai mai dat nici un semn. ma bucur ca in sfarsit ti se va implini visul cel mare 
T
maria81 spune:
fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine 
maria08 te rog sa fii optimista si stai relaxata pana la aflarea rezultatului, eu am facut marea greseala sa fiu pesimista si tot timpul am stat cu emotii, nu stiu daca mi-a cauzat sau nu, dar rezultatul a fost negativ
pogonici nu am cuvinte de lauda pt tine, sunt sigura ca Doamne Doamne te va ajuta sa iti indeplinesti visul, iti tin pumnii
angel multumesc frumos chiar nu stiam de acest palmier miraculos
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor va multumesc din sufl#351;et ca imi sunteti alaturi..virtual...ma ajuta f mult..ba chiar uneori ma faceti sa imi cada cate o lacramioara pe la colturi.... dar sunt lacrimi de bucurie sufleteasca... azi dimineata cand veneam la servici...am fost intai la spital sa duc o sticla de ceai cald si cateva mere la o maica batrana care este internata..si intrand in curtea sipatului am trecut pe langa o frumoasa biserica..care are ocrotitor pe SF NECTARIE SI SF SPIRIDON... stiti ce lam rugam pe sf necatrie in acel moment sfinte nectarie..daca o iubesti pe acea fetita care iti poarta numele , roaga pe domnul sa ii lumineze mamei gandurile si sa faca ce e mai bine ptr fetita..dar numai sa fie bine. atat ptr ea cat si ptr mama......iar daca va fi randuit sa fie a noastra imi doresc enorm de mult sa o duc cand va fi mai mare la moastele tale sa se inchine in EGHINA si sa te cunoasca...si al sf IOAn rusul din evia....sfintii ei protectori... acum 5 minute...cineva a vb cu asistentul social care se ocupa de cazul ei in maternitate..si ce credeti ca a zis MAMA MAINE PLEACA ACASA..IAR FATA VA FI DATA SPRE ADOPTIE... cu ajutorul sf nectarie si a sf ioan rusul..ocrotitorii fetitei..maine e posibil -dar nui sigur..sa o vedem pe fetita maine ptr noi e o mare zi....imi voi lua la mine..mir, ulei si aghiazma de la sf nectarie si sf ioan rusul..sa o dam pe fetita...le am de cand am fost in grecia la moaste viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parintihttp://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png |
m-au trecut mii de fiori... ma bucur pentru tine si ma rog sa va fie visul implinit.
Doamne ajuta!
happymum spune:
va salut pe toate si pe toti.
asa dezertoare cum sunt... de ma certati au ba, eu las capul jos si accept.
nu am citit mereu din urma, uneori si pe sarite...
am o rugaminte la voi, mai ales la cele din galati. daca va amintiti de bisericuta pentru care am strans banuti cu ajutorul vostru... biserica sf atanasie patelarie... fetita cea mica a preotului cristea este bolnavioara. nu stiu povestea cu totul, stiu doar ca pana acum a fost ok, a vazut, dar acum nu vede cu un ochi si cu celalalt abia zareste si parintii vor sa ajunga sa o opereze afara din tara, la viena. operatia costa 20000E, am inteles. preotul cristea nu ar fi vrut sa stie nimeni, nu a indraznit sa ceara ajutor. dar un alt preot de la biserica a hotarat sa faca tot ce poate sa ajute.
daca e cineva din galati, si stie biserica, este in micro 17, la prima statie dupa piata moldovenilor, cum mergi spre centura, pe dreapta. este vizavi de scoala generala 40. daca vrea cineva sa mearga acolo, la doamnele de la lumanari, sau chiar la preoti sa vorbeasca, sa ajute cu un banut.
au incercat la zepter sa capete ceva sponsorizare, dar nu au avut noroc.
recunosc ca stiu mai de mult, dar nu am indraznit sa spun ceva la voi de rusine, caci am abandonat forumul de mult.
dar mai bine indur eu rusine fata de voi, dar sa stiu ca am facut un gest cat de mic pentru fetita.
va pup. sanatate multa.
pinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaraAnisia Buna dimineata,dragutelor! Pogonici, si eu ma bucur f mult cand iti citesc postarile, chiar sunt curioasa- ce te-a facut sa crezi ca ne-ai plictisi? ![]() iar mie imi place f mult sa te citesc fiindca ne leaga cel putin 2 lucruri: te cheama ca pe fetita mea si ai un suflet deosebit prin ascultarea Parintelui vostru duhovnic si prin calea pe care mergi acum. sa va ajute Maica Domnului pentru credinta voastra.referitor la povestea fetitei, indraznesc sa-ti spun ca pana la 40 zile dupa nastere se considera legal ca mama nu are discernamant si nu ii sunt luate in considerare declaratiile. mare grija cand luati copilul, este ideal ca lucrurile sa fie clarificate oficial, pentru a evita suferinte ulterioare generate fie de razgandirea mamei sau din alte motive. iti tin pumnii sa primesti ceea ce ti-ai dorit atat de mult si in ce ai crezut asa mult, esti o lectie pt noi toate, ca atunci cand crezi ceva cu-adevarat chiar se intampla. Angel, sincer si eu mi-am pus intrebari citind detaliile despre frunza Sf. Sava referitor la "cuplurile care nu au si īsi doresc copii". poate ne lamureste Anaomaria, care mpreuna cu sotul a tinut acest post si fiind in timpul Postului de Craciun a tinut toate zilele. Caciantoni, ce mai faci? unde esti? Lili, ma bucur ca in fiecare zi iti faci timp sa ne scrii cate ceva, esti grozava, ce sa mai, mami cu 3 fete si graviduta, si cu serviciu. ![]() ![]() ![]() Danuk, felicitari si sarcina usoara. si nu uita sa te rogi si sa multumesti in fiecare zi pt minunea ce s-a infaptuit cu tine Maria81, stiu ca acum esti trista si e f normal.rugaciunea ne ajuta mereu sa ne revenim , sa ne linistim ![]() xdidi te mai asteptam cu povesti despre tine. sa stii ca si eu intru zilnic pe forum pentru a ma "hrani" cu optimism din povestile celor care au reusit si pentru a nu deznadajdui in momentele grele.Maria08, te asteptam cu marea veste Doamne ajuta!Deeva, Ioanact, pe unde sunteti? Referitor la intalnire, se mai inscrie cineva?deocamdata suntem doar eu si Livsy. O zi frumoasa tuturor! ![]() Mara, mami de fluturas Irina Cu Dumnezeu in gand "Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele." Sfantul Dimitrie al Rostovului |
Scuza-ma MaraAnisia, dar, cum adica mama n-are discernamant din punct de vedere legal, 40 de zile dupa nastere? Exista o lege in acest sens sau se bazeaza pe expertize psihologice? Deci e posibil ca, desi spune ca-si da fetita spre adoptie, sa se razgandeasca si statul sa-i dea copilul inapoi?
Ai grija pogonici
sa nu fii dezamagita!Desi ma bucur din tot sufletul pentru tine

parca asta imi mai domoleste putin exuberanta.
pogonici1977 spune:
copilul nu il iau din spital fetelor ..inca nu.....nu stiu vis a vis de asta...dar cand aflu va zic
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
pinuta spune:
scuze abia acum am citi PM
! Eu oricum sunt la scarbici pana maine asa ca am timp sa te astept la intoarcere
! Distractie placuta!![]()