Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Desi am aflatde cateva zile ca sunt insarcinata, inca nu m-am obisnuit cu ideea, iar vorbele voastre ma emotioneaza si mai tare!!!!!

pogonici, draguta mea! eu sunt sigura ca Ioana Nectaria va fi fetita voastra. Aici e lucrarea Domnului...

maria, iti tin pumnii!! Doamne, ce emotii trebuie sa ai...sper ca Maicuta Domnului sa te ajute sa devii mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Buna seara!

Cu ajutorul Domnului m-am intors de la locurile sfinte. Am nevoie de timp sa-mi revin cu oboseala si sa recuperez cele 11 ore diferenta de fus orar. Dupa ce imi revin am sa scriu mai pe indelete, insa pana atunci vreau sa va spun ca am ajuns la Manstirea Sf. Sava si am primit mai multe frunze din finicul Sfantului. Daca cineva doreste sa imi scrie pe PM si ii trimit o frunza precum si instructiunile. Tare mult imi doresc si eu sa pot tine cele 40 de zile de post... Am lasat pomelnicul nostru la aceasta manastire unde, numai barbatii pot intra. Pentru femei au scos Sfintele Moaste la poarta, ne-au adus frunze din finic si ulei de la candela Sfantului Sava.
Doamne ajuta in tot ce faceti si spor in rugaciune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

angel sati fie cu folos cele vazute si simtite in locurile sfinte

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata

Va trimit Sinaxarul de astazi si cu voia Lui Dumnezeu sper sa vorbim mai mult curand

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie20.htm

Sa aveti o zi binecuvantata!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Maria81: Sunt cu gandul alaturi de tine!!! Asteptam vesti bune!!!
Danuk: Ce minune!! Felicitari!!!!O sarcina usoara si la termen!!
Pogonici: Imi place tare mult cu gandesti;daca parintele Costel ti-a spus asa, poti sa crezi cu tarie ca va fi fetita voastra!
Anomaria: Fetita voastra deja merge singura, ce repede! Ce frumos trebuie sa fie cu o asemenea minunatie in casa!!

Mergi la inceput

mari08..sa stii ca vb parintelui nostru sunt sfinte...si din acest motiv starea mea sufletesca e f buna..ptr pentru noi parintele e un sfant...de fiecare data ce nea spus asa a fost....

nu pot uita nicioada un lucru..atunci cu 2 zile inainte de a merge la operatie..asta in luna mai era anul asta...PARINTE UITE MIERCURI DIMINEATA MERG LA OPERATIE SI DACA BUNUL DUMNEZEU VA VREA JOI MA OPEREZ...SI PARINTELE ZICE..FATA MEA..NU TE OPEREAZA JOI....si imi aduc aminte ca am plecat DE la el INGANDURATA....si luni il sun pe dct simi zice...nu veni acum la operatie , sunama peste 10 zile...si uite ca vb parintelui a fost sfanta...si mai zicea parintele atunci..va fi o operatie reusita..dar recuperarea va fi tare grea...SI ASA A FOST....deci sunt lucruri traite si intamplate de mine anul asta...

si multe alte vb spuse de el asa a fost..

deci povestea noastra si dorinta de a avea un bebe, o lasam in mainile domnului...

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata
va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine
va va dau vesti proaste beta este negativ

angel pe m-ar interesa sa stiu mai multe despre aceste frunze din finicul Sfantului

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

maria..imi pare rau ptr tine..dar roagate si poate intro zi se va intampla o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Maria 81: Imi pare sincer rau, stiu foarte bine prin ce treci! Tebuie sa te mobilizezi si sa te gandesti ca urmatoare incercare va fi o reusita! Roaga-te Bunului Dumnezeu si Maicutei Sfinte sa-ti asculte rugaciunile!
Pogonici: Poate aflam in caeeasi zi ca vom fi mamici!!( vineri trebuie sa fac si eu testul). Stiu ca Parintele are un har deosebit; noi suntem din Pascani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

maria08 iti tin pumnii Doamna ajuta sa ne spui ca vei fii mamica

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput